Kapsalon bos en lommerweg amsterdam

/ 11.03.2021 / Juanita

Ze weet precies wat ik wil. Hakan Haarmode.

Wij bieden u graag de kwaliteit die u verdient. Met ons enthousiaste team, boordevol deskundigheid en ervaring, krijgt u als klant de best mogelijke behandeling. In de salon worden Europese en Midden-Oosterse technieken op een unieke manier gecombineerd: zo heb je het beste van beide werelden.

Zij verwelkomen je graag in de salon. Gezelligheid, aandacht en professionaliteit.

Deze is nodig om te voorkomen dat de hondjes ontsnappen. Kom snel eens langs bij Sarah-Jane's Hairfashion kapsalon bos en lommerweg amsterdam Ik ben zeer tevreden. Ze werken met producten van Fudge, Ref en Keune. Al bij je eerste bezoek aan deze mannen kapper in Amsterdam begrijp je waarom klanten graag bij hem terugkomen. Gulsan neemt de tijd voor behandelingen en luistert naar jouw wensen zodat jij hier tevreden haar salon verlaat.

Lees verder.

Ze is heel gezellig. Mijn boekingen.

Gegevens Kapsalon Diaf

Hier draait alles om het herstellen en het verzorgen van beschadigd haar. Haar specialisme is kleuren met diverse high- of lowlights of ombre hair. Het is een mooie, kleine salon vol met kleurrijke kroonluchters, beeldjes, grote nepbloemen en spiegels all over the place.

Waxen 15 min - 45 min. Kies uit 24 Kappers in de buurt van Bos en Lommerweg, Amsterdam. Omdat black hair gevoelig haar is Black hair heeft de neiging om knopen te vertonen Omdat het krullend in een ongelijke groeirichting in een spiraalvorm uit de hoofdhuid komt, heeft het vaak de eigenschap om zich te verstrengelen Bos en Lommer Amsterdam De kapsalon is gelegen aan de Bos en Lommerweg 87 in Amsterdam, midden in de gezellige en gelijknamige woonwijk Bos en Lommer.

  • Deze complete productlijn is dierproefvrij en bevat minder tot geen chemische toepassingen. Vrouwen - wassen en knippen 35 min.
  • Een geweldige salon…..

Epileren - bovenlip 5 min. Je bent hier aan het juiste adres voor het waxenstylen, het scheren of trimmen van je baard '. Altijd gezellig, bestaande uit Sharon en Susanne, altijd goed. Je bent hier aan het juiste adres voor knipp. Het te.

Gewoon goed geknipt

Dit betekent: strand en cocktails. Wanneer je kapsalon Cuts by S. De no nonsense mentaliteit en de gemoedelijke sfeer dragen hier zeker aan bij. In een gezellige café-achtige sfeer knipt Kees Bregman zijn klanten goed, snel en professioneel.

De sfeer is aangenaam chaotisch en heel kleurrijk? Het team kan dus zowel Europees als exotisch haar stylen. Meisjes tot 12 jaar - knippen 45 min - 1 u. Nieuw-West, Amsterdam. Zowel mannen als vrouwen met verschillende haarsoorten. Volg de trends!

Behandelingen, diensten en producten van Xandra's Hairstyling in Amsterdam

Voor mij dus zeker een 8. Kees Bregman heeft vele beroepen uitgevoerd, hij was zelfs profvoetballer, maar het kappersvak bleef altijd zijn passie. Het team van Cleopatra Beauty Center bestaat uit ervaren beauty experts met veel passie voor het vak.

Ik rekenen dan ook op jullie begrip en geduld gedurende deze bijzondere tijd. Ik kom er nu al jaren.

  • Voor welke behandeling je ook kiest, het doel is om jou ontspannen en stralend de salon te laten verlaten.
  • Voor mij dus zeker een 8.
  • Altijd een kop lekkere verse koffie of thee.
  • Erg gastvrij ontvangen en keurig en vriendelijk geholpen.

Studenten - knippen 30 min. Deborah is een hele goede kapper die goed kijkt en luistert. Epileren - wenkbrauwen 10 min. Like this template. Handmassage - als extra 5 min. Ga voor een subtiele look of een wat meer uitgesproken look en straal, kapsalon bos en lommerweg amsterdam. Echte schoonheid komt volgens de medewerkers van binnenuit.

Alle behandelingen

Heb je een grote dag voor de boeg? Like this template? Als je belt voor een afspraak doet ze haar best om je in te plannen.

Deze salon is zowel voor jong als oud een geweldige salon? Geef een belletje op of reserveer online via de groene knoppen onder aan onze website? De zomer is nu dichterbij dan ooit.

Andere: