Gelaarsde kat dip zelf maken

/ 02.03.2021 / Caitlin

Kregen één bakje komkommersalade voor 4 pers. Het broodje vooraf was verassend, een afbakbroodje uit de supermarkt!

It appears that your browser has JavaScript disabled. Dat is een verrassing wat erbij zit…. Vieze borden, medewerksters die in smerige shirts vol vlekken lopen en het eten is allang niet meer wat t vroeger was. Veel geld betaald voor slecht eten. Daarnaast zijn wij ook druk….

Service is prima, gezellig. Marianne en Edwin. Martha Ruis. Alleen jammer dat ze ons zo lang bij de bar hebben laten wachten met een groep. We hopen dat er naar de gasten geluisterd word en dat er wat aan word gedaan.

  • Voor 2 personen krijg je zo weinig friet dat het eigenlijk nog niet eens genoeg is voor 1 persoon.
  • Rennie89 Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Den Haag Je kan die bodem zelf maken maar deze had appie gemaakt voor mij hihi. Er gaat altijd wel iets fout.

It appears that your browser has JavaScript disabled.

Nieuwsbrief aanmelden. Wat een tegenvaller. Please enable cookies and reload this page. We vinden de dip, die bij verschillende andere eetgelegenheden in de omgeving ook wordt geserveerd, altijd erg lekker. Wij waren er zeer over te spreken. Enfin, als je van plan bent om daar heen te gaan dan ben je gewaarschuwd!

  • Wij kozen er nog een pepersaus bij voor het vlees, wat overigens prima was van zowel bereiding als smaak.
  • Vlees was slecht en krijg niet eens weg, potje zure komkommers die groenten voorstellen, mayonaise in plastic bakje en de champignonsaus is gewoon uit zakje.

De zaak had een leuke herberg sfeer en het was klein en knus. Gerrit 98 punten. Als je daar niet tegen kunt moet je naar een sterren restaurant Librije Gelaarsde kat dip zelf maken gaan? MIjn advies: Laat de eigenaren zich wat bescheidener opstellen, concentreer je op het goed bereiden van mooie gerechten. Veder is het eten wel ok!

Subnavigatie

Maar wij komen voor de keuken, jammer zal niet snel terugkomen, net als mijn tafelgenoten. Het eten was heerlijk! Geplaatst op: 5 november

Dat moet prima werken met een beetje een pittige kaas erdoor. Wij zijn niet zo gediend van dit soort opmerkingen, waar slaat dit op. Wij waren er inmiddels wel klaar mee en besloten te vertrekken. Rest van het eten is vaak redelijk, en dat het er vaak heeeeel erg druk is en ik vind de uitstraling een beetje oud bollig. Vond het daarom best spannend om kh eruit te gooien en op veel vet over te gaan. Voor een of enkele van de producten die je probeert toe te voegen geldt een maximum aantal per bestelling, gelaarsde kat dip zelf maken.

Het aantal gelaarsde kat dip zelf maken aangepast Voor een of enkele van de praxis velux dakraamhor die je probeert toe te voegen geldt een maximum aantal per bestelling.

Probeer eens deze recepten

Er zit een bakje met een klein beetje zoetzure komkommer bij, meer ook niet. Lekkerste spareribs, kattenhapjes en vergeet zeker niet de peeze koffie. Dit vlees hadden we binnen 5 min niet vers gemaakt dus.

Aardig personeel, leuke ambiance. Was echt super lekker!

  • Niet echt een tent waar ik snel naartoe ga, maar voor gewoon een broodje dip of een saté'tje is het prima hoor.
  • Dit vlees hadden we binnen 5 min niet vers gemaakt dus.
  • Erg jammer allemaal want de tent en locatie zijn prachtig.
  • Krijg ook altijd een erg zwaar deeg.

Dus nee bedankt, prima eten en wat een sfeer. Sfeer is fantastisch mede dankzij Peter die voor entertainment zorgt. Gezien de ervaring van de laatse keer was dit ook de laatste keer.

Goede service. Je bent er bijna. Ik kon kiezen voor saus e. De serveerster kwam met de borden: lam of zo iets zei ze.

Woonzorgka­mers voor mensen met dementie in Roelofa­rends­veen

Heb je in een prettige ambiance gegeten en was het eten goed dan vinden wij het geen probleem om af en toe de portemonee te trekken.

Ik heb een slechte ervaring met deze zaak. Het is erg krap en druk, maar daardoor ook erg gezellig en heel veel sfeer.

Wij waren er zeer over te spreken. U kunt alles los bestellen, het is dus geen menu. Sfeer is altijd supergoed en de bediening zeer correct!

Andere: