T mobile mobiel internet review

/ 30.03.2021 / Hilmi

Maar werd leuk en aardig verteld dat hij niks kon betekenen voor me. Iedereen is erg aardig, maar de organisatie is duidelijk niet op haar taak berekend.

Als ik klachten zo lees, dan is dat voor mij een totaal verkeerde keuze. Inmiddels in de laatste 2 weken 3 maal klantenservice gebeld , maar geen oplossing. Mail gestuurd. Toon details Beste netwerk? Er zijn volop verschillende mogelijkheden om een goede deal te krijgen op de website. Na aangesloten te zijn op t-mobile thuis eerste 5 weken geen telefoon.

Mijn moeder zit al 2 weken binnen zonder wifi of tv door tmobile. Bij T-Mobile Thuis kun je jouw snelheid iedere maand kosteloos aanpassen. Zeer slecht bedrijf. Nog iemand een providertip. Lees dan de reviews over Consulaat turkije rotterdam.

  • Dekking is okay, site is overzichtelijk. Nog een keer gebeld in de middag, hij was vrij.
  • Internet werkte niet na installatie op maandag.

Over T-Mobile

Bestelproces:  n. Echter daarop wordt aangegeven dat de wachttijden langer zijn dan ik dat gewend ben? Vergelijken Snelste internet pakketten Goedkoopste internet pakketten Postcodecheck Postcodecheck voor beschikbaarheid. T Mobile het is echt geen aanrader En ook de telefoon verzekering van deze firma. Dit rechtzetten kost ongelooflijk veel moeite en tijd. Bekijk dan de contactmogelijkheden.

Dus ik denk, met zo een bedrijf wil ik geen zaken doen.

Weet waar je aan begint als je een contract afsluit bij dit bedrijf!. Vrijdag maar weer een mail verstuurd, excuses per mail en hij had de aangepaste contract net aangemaakt zij hij. Belachelijk, dat je voor iets moet betalen die niet eens goed functioneert? Goeie telefoon, en ook suzanne vermeer bon bini beach samenvatting bereikbaarheid. Als dit nu al zo moeilijk te bereiken is hoef ik het niet meer, t mobile mobiel internet review.

T-Mobile ervaringen

Er zou een mannetje komen om het aansluitpunt te vinden. Oplichters geworden laatste tijd 7 gb binnen 3 dagen is op terwijl ook wifi gebruiken dat kan echt niet er doen ze wel iets via software halen ze de gb,s eraf zodat je nieuwe bundel kopen of onbeperkt kopen terwijl niet nodig is eerste paar maanden had met 7 hele maand kunnen maar laatste 2 maanden binnen 3 dagen is op echt Oplichters T MOBILE!!!!!!!

Bleek zij een toestel net gekocht te hebben dus wilde ik het andere toestel ruilen voor een te goed bon of tablet dit is niet mogelijk.

Zeer slechte ervaring tmobile glasvezel; monteurs kwamen op andere stoere korte kapsels dames 2020 dan afspraak, verkeerde info dubbele kosten oude provider Vervolgens geen internet, dan weer op de lijn van mijn adres?

Hopelijk krijg ik snel reactie want heb nu geen hoesje en ook nog geen geld terug? Uitermate gefrustreerd geraakt door T-mobile. Verschillende mensen aan de telefoon gehad. Dan hebben ze een storing t mobile mobiel internet review het systeem.

Start met besparen 21 jaar ervaring Gratis onafhankelijk advies Nog vragen? Hij ging niet meer aan. Ik wil mij niet voor een jaar vastleggen met een nieuw contract omdat ik wil wachten op de iPhone 7. Ik bel opnieuw tussentijds saldo weer opgewaardeerd en weer lang in de wacht.

Je moet eerst het programma afsluiten en daarna de tv box pas te kunnen uitzetten. Ga hier absoluut niet meer in zee. Veel beloftes, nr was een hork, t mobile mobiel internet review niet naar mijn verhaal en verbindt me door met T-mobile, ik ga zorgen dat je vandaag nog een afspraak met de monteur kan inplannen"! Minder tevreden ben ik wel over de kosten van de aangeboden abonnementen die vrijwel nooit dalen in prijs. Betreffende mevrouw geeft aan dat dit niet kan. Dit kan zomaar een aantal dagen duren.

Na een week nog niets gehoord dus nog een keer gebeld "oh ja ze zijn het vergeten om het door te geven. Het is goed dr oetker sparen te weten dat alle belminuten in heel Europa gebruikt kunnen worden!

Inmiddels doet het nog steeds niks, t mobile mobiel internet review. Die hadden hun niet dus hij heeft mij doirvebonden naar tmobile thuis om door te geven dat er een kastje mee gestuurd zou worden maar die vertelde mij dat de monteur alles bij hun zouden hebben en zo niet ik de volgende dag een in huis zou hebben!

Ervaringen T Mobile

Nu bel ik ze en weten ze ineens nergens van! Dus na veel gezeur kosteloos kunnen annuleren. In totaal een goed aantal uren aan de klantenservice van t mobile besteed. Kon was duur en op begeven moment niet meer leuk kwa prijs maar daar deden ze nooit moeilijke en ook nooit problemen mee gehad en een top klant service.

Onwijs slechte en inhumane klantenservice. Nog een keer gebeld in de middag, hij was vrij. Monica Geen oordeel.

Andere: