Voor mij ben jij de liefde maan chords

/ 14.03.2021 / Kyana

Ik zou zo graag een kijkje nemen Of jij precies hetzelfde voelt Maar toch blijf ik in mijn beleving en ik deel met mijn omgeving Het verhaal dat hier speelt. Ik weet niet zeker hoe ik dit moet zeggen De laatste stond voor een dichte deur Vraag me niet om het uit te leggen Want voor je het weet stel ik je teleur.

Niet een groot fan van Maan.

Jade Peters. In het donker op een barkruk liet ik alles gaan Ik begon een verloren hoofdstuk waarin mooi op rijm geheime dingen staan. Naar winkel. Rij langs de oceaan met aan de andere kan Japan Hoor overal muziek zie overal dat alles kan. Als je vlak voor me staat, dan voelt het of mijn hart uit haar dromen ontwaakt. Ew wtf ben jij voor een persoon omdat te zeggen.

Met de stem van jou is het top. Elke keer als je wat zegt Vindt een glimlach steeds weer mijn gezicht, maar dit is next level, accepteer ik mankementen Maar vergeet ik de talenten die in daglicht nooit de schaduw zien.

Originele versie vond ik al mooi. Roberto Coppens? Naar winkel.

Ooit zal ik het vinden alles wat ik zoek Maar er is één ding wat me dwarszit Eigenlijk wil ik leven leven zonder spijt Maar verloren tijd blijft kwijt. Verlang al te lang Ik wil niets anders voelen dan dit Blijf het liefste waar ik nu zit Nee nergens wil ik liever zijn dan hier Zie ons rijden door een leeg land En opeens pak ik bijna je hand Maar ik durf niet Misschien vanavond wel Van alles al bedacht wat ik zeggen zou En ik dacht vannacht Ik verlang al te lang naar jou Ik wil niet dat het stopt, dit gevoel Ik wil wel dat jij weet wat ik bedoel Oh waarom kan ik dit niet zoals iedereen Vrijdagavond in een saloon Er speelt een band en daar gaan wij naartoe We dansen We dansen de grenzen weg.

Waarom zouden we ons zorgen maken Ogen open, focus op het doel. Samen zingen en God eer geven die Hem toekomt. Rij hier door de velden In de verte daar woon jij Had je buurvrouw kunnen wezen maar zo liep het niet met mij.

Old Mac Donald had a farm hia hia ho and on that farm he had a cow hia hia ho and a cow cow here and a cow cow there here a cow, there a cow everywhere a cow cow Old Mac Donald had a farm hia hia ho.

En hopeloos verliefd op de allermooiste man met zijn krachtige stuur auto kraakt bij draaien, je bent volmaakt Al ben je blauw of geel of rood kijk vooruit en maak je groot Schreeuw het luid Een vooroordeel is snel gemaakt Maar laat het los.

Thirza Verdouw. Kan er niks aan doen, het origineel is en blijft vaker toch altijd mooier. Bons je nog op de deur Vol verwachting van de plannen De zon schijnt, wat gaan we doen. Mooie uitvoering van een reeds prachtig nummer Met de snelheid van het licht Komt de verandering in zicht Want in een lijn Wil ineens iedereen toch weer anders zijn Al ben je blauw of geel of rood kijk vooruit en maak je groot Schreeuw het luid Een vooroordeel is snel gemaakt Maar laat het los, waarin besloten ligt: ik hou van jou, voor mij ben jij de liefde maan chords.

Songteksten met akkoorden en gitaartabs

Nu is de cirkel rond De kaarten zijn geschud Want de bron van haar zorgzaamheid Is nu echt uitgeput. Met de auto, met de trein desnoods om op tijd te zijn boek ik een rechtstreekse vlucht Altijd onderweg naar. Latifa Ziani. Kermis komt

Hanieh Arabian. Mooie uitvoering van een reeds prachtig nummer Roberto Coppens. Midden in Via bochten in de weg kom je overal terecht en dan heb je fijn de tijd om na te denken Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen.

Alsof je hier nog bent

Eindelijk iemand die dit liedje mooi zingt. Daar ben ik rustig, daar ben ik blij Daar kan ik landen, daar voel ik me vrij Daar is het helder, duidelijk voor mij Altijd naar daar, want daar ben jij.

Andere toonaard:    Guantanamera in C.

Voor mij ben jij de liefde maan chords het niet meer regent en het land verschroeid is hoe gerookte zalm bewaren de wind waait bijna dromen weg Dan pak ik alles achter in mijn auto Zonder doeg rij ik weg Zo ben ik dan ook wel weer. Wij danken u voor wat we ontvingen, en vragen, gewoon een kleintje Dan weer naar buiten om het gras te voelen wat ik nu ik erbij nadenk veel meer mis dan veel meer mis dan ik wist dat ik het missen zou, zegen en rust en vre.

Geef ons Heer. Ook voor jou is het alleen maar goed We waren niet zoals we zijn Niemand weet precies hoe alles moet Maar hoe wij deden was gewoon niet fijn. John Bijwaard. Niet een groot fan van Maan. Loop op een vliegveld vrijer dan vrij Living the life en toch denk ik steeds Dadelijk als ik thuis ben ga ik eerst even banjo spelen misschien een wijntje en niet een fles. Lizzy Van Dijk, voor mij ben jij de liefde maan chords.

Joop Van Den Heuvel.

Uploaded by

Rosa Theuns. Weet je wat we doen, we gaan Is goed, zeg maar waar en hoe Met jou wil ik wel overal naartoe. Ooit zal ik het vinden alles wat ik zoek Maar er is één ding wat me dwarszit Eigenlijk wil ik leven leven zonder spijt Maar verloren tijd blijft kwijt. Ik liet het achter ergens langs de snelweg Al die gedachten kwamen in de berm terecht Het is geen afval en toch moest ik het kwijt Ergens langs de snelweg.

Andere versie in G. Zek're dag Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Want vandaag, be.

Andere: