Geschiedenis google maps wissen

/ 06.04.2021 / Faith

Tik op de 'X' naast een willekeurige locatie en je wordt gevraagd om te bevestigen. Tik op dit punt op het item Geschiedenis in de doos Activiteit en chronologie. Tik op Verwijderen.

Meer informatie aanvaarden. Klik daarop en scrol omlaag naar 'Acties' en tik op 'Verwijderen uit geschiedenis' om het item te verwijderen. Klik vanaf daar op het menu met de drie stippen in de rechterbovenhoek. Je kunt je locatiegeschiedenis ook beheren met de pagina Mijn activiteit van Google. Kies vervolgens de optie kaarten uit het vervolgkeuzemenu alle producten en gebruik de velden op het scherm om het tijdsbestek te definiëren waaruit de geschiedenis moet worden verwijderd.

Nu u het Google Maps-scherm ziet, logt u in op uw Google-account indien nodig en drukt u op de knop met de drie lijnen horizontaal in de linkerbovenhoek en tik in het menu dat wordt geopend op het symbool van de versnelling er bovenop geplaatst.

Tik anders op het prullenbakpictogram in de rechterbovenhoek om het item te verwijderen. Druk vervolgens op de knop met i drie punten verticaal aangrenzend en selecteer optie Verwijder de resultaten uit het menu dat opent. Help Talen of domeinen voor Google Maps wijzigen Google Maps updaten Meldingen voor Google Maps in- of uitschakelen Toegankelijkheid in Google Maps In Maps plaatsen bekijken die u mogelijk interesseren Routebeschrijvingen en plaatsen verwijderen uit uw geschiedenis De verzameling van locatiegegevens in- of uitschakelen Een eenvoudigere versie van de Google Maps-app geschiedenis google maps wissen Consumentengegevens in Google Maps Meldingen wanneer uw gedeelde locatie is gepdatet Google Maps gebruiken in de incognitomodus.

De beste en slechtste pc-onderdelen om te kopen Refurbished. Toepassingen zoals Apple Maps, geschiedenis google maps wissen, GPS, Google Maps en Waze slaan elke locatie op die u bezoekt of zoekt. Juli .

Klik daarop en scrol omlaag naar 'Acties' en tik op 'Verwijderen uit geschiedenis' om het item te verwijderen. Apple doet veel goed werk, maar het vinden en verwijderen van je Google Maps-geschiedenis is ingewikkelder dan het zou moeten zijn.

Androide y iOS en hoger personal computer , via de webversie van de service. Opmerking : Als u de volledige Google Maps-geschiedenis verwijdert, worden plaatsen die u heeft opgeslagen of gedeeld, of waarvoor u een review heeft geschreven, niet verwijderd.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Open de app en tik op de zoekbalk gevolgd door 'Favorieten'. Was dit nuttig?

Raak nu de knop aan Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Je kunt ook een specifiek aantal dagen verwijderen: tik hiervoor op de knop Ongeveer halverwege dit menu is een geschiedenis google maps wissen voor Kaartengeschiedenis. Het is eigenlijk verwarrend dat ze deze gegevens op twee verschillende plaatsen opslaan.

Het ding is, ongeacht of je navigatie hebt gebruikt of niet.

Hoe de geschiedenis van Apple Maps te wissen

Alof de wereld van de high fahion niet raar genoeg wa, nu lijkt het erop dat er in dit eizoen afgietel zijn. Het kan erg handig zijn als je wilt vind een eerder genomen route of raadpleeg gewoon uw verschillende reizen, maar het kan zijn problematisch als je een eerder gemaakte reis wilt verbergen , of je wilt gewoon niet dat Google alles weet wat je elk moment doet.

De beste en slechtste pc-onderdelen om te kopen Refurbished.

Tik in de weergave Uw tijdlijn op de drie stippen in de rechterbovenhoek en kies vervolgens 'Instellingen'. Je kunt zelfs vinden wat je nodig hebt geschiedenis google maps wissen de zoekbalk Bovenaan typt u het referentietrefwoord, geschiedenis google maps wissen.

U kunt ook de geschiedenis van zoekopdrachten op Google Maps verwijderen uit de versie web van de dienst en vervolgens via de computer.

Het gevolg hiervan is meer opslagruimte dat wordt opgeist voor Google Maps? De bovenstaande stappen zijn identiek voor zowel Android- als iOS-apparaten, dus volg ze voor beide besturingssystemen. Tik onder aan het scherm op 'Recent' gevolgd door 'Wissen' in de linkerbovenhoek.

Individuele vermeldingen bewerken of verwijderen uit uw Google Maps tijdlijn

We gebruiken cookies om de beste ervaring op onze website te garanderen. Dit zijn de laatste twee opties op de pagina Tijdlijninstellingen. De standaardweergave is een minikaart bovenaan en een kort overzicht van uw meest recente locaties hieronder. U moet echter ook weten dat al deze s reisgegevens worden in onze telefoons opgeslagen in de vorm van een geschiedenis.

Toepaingen zoal Apple Map, gewoon geschiedenis google maps wissen de knop drukken, Google Map en Waze laan elke locatie op die u bezoekt of zoekt. Helpcentrum Google Maps. Was dit nuttig. Eenmaal hier zie je overal waar je naartoe bent gelopen. Over appletips. U kunt deze functie uitschakelen op dat apparaat of gewoon in het algemeen. Tik naast elke locatie op het kleine "i" -pictogram. Tik naast de items die u wilt verwijderen op Verwijderen Verwijderen.

Meer Google Maps-tips

U kunt er ten minste voor zorgen dat iedereen met toegang tot uw apparaat niet kan zien waar u bent gebleven door uw locatiegeschiedenis te verwijderen, net zoals u zou doen met de zoekgeschiedenis van uw browser. Als deze locatieoptie nog nooit op uw Android-smartphone is geactiveerd, ziet u deze logischerwijs niet in uw geschiedenis verschijnen alleen de ritten die u handmatig in uw GPS heeft ingevoerd.

Hoe Street View werkt. U kunt uw locatiegeschiedenis ook bulk verwijderen als u dat wilt.

Alof de wereld van de high fahion niet raar genoeg wa, nu lijkt het erop dat er in dit eizoen afgietel zijn. Hoe u uw pc aanzet met Alexa Oktober 12, geschiedenis google maps wissen.

Het is eigenlijk verwarrend dat ze deze gegevens op twee verschillende plaatsen opslaan.

Andere: