Grote bulten achter op tong

/ 02.04.2021 / Margaritha

Soms raakt een smaak papil ontstoken. Ik heb ze ook "opeens" gekregen.

Vaak is dit het gevolg van een allergische reactie of een simpele verwonding, zoals een beet op de tong, en gaat vanzelf weer over. Het is niet direct iets om je heel erg zorgen over te maken maar gezond is het niet. Er staat een animatie filmpje op internet waarop de operatie wordt uitgelegd. Mijn man was in de wachtkamer blijven zitten. De mond is heel gevoelig. Hoi Nienke, Loop je al 5 jaar lang met keelklachten rond?

Om gezondheidsplein. Hopelijk krijg je een zeer goed team van artsen waar je grote bulten achter op tong mee kunt praten en alles mee kunt delen.

Een gladde, rode tong en pijnlijke mond kunnen wijzen op pellagra. Wel zagen ze iets op de ct scan bij linkeroor. Bij deze laatste moest ik na 3 mnd terugkomen en hebben we punctie gedaan. Dit kost tijd.

Ook heb ik een bultje in mijn mond.
  • Begrip daarvoor en een gesprek over de achtergronden ervan kan dan helpen.
  • Bultjes op de tong Iedereen heeft wel eens last van bultjes op de tong. Zo ja dan weet je waar het aan ligt.

64 reacties

Die heeft direct een punctie genomen. Een aantal artsen geraadpleegd, niets aan te doen. Daar ben ik in oktober en december geweest omdat ik klachten heb van veel slijm in de keel en snachts elke 2 uur bijna wakker van droge keel.

Koffiezetpraatjes: alles wat je deze ochtend In die nieuwe discussie kun je meteen ook de juiste link naar het filmpje plaatsen, want de link die je nu hebt gebruikt is te kort en werkt niet. Inmiddels gaat het een stuk beter, de slikklachten zijn over en een groor deel van de smaak is terug. Ik zou er even mee naar de dokter gaan.

  • Uit de echo kwam niet veel uit.
  • Bezoek regelmatig de tandarts, want die let hier op.

Maar ja, 2 chemokuren Cisplatine. De huisarts verwees me naar de Grote bulten achter op tong arts in het ziekenhuis om een punctie onderzoek te laten verrichten! Ik smeerde maar in met het kwarstje en het brande hevig net als ik een sigaret opstak. Mijn behandeling bestond uit 36  uitwendige bestralingen, gedane zaken nemen geen keer en zul je het met de uitslag moeten doen.

De tong bevat bultjes, is dit normaal?

De oorzaak is onbekend, hoewel stress , hormonale veranderingen en allergiëen een rol lijken te spelen. Soms kunnen voedselresten wat irriteren en is poetsen met de tandenborstel een optie. Wel apart dat men de bron van de kanker niet heeft kunnen ontdekken. Op basis hiervan passen wij de inhoud, communicatie en de advertenties op onze website aan.

Daarna is verwijzing grote bulten achter op tong een hulpverlener vaak nodig om een gezondere manier van verwerken van nare ervaringen te zoeken. Je zou kunnen overwegen een consultafspraak te maken bij een homeopaat of tandarts. Hij zal kijken of behandeling nodig is. Dit kan eenvoudig worden verholpen door een schimmeldodend middel. Enkele weken later is de rechterhelft van de schildklier met de tumor verwijderd en weer enkele weken erna ook de linkerhelft van de schildklier.

Ook kunnen mensen een harige tong krijgen.

Kruimelpad

Verder zal hij vragen of je rookt en of er andere ziektesymptomen zijn die op een onderliggende ziekte kunnen wijzen. Je kunt hieronder toestemming geven voor het plaatsen van persoonlijke cookies. Hanneman says:. Na onderzoek, echo, punctie, scan, was het zeker en volgde een operatie, met een volledige halsklierdiscectie. Hier op deze site is veel informatie te vinden over keelkanker en over bestralingen.

Verminderde mondhygine kan ook een rol spelen? Je zou kunnen overwegen een consultafspraak te maken bij een homeopaat of tandarts. Hanneman says:. Sterkte allemaal? Ziekte van de tong Een gezonde tong is roze en niet overmatig maar egaal ruw. Wel heb ik veel last van slecht slapen, grote bulten achter op tong de linker kant zit het volgens mij niet echt misschien een heel klein beetje. Bultjes op de tong Iedereen heeft wel eens last van bultjes op de tong.

Meest beweeglijke orgaan

Alvast bedankt, ik heb er geen last van maar ik vind het geen fijn idee dat dit in mijn mond zit zegmaar Groetjes, Nynke. Maar dat het pijnlijk is, vooral bij het eten van bijvoorbeeld kiwi en citrusvruchten, weten we wel. Lees ook 8 weetjes over de tong. Allemaal leuk en aardig, maar ik heb er één en die bitch bezorgt me een behoorlijk slecht humeur.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Kwaadaardige tumoren ontstaan zelden boven op de tong, behalve wanneer het kankergezwel als gevolg van syfilis is ontstaan. Deze mondkapjes zijn zo terror lelijk dat ik Ik was toe aan een nieuwe prothese, en ben grote bulten achter op tong de tandarts gegaan waar mij echtgenote en kinderen ook naar toe gaan.

Andere: