Huis te huur limburg kapaza

/ 21.03.2021 / Fausto

Het appartement is comfortabel. Nieuwbouwappartement op 2de verdieping op Belisiapark 1 bus 22 in Bilzen.

Kaulillerdorp 37, Kaulille. Er zijn zowel één-slaapkamer als twee-slaapkamer appartementen. Sorteer op: Prijs Nieuw Lijst Kaart. Energiezuinig nieuwbouw-appartement met 2 slaapkamers.

Trovit by:. Vooraan het gebouw is er een ruime gratis stadsparking.

Diepenbeek 11 okt. Lummen 14 okt. Vooraan het gebouw is er een ruime gratis stadsparking Het appartement is gelegen op de 2de verdieping van residentie "Bigarreaux". Gelegen vlakbij openbaar vervoer, winkels.

  • Zoekt huis met 2 of 3 slaapkamers Zoekt huis met 2 of 3 slaapkamers.
  • Halfopen gezinswoning met 2 ruime slaapkamers op de 2de verdieping.

Bureau de ± 25 m². Alle winkels, openbaar vervoer en scholen zijn op wandelafstand gelegen. De woning werd volledig gerenoveerd en is voorzien van r Daarnaast omvat het een leefruimte met een grote raampartij die uitgeeft op s Residentie Bloesempark, een uniek woondomein gelegen in een park binnen het centrum van Borgloon, de echte parel van Haspengouw!!! Deze studio is op wandelafstand gelegen van openbaar vervoer, winkels, Gelegen op wandelafstand van het centrum.

Trovit Provincie Luik Limburg. De ligging is uitstekend qua v Pelt, bureelruimte of ruimte voor en kleine winkel Te huur: bureelruimte of ruimte voor een kleine wink. Appartement te huur in Neerpelt Bewaar. Halfopen gezinswoning met 2 ruime slaapkamers op de 2de verdieping.

Huizen te huur in Limburg. Gelindenstraat , Heers, ref. Opgelet: hier kan geen domicilie adres geplaatst worden!

Locatie Provincie Luik Limburg Spa   1. Gelijkvloers 3 kamers. Kantoor in Verviers Bevindt zich inVervie. Het appartement is huis te huur limburg kapaza gelegen doch vlakbij het centrum van Borgloon.

Het appartement is gelegen aan de stadsrand van Borgloon en is Een van de slaapkamers is voorzien van lavabo.

Het appartement werd vrij recent gebouwd en is volledig afgewerkt met degelijke materialen. In de keuken zijn volgende toestellen aanwezig: vaatwasser, oven, koelkas Kantoor in Verviers Bevindt zich in , Verviers, Provincie Luik Bureau lumineux et en très bon état, idéal pour profession libérale.

Studio te huur voor euro met 1 slaapkamersref, Provincie Limburg, berging,badkamer met ligbad,wc,1 slaapkamer. Herk-De-Stad Eergisteren. Huis te huur limburg kapaza we. Op de gelijkvloerse verdieping treft men de inkomhal. Aalst. Weekend weg cadeau hema living met open keuken. Immopunt Hamont-Achel. Open bebouwing te huur Gelegen te zonhoven termolen elstrekenweg 12 op een oppervlakte van 7a?

De studio doet zich voor op de gelijkvloerse verdieping en beschikt over een ruime woonkamer van 28m² gevolgd door een keuken van 9m². Volg ons. Aanmelden of Registreren.

Het volledige appartement is voorzien van. Meer info. Deze woning is gelegen op een perceel Deurne 22 okt!

Andere: