De taart van mn tante ferdinand bolstraat amsterdam

/ 31.03.2021 / Amani

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Frans

Hotels in de buurt ». Blijf ingelogd. Uiteindelijk maar recensies gelezen en per direct vertrokken. Ook op Instagram en Facebook valt te lezen dat Kaasbar Amsterdam binnenkort opent op Ferdinand Bolstraat 10, een zaak waar kaas en wijn kunnen worden genuttigd.

Wordt personeel neergezet wat van toeten noch blazen wist. Vond ik dat het tijd was om hier een keer een taartje te eten. Uitstekend

Taart Anne-Marie is een aanrader. De taarten waren beide niet lekker, daarbij waren de bordjes waarop het geserveerd werd stuk met allemaal butsen eruit. Uitstekend ? Omdat we zo fan zijn van het televisieprogramma taarten van Abel.

De taart van m'n tante Niet-geclaimd.

De snelste Aston Martin ooit is 2800 pk sterk en heeft een parachute om af te remmen

Russisch 1. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Taal Nederlands. Bewoners van de Pijp BvdPijp. Alle talen. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant? Leuke tent.

  • Misschien was onze ervaring een uitzondering, maar ik heb echt spijt dat ik hier naartoe ben gegaan!
  • Beoordeeld op 9 juni via mobiele applicatie Duur en niet lekker! Beoordeeld op 18 december dat is taart eten hier.

Genoeg plek. Je e-mail. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Bij elke vraag om n bepaalde taart hoorden. Pas je cookie instellingen hier aan.

Hoe was jouw ervaring?

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Beoordeeld op 18 maart via mobiele applicatie Mwah. Datum van bezoek: mei

Naam ontvanger. De Pijp. Hotels in de buurt. Damian de jong.

Corona informatie

En daarom ook niet voor herhaling vatbaar. Kun je bij dit restaurant reserveren? De cheese cake was erg droog, slagroom zuur en het personeel kon nog geen lachje kwijt.

Tijd van het jaar. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Matig 8. Laat op de middag. Dit werd vakkundig genegeerd. Dus toen maar Biedt dit restaurant service aan tafel.

Waarderingen en beoordelingen

Datum van bezoek: oktober Minimum: 1 , Maximum: Is dit restaurant geschikt voor kinderen?

Duits Beoordeeld op 6 november via mobiele applicatie Prachtige taarten. Wel lege kopjes van de vorige klant op de tafel?

Andere: