Kiko cosmetics amsterdam

/ 26.03.2021 / Satish

Verzenden is mogelijk, Nieuw Ophalen of Verzenden. Verzendkosten zijn voor de koper ophalen is ook m Nieuw Ophalen of Verzenden.

Verpakking buitenkant is wel beschadig, maar het is echt nooit geopend. Lippenstift en lipgloss van verschillende merken. Kiko 3d hydra lipgloss nr. Hij geeft op zichzelf een medium dekking, als poeder een lichte dekking maar als je een make-upspray gebruikt en hem op een vochtige huid aanbrengt kan hij zelfs een volledige dekking geven. Bovenstaande look maakte ik met alleen de producten die ik kocht, met als toevoeging mijn trouwe wenkbrauwpoeder. Blush en bronzer waterflouwer collectie.

Lippenstift en lipgloss van verschillende merken.

Make-up pakket met mooie merken en producten. De kleur Candy Rose is een perzikroze blush en geschikt voor zowel koele als warme huidtonen. Verzenden is mogelijk, al vind ik de poeder en de eyeliner ook super mooi. Amsterdam 12 okt. Wat een mooie producten, maar op eigen risico, kiko cosmetics amsterdam.

Bieden Eergisteren. Zo zie je goed dat de gezichtspoeder nog best dekkend kan zijn en een redelijk egaal geheel geeft, maar rode plekjes kin en pigmentvlekjes naast ogen en op jukbeenderen nog wel licht te zien zijn. Verzenden is mogelij.

Mandy Zaandam. Reply Beauty Unboxing 28 september at Leuke items heb je gekocht! Kiko Milano al in one face pallet Niet gebruikt face pallet. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Verzenden is mogelijk, Nieuw Ophalen of Verzenden. Heb jij ervaring met make-up van KIKO?

  • Sommige zijn nieuw en geswatched een enkele is goed gebruikt zie foto's.
  • Valkenswaard 11 okt.

Kiko Milano al in one face pallet Niet gebruikt face pallet! Jessiegirl Haastrecht. Jessiegirl Haastrecht. Reply Najat 2 oktober at Mooie producten, staan je erg goed. Ze verkopen kiko cosmetics amsterdam zoveel moois. Blush en bronzer waterflouwer collectie.

WONDER WOMAN

Reply Karen 28 september at Ik heb er ook nog nooit wat gekocht. Reply Desirée 28 september at De lippenbalsem is inderdaad glanzend als een lipgloss :. Reply Lisanne 5 oktober at De lipgloss vind ik erg mooi!

Valkenswaard 11 okt. Ik blijf dus nog steeds op zoek naar de perfecte die niet klontert, krult, nooit geope. Kiko Skin tone corrector primer 03 peach Nieuw in verpakking. Bieden 10 okt. Leidschendam 19 okt. Reacties op dit kiko cosmetics amsterdam.

LOST IN AMALFI

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Amsterdam 16 okt. Reply Lindsey Beljaars 28 september at Oh wauw, die lippenbalsem geeft een mooi glossy-effect!! Emi Den Helder. Kiko 3d hydra lipgloss nr.

De volgende keer ga ik wat beter kijken. Mandy Zaandam. Alles is nieuw getest of zo goed als nieuw onzin biedingen worden direct verwijdert! Verpakking buitenkant is wel beschadig, maar het is echt nooit geopend. Amsterdam 16 okt. Verzendkosten zijn voor kope. Haastrecht Vandaag. Make up pakket Mac, Nyx enz Heb me kiko cosmetics amsterdam up stash opgeruimd.

Lees Interacties

Heb jij ervaring met make-up van KIKO? Zwolle 18 okt. Bieden 11 okt. Imra 's-Gravenhage.

Reply Karen 28 september at Ik heb er ook nog nooit wat gekocht? Toen ik onlangs voor een paar afspraken en perspresentaties in Amsterdam was kon ik het niet laten op Amsterdam Centraal Station even de KIKO Milano winkel binnen te lopen. Zo leuk dat het nog goedkoper is dan de meeste merken, kiko cosmetics amsterdam.

Andere: