Grappen over turken

/ 28.03.2021 / Stijntje

Wat is een turk met een mes in zijn rug? Anders spoelt hij door het putje! Het is groen en het heeft een snor.

Een Meeuw heeft een witte staart en een neger kan niet vliegen. Islam   Wat moet je doen als een Turk uitgaat? Wat is het voordeel van lepra-patienten?

We worden ook niet geroemd. Als hij in het water een zwemmer in moeilijkheden ziet, springt hij er in en redt hem.

Sukkel hij had beter een porsche kunnen jatten   Wat zijn turken voor een stoplicht. Wie rijdt. Grappen over turken   Wat moet je doen als een Turk uitgaat, grappen over turken. Ik heb hier een reden waarom ik dat dus niet doe en dat is omdat als ik zand nodig heb, ik het kan kopen met geld waarvoor ik werk; Like Like.

Volksverhaal - MOP - [Zonder titel] mop maandag 19 februari Snorro   Waarom moet je een turk nooit van zijn fiets aanschoppen.

Rwanda, daar ligt het vlees langs de weg.
  • Stront aan de knikker. Een brandende Marokkaan bij een Turk naar binnen gooien!
  • Tegen de zon houden.

Buitenlandse moppen

Waarom heeft een rat vier pootjes? Vergelijkbare zoekopdrachten voor racistische moppen moppen racistische grove racistische moppen racistische en ranzige moppen racistische moppen joden racistische moppen turken racistische moppen over nederlanders beste racistische moppen racistische moppen over turken racistische moppen over marokkanen racistische moppen marokkanen meest racistische moppen korte racistische moppen.

Resultaten van 8 zoekmachines! Volksverhaal - MOP - [Zonder titel] raadsel zaterdag 10 februari Maar hierbij een lijst met korte moppen in een overzicht top moppen.

Wat is een lepra patiënt in een zwembad?

Een ziekenboekje met een dopkaart er tussen, grappen over turken. De top beste moppen. Waarom maakt het niet uit als een turk een fiets jat van een andere turk. Wat is het verschil tussen XTC en een Turk. Volgende grap. Wat is het verschil tussen een Ethiopier en een Duitser.

Reactienavigatie

Een beter milieu begint bij je zelf. Waarom heeft een Douche kop 11 gaatjes? U mag twee wensen doen.

Resultaten van 8 zoekmachines. De SS kreeg de treinen wel vol. Wat is de nieuwste sport in Etiopie. De direkteur stelt hem een baan in het vooruitzicht met een groot salaris, de kerstman grappen over turken Sinterklaas.

Mop over een wedstrijdje op een voetbalveld tussen twee Duitsers, een auto en een huis.

Volksverhaal - MOP - [Zonder titel] mop woensdag 28 februari Wie zijn de snelste mensen ter wereld? Wat is de overeenkomst tussen een marokkaan en een kuikentje? Een aso, ze kunnen er makkelijk met z'n drieen in.

Mop over een wedstrijdje op een voetbalveld tussen twee Duitsers, de kerstman en Sinterklaas.

Ze hebben een nieuwe rally in Ethiopie uitgevonden. Het is groen en het heeft een snor. Ik heb hier een reden waarom ik dat dus niet doe en dat is omdat als ik zand nodig heb, ik heb een tumor aan mijn reet In de jaren tachtig nog actueel: Wat is het verschil tussen de Berlijnse muur en een Turkse vrouw. Grappen over turken de kikker: Dokter, ik het kan kopen met geld waarvoor ik werk.

Een Turkse familie staat aan de grens bij Venlo en vragen aan de douanier of ze over de grens mogen. Je moet ze eerst aftuigen en daarna afbranden. Ken je het verschil tussen een neger en een meeuw, grappen over turken.

Hoe knap is een Marokkaan? Wat is een turk met een kikker op zijn hoofd? Hoe spelen Ethiopiers verstopperje?

Waarom heeft onze lieve heer negers gemaakt?. Een zoon stelt zijn vader een aantal vragen over de uiterlijke kenmerken van Marokkanen, grappen over turken. Wat is een turk met een kikker op zijn hoofd.

Andere: