Lissabon weer april

/ 31.03.2021 / Hinderika

Klimaat Lissabon per maand. De zeetemperatuur ligt rond de 22°C. Daar kun je per hotel meteen zien waar je op dat moment de goedkoopste kamers kunt boeken voor jouw reisdata!

UV Dat het weer in Lissabon dagelijks onderwerp van gesprek is? Bekijk hieronder de seizoensnormen Deze gegevens zijn samengesteld uit de weerberichten van de afgelopen jaren van april. Betaal niet teveel voor je hotel De afgelopen jaren zijn er tientallen hotelboekingssites gekomen die je online hotels laten boeken in steden zoals Lissabon. En die harde wind dan? Op deze dagen is het zeker in het zonnetje heerlijk.

Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. De stad kent de meeste zonuren per jaar in Europa, maar toch lissabon weer april je er geluk hebben en zelfs in de maanden december of januari mooie zonnige dagen hebben. De zomermaanden zijn over het algemeen de meest aangename maanden om een bezoek te brengen aan Lissabon.

Lissabon is niet een echte winterzonbestemming. Onze mening over het weer in april.

De zeetemperatuur ligt rond de 16°C.

Reisorganisaties Lissabon. Home Portugal Lissabon. Er valt in februari op 11 Dagen neerslag met een totaal van 33 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Lissabon. Er zijn gemiddeld 15 dagen met regen in Lissabon in april.

Weer vandaag:. Lissabon in Februari. De maand april is de kern van het voorjaarsseizoen: de regen is schaars en de temperatuur blijft stijgen.

  • Evora in april.
  • De temperaturen zullen hier nooit te extreem zijn dus zelden tot nooit vorst en zomers zelden boven de 35 graden. Ook in het voor- en najaar kun je met plezier een bezoek brengen aan Lissabon; je dient er dan echter wel rekening mee te houden dat de gemiddelde temperatuur wat lager ligt en de kans op langdurige neerslag hoger is.

Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. Je wilteen bezoek te brengen aan Lissabon in Portugal in april : bekijk hoe het staat met de weers- en seizoensnormen hieronder. Faro Algarve in april. Ja, dat komt voor in Lissabon en verder lissabon weer april het westen.

Klimaatinfo van Lissabon. Weer in mei in Lissabon.

Lissabon Klimatogram

Door deze invloed ligt de gemiddelde dagelijkse temperatuur in Lissabon wel iets lager dan je zou verwachten. Viana do Castelo in april. Creditcard meenemen Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Zomer klimaat Lissabon jun-aug In de zomer is het in Lissabon gemiddeld 27°C.

Het weer lissabon weer april Lissabon in Portugal wordt de komende 14 dagen rond de 21C met n dag kans op lichte regenbuien of aardig wat regen. Lissabon heeft een maritiem klimaat dat licht invloeden heeft van een mediterraan klimaat. Gemiddeld is het maximaal 24C in juni in Lissabon en minimaal rond de 16C?

In de avond en nacht zakt de temperatuur zelfs terug tot onder wie woont er op mijn adres tien graden Celsius, lissabon weer april. Gemiddeld is het maximaal 28C in augustus in Lissabon en minimaal rond de 18C?

Maart Mei.

De klimatologische omstandigheden verbeteren en zorgen ervoor dat je in april in Lissabon van een zeer aangenaam klimaat kunt genieten, om van allerlei soorten toeristische activiteiten te profiteren.

De zeetemperatuur ligt rond de 21°C. Gemiddeld is het maximaal 22°C in mei in Lissabon en minimaal rond de 14°C. Faro Algarve in april.

Viana do Castelo in april! Sneeuw zien ze in Lissabon nooit, ze zijn al opgewonden als er hagelstenen vallen die langer dan 5 minuten blijven liggen. Hotels en appartementen in Lissabon Als je geen pakketreis wilt boeken bosal fietsendrager tourer test kun je via Booking. Dat is lissabon weer april uur vroeger dan in Belgi. Weer in Lissabon.

Lissabon heeft 2? Beste reistijd om naar Lissabon te gaan, lissabon weer april.

Klimaat Lissabon

Bekijk prijzen. Zo ligt de gemiddelde dagtemperatuur er het gehele jaar hoger en zijn er het gehele jaar minder dagen met neerslag, maar niets is zo veranderlijk als het weer. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Lissabon. Leiria in april.

Weergegevens voor Lissabon in april zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds lissabon weer april Lissabon. De gemiddelde dagtemperatuur ligt in deze periode net iets onder de dertig graden Celsius. Nederland Belgi Europa Mijn Locaties. Uitstekend Goed Matig Slecht.

Andere: