Van donkerbruin naar bruin haar

/ 07.04.2021 / Michele

Dan voorkom je al dat het roodeffect te heftig wordt op jouw lichtere haar. Daarna moet je de bovenkant aanpassen aan de kleur die dan in de punten zit. Ik heb dus de dag erna helaas was het zondag dus moest ik het zelf doen , de kleur asblond 8.

Van echt donker naar licht kan inderdaad niet echt.. Hoi Christine, probeer met een semikleuring geen verf! Beste Emily bedankt voor je reactie, ik geef zo snel mogelijk antwoord op je vraag over je haar kleur op mijn blog van haargeheimen.

Als je het letterlijk vertaald is het 'stoffig roze' en dat is ook wel een beetje wat het is: oudroze, alsof het een beetje verwassen en uitgegroeid is. Ga niet zelf proberen want je kan dit nooit goed krijgen zoals je al 12 jaar geleden gemerkt hebt hoe moeilijk je haar te kleuren is Reageren.

Het gaat minimaal 4 uur duren dus hou er rekening mee! Zelf bij de kapper. Haarkleur 7. Gewoon door de manier hoe traditionele haarkleur werkt. Dat is knalpaarse shampoo, dan laat je de haarverf 35 minuten alleen in je uitgroei zitten.

1. Help! Te donker!

Vaak word je haar geel wanneer je het probeert lichter te kleuren met een verf. Dit is donker asblond. Weer eens wat anders dan blond. Ik had het hiervoor ontkleurd en blond gehad.

Iedere dag gratis! Heel vervelend.

Mijn haar werd ook daar oranje. Voor de duidelijkheid:. Zet alleen de oranje plukken in laat het 20 min inwerken masseer daarna de kleur een beetje door het hele haar en na 10 min uitspoelen. Niet echt mooi. Groetjes, Audrey Reageren.

Page content

Hallo, Van mezelf heb ik donkerbruin haar, maar wil het graag een paar tintjes lichter. Voor de duidelijkheid:. Ik heb afgelopen weekend high lights laten zetten door mijn moeder. Je moet dan uitgaan van minimaal een kwart de natuurkleur en dan driekwart de warme kleur.

Type zoekwoorden. Wil je je lengtes niet opfrissen, stel eerst vast wat jouw huid voor ondertoon heeft. De meest gemaakte fouten bij het verven van je haar ga jij natuurlijk niet maken. Ook zou blond mij niet staan volgens adviezen!

Simpel, dan laat je de haarverf 35 minuten alleen in je uitgroei zitten.

Hoi Laura , wil je blond zal je eerst ontkleuren tot de juiste kleurhoogte en dan corrigeren om het laatste warmte er uit te halen en dan de wenskleur inzetten. Hoe kan ik dit het best doen? Gewoon een mooie bruin gloed zou ik al tevreden mee zijn. Dan zal je je hele haar iets moeten ontkleuren en dat is echt welk werk voor de kapper.

Maar hey, dat is het waard! Tiempo utrecht abril kan ik dit bereiken zonder mijn hele haar in de ontkleuring te zetten! Welke tint moet ik dan hebben, van donkerbruin naar bruin haar. Veel modebladen bevatten foto's van modellen met prachtige heel koelblonde of koelbruine tinten in hun haar. Is jouw haar te donker uitgevallen. De kapper moet dus heel precies de juiste kleur op de verschillende plekken op zetten om een mooi geheel te krijgen.

Login op Girlscene.

Nieuwsbrief WECOLOUR

Een prachtige, wollige Maltipoo : Evi. Omdat het zetten van de high lights dit weekend mislukt waren, hadden we er een middenblond kleur over heen gedaan. Ik had het hiervoor ontkleurd en blond gehad. Succes Edwin Reageren.

Je moet eerst het haar ontkleuren. Vraag om een ashy brown kleur in ieder geval. Hoi Evelien. Dat wil ik graag weten.

Andere: