Surinaams eten nieuwe binnenweg rotterdam

/ 07.03.2021 / Ulbe

Sranang Niet-geclaimd. Melati zit al 19 jaar op dezelfde plek en is een familiebedrijf van Javaanse origine. Beoordeeld op 16 maart via mobiele applicatie Lekker!

Afhaal- en bezorgrestaurant de Palmboom op de Vuurplaat is ook een populair adres en ze hebben tegenwoordig ook een afhaalloket in de Markthal. Mijnsherenlaan A Rotterdam. Abstweg 42 Rotterdam. Witte de Withstraat 47 Rotterdam. Bedankt voor je hulp! Gesloten - Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Dordtselaan D Rotterdam. Roti Hut. Speciaal voor lezers van De Buik hebben we een mooi overzicht van Surinaamse zaakjes gemaakt waar je tijdens gure weersomstandigheden voor comfort food terecht kan. Veganistisch 2. De service is uitstekend en de prijs is zeer redelijk.

Voor je dagelijkse portie comfort food. Op de gezellige Witte de Withstraat zijn veel snacktentjes te vinden. Flightpark Express.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Rotterdam

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? Arie 4 Dec , is er een Asha actie? Strevelsweg 55f Rotterdam. Afhaal- of Bezorgrestaurants in Rotterdam. Snackbars met simpel meubilair; soms een rommelige uitstraling of juist een strak interieur met een Oosters tintje. Schrijf als een van de eersten een beoordeling! Schrijf een beoordeling.

Wilhelm Tellplaats 56 unit 15 Rotterdam, surinaams eten nieuwe binnenweg rotterdam. Meer talen. De kleurrijke Surinaamse eettentjes zijn niet weg te denken uit het Rotterdamse straatbeeld.

Verder zijn ze gespecialiseerd in Chinese gerechten. Geniet van de volgende voordelen: Maak je eigen lijst van favoriete restaurants Onthoud de restaurants die je nog wil bezoeken Bewaar de verhalen die je nog wil lezen Ontvang gepersonaliseerde restaurantsuggesties Deel je goede ervaringen met anderen.

De Palmboom.

Warung Mini

Voor je dagelijkse portie comfort food. Surinaams Aziatisch Broodjes. Rotihuis Maharadj Dordtselaan. Roti Shop Hoogvliet.

Mentor Bart surinaams eten nieuwe binnenweg rotterdam zorgt er via Stich Geniet van de volgende voordelen: Maak je eigen lijst van favoriete restaurants Onthoud de restaurants die je nog wil bezoeken Bewaar de verhalen die je nog wil lezen Ontvang gepersonaliseerde restaurantsuggesties Deel je goede ervaringen met anderen.

Frederique huydts vriend Scharpstraat Rotterdam. Afhaal de Palmboom! Warung Mini op de Witte de Withstraat is een absolute favoriet. Maak je eigen Buik-account. Bergselaan A Rotterdam.

Gevonden restaurants

Datum van bezoek: mei Don Donny's. Kan's Toko. Surinaams Turks. Toko Asha.

Toko Vinesh. Datum van bezoek: juni Ikke Ikkens 25 Meivind je een verzameling Aziatische eethuizen, De lekkerste roti van Rotterdam haal je b. Hier kun je foodtrucks reserveren en naar je toe laten rijden. Deel WhatsApp Email Tweet. Chinny Lijnbaan 41 Op de West-Kruiska.

Wie mogen we bedanken?

Beoordeeld op 21 december Heerlijke Surinaamse en Chinese keuken! Meijersplein-Noord 37 Rotterdam. Master Card 1.

Master Card 1. Mathenesserweg 27a Rotterdam? Beijerlandselaan a Rotterdam.

Andere: