Wasmachine maakt raar geluid bij draaien

/ 06.03.2021 / Savanne

Nu zit het beton eigenlijk best goed weggewerkt boven de behuizing van de trommel. Leg een waterpas op je wasmachine en controleer of de luchtbel tussen de 2 streepjes hangt.

Als u vermoedt dat dit het geval is, stop dan de machine en bel een monteur. Zelf nooit gezien namelijk. Wasmachine staat niet waterpas Een veel voorkomende oorzaak van een bonkend geluid is een wasmachine die niet waterpas staat.

Maar beter even een andere riem eropzetten. Er moet echt nog wel wat vering op de snaar zijn dus als je de snaar niet een beetje kan heen er weer veren is het ook niet goed.

Gebruiker status. Als wasmachine maakt raar geluid bij draaien lagers van de wasmachine defect zijn zal de wasmachine een harder geluid maken dan de wasmachine voorheen deed.

Controleer ook meteen of de rubberen afdichting en de trommeldrum niet beschadigd zijn. Na wat zoeken kwam ik uit op de lagers van de motor die knarsen bij aanzetten op lage toeren.

Overweeg dan om de wasmachine te verplaatsen naar een stevige ondergrond, tegels of beton.

Als de trommel tegen het beton aankomt dan moeten er toch duidelijk sporen van te zien zijn, op de trommel en het beton.
  • Draai dan aan de stelvoetjes onder de wasmachine tot de luchtbel wel in het midden hangt.
  • Alleen via de bovenkant. Algemene Voorwaarden.

Dat heeft tijdelijk het snerpen opgelost maar komt nu weer terug. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Een monteur kan aan het geluid snel afleiden wat het probleem is. Benieuwd of je wasmachine het nog waard is om gerepareerd te worden? Bekijk alle stille wasmachines.

  • Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Schrijf nu de lager maat op, deze kun je vinden op de zijkant van het lager bijvoorbeeld ZZ. Overweeg dan de aanschaf van een nieuwe, stille wasmachine.

Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn. Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing. De wasmachine maakt herrie of er komt een vreemd geluid uit. Als je een nieuwe snaar heb, zal je zien dat de nieuwe veel strakker is?

Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:.

Mijn wasmachine maakt gierende herrie

Als de trommel tegen het beton aankomt is er iets flink mis. Een perfecte service en de bezorgkosten zijn bijzonder schappelijk. Zelf nooit gezien namelijk.

Het is aan te raden dit door een vakman te laten doen. Heb al es wat rondgeneust op marktplaats, maar die tweedehands wasmachines is ook niet echt wat! Dat zou het verklaren: met de hand de trommel bewegen gaat langzaam. Would you rather see it in English. Heeft de luchtbel een afwijking. De pootjes onder de wasmachine zijn te stellen.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Snelle en juiste levering van het product, goed verpakking. Volg de instructies in uw wasmachinehandleiding om het filter te controleren en schoon te maken. Ik wil een écht stille wasmachine. Het kan niet anders of het beton komt tegen de kast van de wasmachine aan.

Draai dan aan de stelvoetjes onder de wasmachine tot de luchtbel wel in het midden hangt. Ik heb de motor zover als ik kon opengemaakt en de lagers gevuld met vet.

Kosten hangen af van het merk? Controleer de trommellagers. Zakelijk Winkels. Wanneer u klaar bent, wasmachine maakt raar geluid bij draaien, kan uw machine te lijden hebben aan kapotte lagers.

Als het stroef of hobbelig voelt, raden we aan om de lagers te laten vervangen.

De wasmachine maakt herrie of er komt een vreemd geluid uit? Volg dan de simpele stappen hieronder!

Op 17 augustus schreef ohm pi : [ Forum tracker. Heb je alle mogelijkheden in dit artikel doorgenomen, maar staat jouw oplossing hier niet tussen? Spullen die in de trommel terechtkomen kunnen zowel vreemde geluiden alsmede een aantal problemen veroorzaken.

Handige DIY artikelen! Maakt je wasmachine veel lawaai tijdens het centrifugeren en omschrijf je de herrie als gierend. Op 18 augustus summer chique dames ohm pi : [ Door te luisteren naar welk geluid je wasmachine maakt en wanneer.

Andere: