Landen van europa online oefenen

/ 28.03.2021 / Angel

Topografie in de klas : Topo wordt makkelijker. In deze quiz over Europa zitten volgende opdrachten: landen aanduiden op een blinde kaart, landen en hun hoofdsteden, landen combineren met de bijhorende vlag, welk land past er bij de omschrijving, raad de taal die je hoort.

Bewaar Verwijder. Topo Basis- Europa. Online Plantyn Atlas. TopoMania is de digitale ondersteuning voor een methode die je al gebruikt, uit een boek of online. Je kan ook zoeken op trefwoord.

Kaarten van de desbetreffende landen van Europa om online mee te oefenen en zelf te testen. Veel fotomateriaal en reisinformatie. Zelfde maar nu blinde kaart Zelfde maar nu uitvergroot met beginletter. Maak je keuze uit Belgi, Europa of de aarde en filter vervolgens op twee aanvullende keuzes. Topografie Europa - computermeester. Kunnen soms ook verder uitgelicht worden per land.

Oost-Europa topografie - Brujon.

Bekijk alle meldingen. We hebben momenteel meer dan tachtigduizend kaarten online. Plaatsbepaling Europese landen oefenen - Arkorum. Kopieerbladen topografie groep 8 - Zwijsen. Alle landen van de EU met de desbetreffende kaarten. Kaart van Europa.

Je kan ook zoeken op trefwoord. Topo Basis- Europa. Je kan hem ook bewerken. Engelstalige informatie over wonen, onderwijs voor mensen die gedurende langere tijd in tal van landen gaan? Toon meer zoekresultaten 4. SCC UK.

Mooie kaarten groot uitgelicht. Al lid? Oost-Europa topografie - Brujon. Zwitserland topografie - Brujon.

Zie ook het Plein Europa met topografie oefenkaarten. Diverse mogelijkheden om te oefenen. Topografie hoofdsteden oefenen. Europa - Noord-Europa. De Topotrainer werkt perfect op elke laptop, pc of tablet.

Landen van de wereld : Bundel

Zie ook het Plein Europa met topografie oefenkaarten! Het zijn er heel wat met en zonder antwoorden. Kopieerbladen topografie groep 7 - Zwijsen. Kaartje -midden Europa - Paraplu7.

  • Zuid-Amerika Wetenschappers.
  • Atlas: The World.
  • Noord Amerika 1.
  • Overhoring, oefenen en testen van de topografie van Europa.

Lid worden Met een topomania account kan je: Eigen kaarten maken Kaarten kopiren en aanpassen Eigen niveaus instellen Favoriete kaarten bewaren Meespelen in de competitie Vraag hier een account aan: Registreren. Europa en andere continenten, landen van europa online oefenen.

Prachtige site om de kaart te zien maar ook om met verschillende mogelijkheden kaartkennis op te doen. Eurolanden Welke 16 landen vormen de Eurozne! Educatieve site 7 Educatieve site oefeningsite, lessite … Informatieve site 1 Informatieve site?

Voormalig Joegoslavi - Brujon. Topotrainer Provincies en Nederland. Midden-Europa topografie - Brujon?

Europa : Quiz

Dus erg handig. Alle landen van de EU met de desbetreffende kaarten. Geologische opbouw van de aardkorst onder Europa Reliëfkaart van Europa. Topo - oefenen.

Je kunt veel landen uitlichten. Bewaar in een map of terug. De website bevat spellen waarin geoefend wordt met driehonderd termen van de CITO basistopografielijst: Nederland, Europa en de ….

Andere: