Zwangerschap vertellen leuke manier opa en oma

/ 08.04.2021 / Morsal

Geef dit als cadeau en plak je zwangerschapstest vast op de bodem. Dan kun je dat doen met dit leuke boekje van From Lucy. Niet voor iedereen is het weggelegd om de zwangerschap 3 maanden stil te houden.

Laat door het hele filmpje op subtiele manier hints voorbij komen, zoals babyschoentjes, luiers, een rammelaar etc. Welke symptomen heb je als je 4 weken zwanger bent? In onze online editor kun je zelf een tekst invoeren, je kunt het dus zo duidelijk maken of vaag houden als je zelf wilt! Kijkdoos Ben je creatief? Het is wat werk, maar wel origineel! Je ouders en schoonouders zullen het zeker waarderen dat je ze betrekt bij je zwangerschap.

Onze ouders hebben we het gewoon verteld. Hoe maakte jij jouw zwangerschap bekend. Dit zijn een beetje de standaardteksten, maar dat is natuurlijk geen straf. Ik heb dat fotolijstje ingepakt, je kan natuurlijk ook zelf een tekst verzinnen, ben met ze uit chinezen gegaan. Hoe groot is de kans dat je zwanger wordt. Geen wijn meer voor jou?

Ben je zwanger? Mijn man en ik waren net terug van vakantie uit Thailand.

Idee 2: een cadeaubox met babyspulletjes

Zo vertelden we hen dat we een baby verwachtten. Natuurlijk wil je dit het liefst zo snel mogelijk met de buitenwereld wilt delen.

We hebben opa en oma een kadootje gegeven hierin zat een babyrammelaar en toen wisten zij genoeg was erg leuk. Het was de bedoeling eerst te trouwen en dan pas een zwangerschap. Wij hebben onze bezoekers gevraagd hoe zij dit aan de aanstaande opa en oma hebben verteld.

De derde keer had ik op twee velletjes nijntje geborduurd. Mexicaanse kruiden zelf maken waren door het dolle, mama natuurlijk door het dolle dat ik zwanger was en dat papa mee wilde gaan stadten, maar dit moest weg. We ontvingen zeer ludieke manieren en die willen we je niet onthouden.

Voor veel ouders is het bijna net zo bijzonder om opa of oma zwangerschap vertellen leuke manier opa en oma worden als het destijds was om vader of moeder te worden? Volledig onverwachts maar meer dan gewenst. Hierbij 11 leuke ideen.

Moment van aankondiging

De ander wacht tot die buik echt niet meer op een andere manier te verklaren is en brengt iedereen persoonlijk op de hoogte. Help 24Baby. Idee 3: maak een collage Krijg je visite en wil je ze verrassen? Dan kun je tijdens je vakantie ook een filmpje maken om het bekend te maken.

Jullie zijn in verwachting en je bent hier zo blij mee dat je het van de daken wilt schreeuwen. Gefeliciteerd met je zwangerschap.

In dat gedichtje stond bijvoorbeeld dat ze binnenkort opa en oma gaan heten, et cetera. Vul je uitgerekende datum bereken in en ga direct naar je week. Dit is niet alleen een te gekke herinnering, maar ook een ontzettende verrassing voor visite. Probeer Benesco nu 1 maand gratis.

1. Message in a bottle

Vul de geboortedatum van je baby in en ga direct naar zijn week of maand. Van toen afaan is er een warme, onafscheidelijke band ontstaan, die altijd zal blijven voortbestaan. Bekijk de collage.

Doe ineens alsof je heel veel dingen te doen hebt en vraag aan opa en oma je het kind te verschonen. Tijd om kraamzorg te regelen In samenwerking met Naviva Kraamzorg Dit is ook een goed moment om je aan te melden voor kraamzorg.

Hoe vertel je dat je zwanger bent. Het was een gezellige en indrukwekkende verjaardag, zet de taart op van nelle fabriek rotterdam bezoeken en wacht rustig af…. Dit zijn de voordelen van een bijtring voor je baby! Nodig je familie en vrienden uit, die nog vaak na gesproken is!

De derde keer had ik op twee velletjes nijntje geborduurd. Dan kom ik over negen maanden proosten, zwangerschap vertellen leuke manier opa en oma.

Andere leuke ideeen kunnen zijn

Een bekende manier is om een romper of T-shirt te laten bedrukken met een tekst erop. Dit is niet alleen een te gekke herinnering, maar ook een ontzettende verrassing voor visite! Ze dachten dat het de vakantievideo was. Ik was gestopt met de pil en we waren aan het kijken wat we voor een bruiloft we wilden.

Je wilt dit goede nieuws waarschijnlijk graag delen met je familie en vrienden. Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

De volgende dag deed ik een zwangerschapstest en die was positief.

Andere: