Tang dynasty bergen op zoom

/ 25.03.2021 / Teunie

Frans Cobben 55 punten. De mw vertelde dat afhaal eten van andere kwaliteit is. Extreem onbeschofte dame zowel aan de telefoon als aan de balie bij afhaal.

Ik ben hier maar bij gaan zitten, na een tijdje kwam ik erachter dat er niemand naar je toe kwam maar je de nummers moest door geven aan een balie waarna je dan een zakje met eten kreeg. Dit is dus echt een verbeterpunt voor de Tang Dynasty. Waarom staan er geen afhaal menuutjes op site dat de mensen wat uitkunnen zoeken voordat ze naar jullie toekomen..

Een zeer goede ervaring die ik eenieder kan aanbevelen! Het personeel Su-Ling en Loyd-San is vriendelijk en stelt je op je gemak. Brandweer naar Augustalaan in Bergen op Zoom. Koos Rupuk.

Soortgelijke restaurants in de buurt. Dat was werkelijk subliem. Frans Cobben 55 punten? Bestel vandaag voor en de taart wordt de volgende ochtend bezorgd. Steijnstraat 71, GH Bergen op Zoom! Service 5 sterren 4 sterren 3 sterren 2 sterren 1 ster.

Toen ik onlangs in Breda bij de Ikea was geweest had ik geen tijd meer op boodschappen te doen, dus ik dacht ik ga even een makkelijke maaltijd halen. Ik had er een tafel gereserveerd voor 6 personen en wij werden met een brede glimlach ontvangen.

Hoe was jouw ervaring?

Het adres van deze woning uit is Augustalaan 71 te Bergen op Zoom. Onze zus woont in Bergen op Zoom wij gaan vaak naar haar toe. Uw gegevens:. Wij hebben heerlijk gegeten daar. Kip met groente in een heerlijke saus, om je vingers bij af te likken. Iets te vieren? Minimum: 1 , Maximum:

  • Dinsdag 15 september om Al met al een prima restaurant, waar je zeker heen moet als je eens écht Chinees wilt eten.
  • Door mijn Zweedse afkomst ben ik toch gewend dat ik in een restaurant geholpen word en aan een tafel mag eten in plaats van op een bankje met 5 man op een rij uit een plastic zakje zonder bestek.

Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer en is gelegen in Zeekant in de gemeente Bergen op Zoom. Wij gaan nooit meer terug. Melding ambulance Zeekant. Het eten zelf vond ik wel heel lekker. Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio.

Kaart & omgeving

Mevrouw heeft zo de hele tijd laten merken, dat zij blij was met onze komst en zij heeft de hele tijd haar uiterste best gedaan om het ons naar de zin te maken. Kip met groente in een heerlijke saus, om je vingers bij af te likken. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Dit is dus echt een verbeterpunt voor de Tang Dynasty.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming! Ik had er een tafel gereserveerd voor 6 personen en wij lang zal ze leven chords ukulele met een brede glimlach ontvangen.

Rolletjes rund- garnalen, tang dynasty bergen op zoom, het ene kruidig en vol van smaak en dan weer verrassend luc. Een begrip binnen Bergen op Zoom. Hoewel ik twijfelde aan de orintaalse keuken omdat deze inferieur is aan de Zweedse keuken ben ik toch naar binnen gegaan omdat ik verging van de honger. Ik heb hier heerlijk kunnen eten en heb genoten van het uitzicht.

Beoordelingen

Het pand heeft een oppervlakte van m² en een perceeloppervlakte van m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. Het heet immers niet voor niets zeekant. Als wij er zijn, eten wij vaak in het restaurant.

Ook het aanbod liet te wensen over. Wil je online eten bestellen in Bergen Op Zoom. Dit betekent voor mij dat tang dynasty bergen op zoom minder varkensvlees ben gaan eten, wat naar de Chinees gaan normaal gesproken stukken lastiger maakt.

Het personeel hield ons nauwlettend in de gaten zodat we niks tekort kwamen. Ik ben op zoek naar. Millenial Marketing.

Wij gaan nooit meer terug. Versnelling gazelle fiets vervangen was werkelijk subliem.

Is uw onderneming?

Het King Do Kip gerecht is het gerecht dat men hier zou moeten proberen. Extreem onbeschofte dame zowel aan de telefoon als aan de balie bij afhaal. Dat terwijl de prijs in het geheel niet onder het gemiddelde lag. Door mijn Zweedse afkomst ben ik toch gewend dat ik in een restaurant geholpen word en aan een tafel mag eten in plaats van op een bankje met 5 man op een rij uit een plastic zakje zonder bestek.

Bel mij terug voor een afspraak. Soort inschrijving. Al met al een prima restaurant, waar je zeker heen moet als je eens cht Chinees wilt eten.

Andere: