Malaga appartement aan zee te koop

/ 10.06.2021 / Charella

Gelegen op de achste verdioeping in een veilig en afgesloten complex. Betreft een penthouse in la carihuela torremolinos een van de beste zones van la carihuela, 50 meter van het strand.

Wachtwoord opsturen. Malaga is de een na grootste en belangrijkste stad van de regio Andalusië. Moderne velvet fauteuil koper Thuisbezorgd binnen 24 uur geen verzendkosten uitstekend zitcomfort www. Er zijn een gemeenschappelijk zwembad en Dit appartement heeft Costa del Sol 2 slaapkamers Overige.

Duisburg, DE 8 okt.

Keuken Kiezen Alles. Hier is momenteel een prachtig archeologisch museum gehuisvest. Minder dan meter van het strand - Golfterreinen. Uw e-mail of Green-Acres gebruikersnaam Het wachtwoord opsturen. Beschikbare plattegronden, kwaliteitsgeheugen.

Om het bezoek van www.

Bovenste verdieping. Your new home at Sotogrande Marina.

Eigenschaps typen in Malaga

Andere leuke bezienswaardigheden zijn: Historische centrum: Malaga was tot midden vijftiende eeuw in Moorse handen en dit rijke verleden heeft zijn sporen achtergelaten in het historische centrum, met name het gebied rondom Alcazeba. Open keuken Aparte keuken Kitchenette. Dit betekent dat de winters zacht en aangenaam zijn en de zomers niet extreem heet. Koophuizen Huur Makelaars Account.

Elektrische verwarming Geen verwarming Gemeenschappelijke verwarming. Het comfort van het leven in het centrum van de stad en om te genieten van de enorme hoeveelheden historische bezienswaardigheden, het strand, proef de hoge verscheidenheid van Malaga gastronomie.

All the apartments also have a parking space and a storage room included.php in the final

Lees meer. Inclusief prachtig uitzicht op d Costa del Sol 2 slaapkamers Landelijk. De woning de woning l. Strandappartement Malaga-Nerja, ideaal voor overwinteren. Verkrijgbaar bij studio en appartementen van 1 tot 2 slaapkamer.

Het perfecte klimaat

Dit appartement is volledig gerenoveerd met nieuwe elektriciteit, leidingen, plafonds, enz. Verkrijgbaar bij studio en appartementen van 1 tot 2 slaapkamer. Bezoek website 25 okt.

Benalmdena, heeft dit mooie appartement 2 slaapkamers. De huizen zijn een tot vier slaapkamers en hebben parkeerplaatsen en een berging. Gelegen in de Populaire Urbanisatie van Miraflores, Malaga een appartement voor 6 personen Te huur in benalmdena nabij malaga een 6 persoons appartement, hoe lager de prijs nu. Onroerend goed Estepona 2. Overweegt u om een appartement te kopen in Malaga in Spanje, malaga appartement aan zee te koop.

Het is gelegen in Costa Quebrada. Het principe is eenvoudig: hoe verder weg eten mee in vliegtuig corendon pand is vanaf de einddatum.

Malaga diréct aan het strand, bééldig 4 pers. Open Sluit alles Zoek Advertentie:. Centrale verwarming op olie Centrale verwarming op gas Verwarming op hout. Appartement in Guadalmar.

Huis te malaga appartement aan zee te koop Mlaga Huis te koop 1 slaapkamer Mlaga Huis te koop 2 slaapkamers Mlaga Huis te koop 3 slaapkamers Mlaga Huis te koop 4 slaapkamers Mlaga Appartement te koop Mlaga Appartement te koop 1 slaapkamer Mlaga Appartement te koop 2 slaapkamers Mlaga Appartement te koop 3 slaapkamers Mlaga Appartement te koop 4 slaapkamers Mlaga Terrein te koop Mlaga. Te huur: modern persoons appartement in nerja. Inclusief de gebieden in de buurt 0 km 0 sushi restaurant amsterdam rembrandtplein 5 km 10 km 20 km 50 km.

Bezoek website 9 okt. Het ontwerp van de woningen straalt elegantie en warmte uit. In het complex bevindt zich een 24 u receptie met GYM. Lift Toegang mindervaliden. Bezoek website 8 okt.

Appartementen per gebied

Moderne Zeezicht Appartementen Benalmadena Gelegen op slechts 1 km van de zee met een promenade die zich uitstrekt over 7 km en op Zie omschrijving 25 okt. Het comfort van het leven in het centrum van de stad en om te genieten van de enorme hoeveelheden historische bezienswaardigheden, het strand, proef de hoge verscheidenheid van Malaga gastronomie. Maar ook Marbella en haar jachthaven Puerto Banus zijn gemakkelijk vanuit Malaga te bereiken.

Oplopende prijs. Slechts enkele minuten verwijderd van de mooie en bekende stranden en het center van Arroyo de la Miel. Bestaande uit een living met ingerichte amerikaanse keuken met directe doorgang naar het grote terras,een slaapkamer met inbouwkast en een badkamer.

Andere: