2 dagen overtijd action test negatief

/ 17.03.2021 / Rikkert

Ben nu 3 maanden zwanger Reactie van Chantal: Yep. De merken die ik heb getest zijn:.

Die van de action werken prima had bij 2 van mijn 3 zwangerschappen ruim voor de Nod positieve test en was ook echt zwanger , heb ze toen midden op de dag gedaan maar ik maak al snel veel Hcg aan.. Ziekenhuis raad me aan nog een week aan te zien. Dat streepje kan ook een indroogstreep je zijn zou even opnieuw testen en dan in de ochtend.

Wat zou het volgens jullie kunnen zijn? Ik kon nog wachten tot 28dagen maar ik kreeg kriebels dus dacht ik zal even en zwangerschapstest proberen , jammer genoeg was deze negatief???? Zoek een geboortekaartje uit Bekijk de voorbeelden en ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Dit keer zelfs met een dikkere streep.

Dus ik wacht nog af. Het was spierwit. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account. New born set. Ik bedoel niet rond je NOD waarbij je hcg nog weinig is maar echt met ruim 5,6 of 7 weken zwangerschap.

Mijn rechter eileider was gescheurd door het groeiende vruchtje, waardoor ik een inwendige bloeding kreeg in de buik.
  • Heeft iemand enig idee?
  • Zwangerschapstest geeft negatief aan Ik heb drie keer een zwangerschapstest gedaan.

Kan je zwanger zijn en negatieve test hebben?

Maar het kan ook dat je gewoon een verlate eisprong hebt. Even in het kort over mij: Ik heb een heel lief zoontje van 19 maanden, en wij willen graag nog een kindje. Misschien kunnen jullie mij wat gerust stellen. Hoi MariaOt,   ik ben in augustus gestopt met de pil, had regelmatige cyclussen van dagen.

Afgelopen maandag 1 oktober heb ik een test gedaan en deze was negatief. Opties: - nog te weinig HCG, test over een paar dagen opnieuw.

  • Ineens werd ik niet ongesteld en was ik ook niet zwanger, zelfde twijfels en onzekerheden als jij. December miskraam gehad na 11 weken, sindsdien ook gewoon bezig om zwanger te worden.
  • Zoeken naar:.

Kdv test gedaan negatief. Nu had ik uitgerekend met mijn maanstonden en mijn ovulatie dat ik 10 okt mijn maandstonden moest hebben. Ook die was negatief. Wil niet zeggen dat het bij jou ook zo is maar kan dus wel?

Ik vind het enorm moeilijk om iedere maand toch ongst.

Header menu

Dat ik een latere eisprong heb gehad of zelfs niet heb gehad. Zo sloeg ik een keer een maand over. Ik had al wel heel vroeg een beetje het gevoel dat ik zwanger was.

Korting op kleding en wonen. Wil niet zeggen dat het bij jou ook zo is maar kan dus wel. Ik weet nu niet zeker of ik het wel juist aflees.

Al verschillende testenbgedaan van kruitvat en action maar allemaal negatief. Bevalling opwekken.

Aanmelden als blogger of mail ons je verhaal. Even in het kort over mij: Ik heb een heel lief zoontje van 19 maanden, en wij willen graag nog een kindje. Lijntje of niet Van Dorientaju In Zwanger worden 14 2 dagen.

De tweede Action test was echter weer positief. Zoek een geboortekaartje uit Bekijk de voorbeelden en ontdek het leukste geboortekaartje voor jou.

Week 4. Ik weet nu niet zeker of ik het wel juist aflees. Heb niet echt symptomen alleen veel maagzuur??. Geduld is verschrikkelijk als je graag zwanger wilt 2 dagen overtijd action test negatief maar helaas het enige wat je kunt doen. Al een paar dagen last van hoofdpijn en wat duizelig. Toen was hij negatief.

Zwangerschapstest geeft negatief aan

Had nooit verwacht dat het zo lang zal duren. Vreselijk he. Ik heb dan ovulatie testen gedaan en geregeld sex gehad met mijn man.

De Kruidvat Early zwangerschapstest raad ik af. Aanmelden Inloggen. Zijn vroege zwangerschapstests de moeite waard.

Andere: