Woonboerderij te koop friesland funda

/ 08.03.2021 / Waldo

Makelaardij Sierd Moll - Gorredijk. Omschrijving Helemaal vrij, midden in de weilanden tussen Waskemeer en Haulerwijk, ligt deze grotendeels rietgedekte woonboerderij uit en de.

Rondom het pand is een royale tuin met uitzicht op de landerijen.

Wilt u een specifiek type woning kopen of zoekt u naar een bepaalde inhoud? Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Bourboomweg 2, HL Burdaard, NLD Zeer stijlvol en luxueus wonen nabij de friese waddenkust en nationaalpark lauwersoog en friese elfstedentocht steden leeuwarden e Friesland 7 kamers m². Kupersfintsje 23, LS Terherne Vrijstaande recreatiewoning met eigen insteekhaven en tuin op het zuiden, gelegen op een hoeklocatie op het kleinschalige waterpar Friesland 5 kamers m².

Het huis is in volledig van binnen geschilderd en in is buit Friesland 6 kamers.

Woorden als luxe, stijl en karakter worden vaak. Onze specialiteit staat garant voor uw succes. Ynte Hettema Makelaardij Berltsum. Namens opdrachtgever wordt deze prachtige stolpboerderij aangeboden, woonboerderij te koop friesland funda. Nette en goed onderhouden vrijstaande woning in het centrum van holwerd. Wij kennen hartje groen camping omgeving goed en kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn in landelijke gebieden als IJlst, Haulerwijk en Hemrik.

Horsewei 10

Friesland 8 kamers m². Ze hebben meer ruimte nodig dan deze klein bedrijvigheidsloc. Onze diensten Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van woonboerderijen.

Uw landelijk gelegen woning verkopen? Bekijk onze diensten. Marketing met boerenverstand. Gereserveerd 9 okt.

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boerderij friesland x Ontvang de laatste woningen games like tomb raider ps3 e-mail. Op mooie kavels realiseren wij in de loop van dit jaar 3 waterlodges. Dan bent u als eerste op de hoogte van prijswijzigingen, mutaties en woonboerderijen die nieuw bij ons in verkoop komen. U kunt gebruik maken van de algemene verkoopkanalen, maar hier bij Buitenstate presenteren we uw woning aan een specifieke doelgroep die graag landelijk woont.

De woning is gelegen in woonboerderij te koop friesland funda straat met soortgelijke wonin. Prijs aanvragen.

Loozen – Westeindigerdijk 2en 4

Diensten van Het Betere Boerenerf. Langs de doorgaande weg in het gezellige dorp drogeham staat deze voormalige schoolmeesters woning. Nl wilt u genieten van de prachtige omgeving van het lauwersmeer?

Wilt u een specifiek type woning kopen of zoekt u naar een bepaalde inhoud. Heeft u een vrijstaande woning in Friesland en wilt woonboerderij te koop friesland funda die graag verkopen? Open huis op zaterdag 22 augustus van uur tot uur. U kunt gebruik maken van de algemene verkoopkanalen, maar hier bij Buitenstate presenteren we uw woning aan volvo v70 occasiontest anwb specifieke doelgroep die graag landelijk woont.

Op zoek naar uw droomwoning. It Heidenskip 27 sep.

Emmen – Steenbakkerijweg 20

Rapporteren Bekijk huis. Verliefd worden en verliefd blijven op deze oogstrelende monumentale woonboerderij, omringd door 3 ha land en gelegen op een werke. De verkoop van uw vrijstaande woning zal vlotter plaatsvinden, onafhankelijk van het type bungalow of villa dat u aan te bieden heeft. Vrijstaande recreatiewoning met eigen insteekhaven en tuin op het zuiden, gelegen op een hoeklocatie op het kleinschalige waterpar.

  • Voor de han.
  • Prijs aanvragen.
  • Ynte Hettema Makelaardij Pingjum.
  • Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

Neem contact op. Pingjum 2 okt. Dat biedt deze van binnen af te werken vrijstaande woonboerderij met een totaal woonoppervlak, woonboerderij te koop friesland funda. Op 2 waterlodges bestaat de mogelijkheid om een dakterras m Friesland 4 kamers 45 m! Terherne 28 sep. Wij zijn d makelaar voor de verkoop van uw woonboerderij. Langs de doorgaande weg in het gezellige dorp drogeham staat deze voormalige schoolmeesters woning.

Weersterweg 15

Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van woonboerderijen. Onze zoekmachines. Specialisten in aan- en verkoop van woonboerderijen.

Op een mooie locatie aan de rand van het terpdorpje engwierum staat deze royale vrijstaande woning met bijkeuken en inpandige gara. Als eerste op de hoogte Geef uw naam en e-mailadres aan ons door.

Voorzieningen Garage   2.

Andere: