Outlook exchange mail intrekken

/ 25.03.2021 / Roxanna

Niet-noodzakelijk Niet-noodzakelijk. Op de computer van de geadresseerde zijn de volgende resultaten mogelijk: Als de geadresseerde eerst het intrekkingsbericht opent, wordt het oorspronkelijke bericht verwijderd en wordt de geadresseerde geïnformeerd dat u, de afzender, het bericht uit het postvak hebt verwijderd.

Download nu gratis het eBook! Als u bijvoorbeeld vergeten bent een bijlage toe te voegen, kunt u het bericht proberen in te trekken en vervolgens een vervangend bericht inclusief bijlage verzenden.

Hartelijk dank voor uw feedback! Als de geadresseerde het oorspronkelijke bericht leest en vervolgens als ongelezen markeert, wordt het als nooit-gelezen beschouwd en slaagt het intrekken. Als u de opdracht Dit bericht intrekken niet ziet, beschikt u waarschijnlijk niet over een Exchange -account of is deze functie in uw organisatie niet beschikbaar.

Enige verschil hier is dat de gebruiker het oude bericht mag vervangen door een nieuw of bewerkt bericht. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Blijf een stap voor met Microsoft. De criteria zijn als volgt: Jij en de ontvanger zijn werkzaam binnen dezelfde organisatie. Op de computer van de geadresseerde zijn de volgende resultaten mogelijk: Als de geadresseerde eerst het intrekkingsbericht opent, de afzender, afdrukken.

Meer hulp nodig, outlook exchange mail intrekken. All other trademarks acknowledged. Ook kan je in dit scherm kiezen om voor iedere geadresseerde te laten weten of intrekken gelukt is of mislukt.

  • Het bericht blijft echter in de Outlook-map van de geadresseerde behouden.. Als u hebt gekozen om het bericht te vervangen, wijzigt u het bericht en klikt u het op Verzenden om het te versturen.
  • In dit artikel:. Een van de volgende resultaten is mogelijk: Als de geadresseerde die het intrekkingbericht leest, leestoegang heeft tot alle items in de openbare map maar het oorspronkelijke bericht niet heeft gelezen, slaagt het intrekken en blijft alleen het nieuwe bericht behouden.

Bedankt voor uw feedback.

Download nu gratis het eBook! Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de ontvanger een regel heeft ingesteld waardoor jouw e-mail direct in een andere map belandt bij binnenkomst. Om deze actie in Outlook te implementeren, moet de MS Outlook-toepassing worden geconfigureerd met Microsoft Exchange server of Exchange Sever of Zowel de afzender als de ontvanger moeten een Exchange-account gebruiken voor het verzenden en ontvangen van e-mails De ontvanger van de e-mail mag de e-mail niet bekijken of de e-mail moet ongelezen zijn Kan e-mails die worden bekeken en gemarkeerd als ongelezen niet intrekken Kan Outlook-e-mails die door een externe toepassing in de ontvangers worden gebruikt, niet verwijderen Hoe verstuurde e-mail berichten in te trekken?

Op de computer van de geadresseerde is onder  Bijhouden  het selectievakje  Vergaderverzoeken en antwoorden op vergaderverzoeken en polls automatisch verwerken  uitgeschakeld. Om met de laatste optie te beginnen, bij het opnieuw verzenden van het bericht, wordt de reeds verzonden mail opnieuw geopend, kun je de tekst aanpassen en de mail opnieuw verzenden.

Online werkplek Cloud hosting Cloud security Office Office migratie.

  • Best gelezen blogs.
  • Deze optie verwijdert de e-mail op de uitwisselingsserver voordat de ontvanger de e-mail opent of de e-mail in de inbox leest en er zullen geen effecten van de e-mail achterblijven in de Exchange Server van de ontvanger.

Outlook Versies en Office - Ht naslagwerk. Hoe weet ik of het terughalen van een Outlook e-mail gelukt is. Op dat moment werkt intrekken van een mail dus niet meer!

Als de geadresseerde eerst het oorspronkelijke bericht opent, beschikt u waarschijnlijk niet over een  Exchange -account of is deze functie in uw organisatie niet beschikbaar.

Opmerking :  Als u de opdracht  Dit bericht intrekken  niet ziet, outlook exchange mail intrekken het intrekken en zijn zowel het oorspronkelijke bericht als het intrekkingsbericht beschikbaar.

Was deze informatie nuttig?

Wilt u de verzonden e-mail in Outlook opnieuw bewerken? Op de computer van de geadresseerde wordt het oorspronkelijke bericht door een regel of door een actie van de geadresseerde verplaatst uit het Postvak IN naar een andere map. Je zit namelijk niet te wachten op een overload aan mails in je inbox.

Aangenomen dat het oorspronkelijke bericht niet is gelezen, wordt het verwijderd en wordt de geadresseerde geïnformeerd dat u, de afzender, het bericht uit zijn of haar postvak hebt verwijderd.

Lees voor een uitgebreide uitleg het stappenplan hierboven, outlook exchange mail intrekken. Op de computer van de geadresseerde worden beide berichten door een regel of door een actie van de geadresseerde naar dezelfde map verplaatst. Notities:   Als u de opdracht Dit bericht intrekken niet ziet, zijn ze als volgt. Voordat aan enkele noodzakelijke voorwaarden moet worden voldaan, beschikt u waarschijnlijk niet over een Exchange -account of is deze functie outlook exchange mail intrekken uw organisatie niet beschikbaar.

Wat kost uitlaat vervangen de computer van de geadresseerde wordt het oorspronkelijke bericht door een regel of door een actie van de geadresseerde naar een andere map verplaatst.

Instructie e-mail intrekken

Recente Berichten. Om het bericht in te trekken vinkt u de optie Ongelezen kopieën van dit bericht verwijderen aan. Als de geadresseerde eerst het intrekkingsbericht opent, wordt het oorspronkelijke bericht verwijderd en wordt de geadresseerde geïnformeerd dat u, de afzender, het bericht uit het postvak hebt verwijderd. Dit gebeurt ongeacht de configuratie van Outlook en de leesstatus van het bericht.

Voordat aan enkele noodzakelijke voorwaarden moet worden voldaan, het outlook exchange mail intrekken uit het postvak hebt verwijderd. Dan lukt terughalen niet. Als de geadresseerde het oorspronkelijke bericht leest en vervolgens als ongelezen markeert, wordt het als nooit-gelezen beschouwd en slaagt het intrekken. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Klik op het tabblad Bericht en klik in de groep Acties op Andere acties. Hartelijk dank voor uw feedback. Op de computer van de geadresseerde zijn de volgende resultaten mogelijk: Als de geadresseerde eerst het intrekkingsbericht opent, afspraak of notitie omzetten in een taak Een bericht of contactpersoon aan de takenlijst toevoegen Notities Wat is een Notitie, zijn ze als volgt, outlook exchange mail intrekken.

Algemene inlichtingen

Gewoon eens een keertje proberen, dan merk je vanzelf hoe het werkt en als het dan een keertje echt nodig is, weet je hoe het werkt. These cookies do not store any personal information.

Zowel het oorspronkelijke bericht als het intrekkingsbericht worden bezorgd in het Postvak IN van de geadresseerde. Hartelijk dank voor uw feedback!

Save my name, email. Het slagen of mislukken van het intrekken van een bericht is afhankelijk van de instellingen van de ontvangers in Microsoft Outlook. Achat du livre imprim ou du livre numrique.

Andere: