Fles wijn openen zonder flesopener

/ 08.04.2021 / Mijntje

Getty Images. Haal een goedkope kledinghanger van ijzerdraad en buig de haak recht.

Door je tanden te gebruiken om een fles wijn te openen kun je je gebit beschadigen. Zorg ervoor dat je de scherpe randen van de bladen niet aanraakt.

Trek gewoon aan de hamer en trek de kurk geleidelijk aan naar je toe. Draai de schroef in de kurk. Probeer het daarna nog eens.

Hoe groter de openingen tussen het schroefdraad zijn, hoe beter. Terwijl het lemmet in de kurk steekt moet je het mes draaien en iets omhoogtrekken.

Methode 8 van Je kunt het omhulsel er tevens afsnijden met een mes door voorzichtig met het mes langs de rand van het omhulsel te gaan. Draai het ijzerdraad 90 graden. Wij geven hieronder drie opties en onze Toon doet ze nog even voor.

De druk die daardoor ontstaat zorgt ervoor dat de kurk supersnel uit de fles springt. Zet de wijnfles in de opening van je schoen, fles wijn openen zonder flesopener.

Volg ons. Was dit artikel nuttig? Een karabijnhaak werkt ook goed.
  • Pak een houten spaan of lepel uit je keukenla met een lang, dun handvat. Zoek 3 spijkers met een kleine kop en een hamer.
  • De eenvoudigste methode is misschien nog wel om de kurk gewoon in de fles te duwen als je het niet erg vindt om wat kurkresten in je wijn te krijgen. Zet de wijnfles in de opening van je schoen.

Arrestatie in lugubere paarden­zaak Frankrijk

Om de fles in de schoen te houden, houd je de fles met je ene hand vast en de schoen met je andere hand. Sla ze recht naar beneden en zorg dat de spijkers een rechte lijn vormen. Een klauwhamer is aan achterkant gebogen met een spleet. Wijn drinken in het park, maar de kurkentrekker vergeten? McDonald's heeft een nieuw broodje op het menu Dit is waarom je na je ontbijt heel snel weer honger hebt Hoe vers zijn diepvriesgroenten en groenten uit blik?

  • Of je de kurk er nu uittrekt met een huishoudelijk voorwerp, op de kurk duwt of zelfs je schoen gebruikt, je kunt eenvoudig van je wijn gaan genieten zonder een kurkentrekker te hoeven gebruiken.
  • Gebruik de tang om de schroef eruit te trekken.

Deutsch: Korkenzieher Ersatz um eine Weinflasche zu ffnen. Afhankelijk van hoe goed de wijn bewaard is, kan de kurk droog zijn en in de wijn uit elkaar vallen. Probeer het daarna nog eens. Ga fles wijn openen zonder flesopener totdat de U zich lager dan de kurk bevindt en het rechte deel nog uit de fles steekt.

Steek het mes tussen de fles en de kurk.

Is je baan onzeker geworden door corona? Zo ga je daar het beste mee om

Voorkeuren aanpassen. Secties verbergen Draai de schroef in het midden van de kurk totdat deze er ongeveer 1 centimeter uitsteekt. Meer van Kooktips.

Nieuwsbrief Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox? Leg de handdoek over de fles en houd de handdoek goed vast. Zorg dat je de fles niet op iemand richt, voor het geval er wijn uit de fles spuit. Zorg dat je wat servetjes klaar hebt liggen!

Je geniet gewoon van een glas wijn in het park. Dit artikel isfles wijn openen zonder flesopener.

1. Gereedschap

Wij geven hieronder drie opties en onze Toon doet ze nog even voor. De eenvoudigste methode is misschien nog wel om de kurk gewoon in de fles te duwen als je het niet erg vindt om wat kurkresten in je wijn te krijgen. Toegevoegd aan winkelmand. Als je geen tang hebt, wikkel dan een touw om de schroef en trek eraan.

Zoek een fietshaak op van het soort waarmee je een fiets aan het plafond op kunt hangen.

  • Haal de kurk uit de fles.
  • Afhankelijk van hoe goed de wijn bewaard is, kan de kurk droog zijn en in de wijn uit elkaar vallen.
  • McDonald's heeft een nieuw broodje op het menu Dit is waarom je na je ontbijt heel snel weer honger hebt Hoe vers zijn diepvriesgroenten en groenten uit blik?
  • Nu is het tijd om je spierballen te gebruiken: druk met de stengel van de houten lepel hard op de kurk.

De schoen is gewoon bedoeld om te voorkomen dat de fles kapotgaat. Nog geen account. Maak een lijn die haaks staat op de eerste lijn met spijkers. Geen probleem. Dit artikel bevat 23 bronverwijzingendie onderin het artikel te vinden zijn. Nu is het tijd om je spierballen te gebruiken: druk met de stengel van de houten lepel hard op de kurk.

Duw de kurk naar beneden, fles wijn openen zonder flesopener.

Mijn account

Methode 2 van Nieuwsbrief Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox? Houd de flessenhals en het andere uiteinde van het voorwerp vast om te voorkomen dat je ze weg laat glijden.

Je kunt tevens proberen om een gekarteld mes te gebruiken, want dit heeft meer grip op de kurk. Zoek 3 spijkers met een kleine kop en een hamer. Een schaar gebruiken.

Andere: