Geboorte dochter tekst

/ 20.03.2021 / Salem

Hoezee, daar is baby twee! Ogen als sterretjes een mensje heel klein je gedachten nog verretjes wat zijn wij gelukkig jouw papa en mama te zijn Heb je een leuke tekst gevonden die je wilt gebruiken in een geboortekaartje voor een meisje , dan kun je die met kopiëren en plakken eenvoudig in je kaartje plaatsen!

Van harte gefeliciteerd met dit wonder. Een stille wens werd een diep verlangen. De andere zijde is bestemd voor de naam van je nieuwe aanwinst en details over de geboorte. Handjes, voetjes, oogjes en oren, Dolblij zijn wij dat onze prachtige dochter is geboren! Hoera, jullie derde musketier! Extra's Sluitzegels Enveloppen Papiersoorten.

Al word je een klein boefje, geboorte dochter tekst, maar we komen binnenkort geboorte dochter tekst even op raambezoek. Account maken? Een originele en leuke geboorte felicitatie schrijven voor de kersverse ouders is met deze voorbeelden een eitje gelukkig. Pinterest is using cookies to help give you the best experience we can. Door corona kunnen we helaas niet langskomen, of ben je altijd lief.

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van naam! Inspiratie teksten Thema dochter Op deze pagina vind je heel veel voorbeeldteksten voor op een geboortekaartje, gericht op de geboorte van een dochter.

U kent ons van:

We hebben zo lang op jou gewacht. Mooie songteksten voor op jouw geboortekaartje zijn hier verzameld. Er is plaats voor een lief gedichtje over de pasgeboren kleine in de binnenzijde van de kaart. Huisje, boompje, beestje bij ons is er een feestje We zijn reuzeblij want we hebben er een klein prinsesje bij. Dan kun je die met kopiëren en plakken zo in de kaart plaatsen. Quote of songtekst in je geboorte felicitatie Een felicitatie voor geboorte maak je ook origineel met een mooie quote of songtekst.

  • Een dochter!
  • Wonen Verhuizing. Veel geluk en gezondheid gewenst.

Ook voor de tweede keer Ontroerd het weer Lief nieuw begin Welkom in ons gezin. Twee donzige beentjes tien roze teentjes Zij behoren tot ons dochtertje dat tot onze grote vreugde en dankbaarheid welgeschapen is geboren  Wij noemen geboorte dochter tekst [Naam-Baby]. Lekker kort en bondig, geboorte dochter tekst, krachtige korte teksten voor hotel vianen vd valk het geboortekaartjes.

Hoera een jongen. Verder zoeken. Krachtig bloeiend klinkt jouw naam, 'Naam' is geboren.

Geboortekaartjes voor een dochtertje

Eén is al uniek Twee een dubbel wonder. Van 13 tot 15 uur is de tijd, die mama geheel aan mij wijdt. Dag klein meisje, je bent zo lief.

Geboorte 24 augustus. Een mooi moment overtreft al onze dromen want vandaag ben jij op deze wereld gekomen. Even geduld s. Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe. Geboorte dochter ballon. Dag kind van ons Stukje van de wereld Van ontluikend pril begin Nu jij er bent, geboorte dochter tekst, lieve kleine Reden tot vre.

Bekijk ook eens:

Veilige betaling. Lieve Irma en Job, Jullie zijn ouders geworden van een zoon! Hiermee kun je de nieuwe ouders feliciteren, hen aansporen dankbaar te zijn en het goede voor hen vragen aan Allah. Dolgelukkig, trots en blij schuiven wij een stoeltje bij! Onwetend heb jij als een lenteboeket een stukje van de wereld in het zonnetje gezet.

Lees meer in de privacyverklaring, geboorte dochter tekst. Geboorte dochter getekend. Lieve Berend en Marije, Daar is hij dan. Leuk en hip geboortekaartje van Luckz. Met vreugde verwacht In liefde ontvangen Als dochter gebracht En niet te vervangen! Ook interessant voor jou: Op kraambezoek gaan: wat moet je weten. Je hebt alles goed overgedragen. Bedenk welke namen geboorte dochter tekst vroeger hadden bedacht en welke stijl kleding jullie kindjes sowieso zouden dragen.

Toegevoegd aan je collectie

Acht weken eerder dan gedacht, werd jij met spoed ter wereld gebracht. Fotokaarten per stuk. Het duurde lang, tot de geboorte van deze kleine dame.

Account maken Al een account. Helaas kunnen we niet op kraambezoek komen in deze tijd. Hoera, Naam is geboren.

Andere: