Wasmachine maakt raar geluid bij centrifugeren

/ 06.03.2021 / Lizette

Selecteer een apparaat. Ben jij al lid? Help, mijn wasmachine maakt herrie.

Op de fiets zou ik niet aanraden. Wij kochten deze machine onder soortgelijke omstandigheden. Apparaat stuk? Lieze Wasmachinespecialist. JavaScript is disabled. Ook kan de trommelkruis gebroken zijn dan schuurt de trommel tegen voor kant van de bak.

We hebben een keer eentje gekocht van een oude dame die niet meer thuis kon blijven wonenmaar nog geen jaar plezier van gehad? Was eruit en kon nu ineen wel trommel speling voelen, maar bij handmatig draaien geen geluid.

Door te kalibreren verminder je trillingen en lawaai. Er is iets gelukkige verjaardag man gedicht de trommel geraakt wat herrie maakt mij centrifugeren. JavaScript is disabled.

Mijn wasmachine maakt gierende herrie

Het is een candy wasmachine. Heb je al een account? Ik had ooit een AEG Lavamat die ineens erge herie maakte. Of ben je erachter dat er onderdelen van je wasmachine versleten zijn, maar vind je het niet waard om jouw 8 jaar oude wasmachine te laten repareren? Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp.

Repareren of nieuwe kopen?

  • Om waterslag bij je wasmachine op te lossen, plaats je een waterslagdemper of neem je contact op met een loodgieter. Ik heb trouwens een Bosch wasmachine.
  • Gebruikersnaam of e-mail. Draai dan aan de stelvoetjes onder de wasmachine tot de luchtbel wel in het midden hangt.

Ik ben een voorstander van lang met spullen doen en niet onnodig vervangen. Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn. Gratis retourneren. Selecteer een apparaat. Lauri ten Grotenhuis.

Repareren of nieuwe kopen?

Een hoog geluid is vaak een probleem met de lagers Vervang de lagers. En als dat allemaal niet werkt, kijk dan eens of er niet een beugel van een BH tussen de gaatjes door is geglipt. Om waterslag bij je wasmachine op te lossen, plaats je een waterslagdemper of neem je contact op met een loodgieter. Zoek Uitgebreid

Ja Nee. Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing. Mischien kunnen hun je helpen. Is allemaal prima de repareren. Hulp na aankoop van een wasmachine.

Mijn wasmachine wiebelt en maakt herrie

Soms hoor je echter niets bij centrifugeren en dan weer wel.. Daarom bij PartsNL: Voor uur besteld, morgen thuis bezorgd 30 dagen "niet-goed-geld-terug" garantie Koop nu, betaal later Koop veilig met Thuiswinkel waarborg Iedere maand kans op een staatslot. Zit je net voor de TV voor jou favoriete programma, overstemt de wasmachine het geluid met een heftig bonkend geluid.

  • Was eruit en kon nu ineen wel trommel speling voelen, maar bij handmatig draaien geen geluid.
  • Heb net gekeken en met een lamp door de gaatjes geschenen maar zie niets liggen daar.
  • Door te luisteren naar welk geluid je wasmachine maakt en wanneer.
  • Die beschadigt niet alleen je machine en je wasgoed maar het maakt ook een enorm kabaal.

Maakt de machine veel lawaai. Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem. Je vindt deze aan de onderzijde van de machine. Ik kan hem zo 4 cm naar achter duwen. Aan de hand van het soort geluid hoop ik je de juiste oplossing te geven. Dit probleem komt vaak voor bij oude huizen met een houten vloer. Het contactgeluid kan je isoleren door onder de steunen wasmachine maakt raar geluid bij centrifugeren de wasmachine rubberen doppen te zetten van circa 2,5 tot 5 cm dik?

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Heb ik de juiste vloer voor mijn wasmachine? Heb ook de trommel rondgedraaid zowel hard en zacht maar nu was er geen geluid te horen. Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Verstuur Terug naar overzicht.

Aan de hand van het soort geluid hoop ik je de juiste oplossing te geven. AEG wasmachine maakt lawaai tijdens centrifugeren. Onderdelen van A-merken, zoals Miele.

Andere: