Limiet creditcard verhogen ing

/ 31.03.2021 / Narges

T Ton. Maar het is wel een aanrader. Reactie verwoerd.

Maar ICS, de grootste creditcarduitgever van Nederland, heeft recent ook voor deze kaarten de limiet op 5. Reactie jasper. J Jongbloed F. T tina lebbink. Reactie Jessica.

Schrijf een reactie op: Harry. We gebruiken cookies op deze site voor een vlottere surf-ervaring. Creditcard Ing geeft mij vertrouwen voor de toekomst…. Schrijf een reactie op: de vries. Reactie Bas.

C chantal. Schrijf een reactie op: Dick Barneveld.

Creditcardlimiet wijzigen

E Elly. U heeft gelijk en protesteren helpt al helemaal niet want zo wordt de haak op de hoorn gegooid als je vraagt waarom in een maand de kosten van geld opnemen van 6,50 naar 20 Euro omhoog gaat. Met deze pas kun je pinnen in winkels, geld makkelijk terug storten van je gewone rekening extra aflossing , geld wordt op een prima tijdstip geind na storting salaris , je kunt vooruit kijken welk bedrag afgeschreven wordt, in het buitenland kun je bij de meeste automaten pinnen en er zitten geen extra kosten verbonden aan het betalen van goederen of pinnen in winkels.

Schrijf een reactie op: RogerM. Reactie jasper.

Reactie Nathan m. Geeft u uw akkoord liever niet. Schrijf een reactie op: Gerio. Ook bij creditcards van banken kun je vragen om een hogere limiet.

Reactie Dick Barneveld.

Sparen op uw ICS Card

Erg handig, ook te gebruiken in het buitenland, Duidelijk bij en afschrijvingen. J John. J Jos.

Werk gemakkelijk, kan hem ook gebruiken om geld te pinnen. Dan plaatsen we slechts functionele cookies. Het telefoonnummer vindt u op de contactpagina. Reactie Anne. Schrijf een reactie op: rodney zwaard. Reactie Fred.

Specificaties

Reactie M. Wanneer er iets veranderd dan wordt ik ruim op tijd op de hoogte gesteld. Schrijf een reactie op: Dorinde de Beer.

Reactie beh. R rien.

A Arny Stenhuys. Schrijf een reactie op: Karin Faulhaber. V verwoerd? De kosten zijn redelijk en via Mijn ING kan ik op elk moment de stand van zaken bekijken. C chantal! Reactie R Stafford. Het zullen je medewerkers maar wezen. Reactie sh. Reactie Christel.

C chantal. Reactie Anne. J Jos.

C Cor Coetse! Soms is het bedrag dat je maximaal op de kaart mag hebben staan wel aan een maximum gebonden, bijvoorbeeld 5. Ik ben zeer tevreden over deze kaart.

Andere: