Appartement huren heerlen welten

/ 21.03.2021 / Ana

Het kleinschalige complex telt een zeventiental appartementen en heeft een actieve en financieel gezonde VVE. Een appartement bestaande uit 2 kamer s en 1 slaapkamer s. Dit hoekpand is ruim van opzet en heeft karakteristieke elementen.

Half vrijstaand woonhuis met grote dubbele garage op ruim perceel. Wil je snel komen kijken, stuur dan gelijk loonstroon naar whats app 06 84 4 Heerlen 35 tot 50 m². Momenteel is het pand in gebruik als tandprothetische praktijk. Prettig wonen in geliefd Terwinselen, Kerkrade, in dit ruim halfvrijstaande woonhuis met tuin en ruime garage!

De woonkamer biedt da. Circa 17 m2 woonoppervlak met eigen wastafel.

Het bedrijfsobject Verzenden Bedrijfsruimte Ja, is nog vrij. Dit halfvrijstaand woonhuis ligt erg prettig in de witte wijk appartement huren heerlen welten geliefd Molenberg in Heerlen, bij stadspark "Aambos"?

Te koop stille verkoop. HeerlenLimburg - Te Huur - Appartement -  m - 5 kamers?

Op zoek naar een ruime hoekwoning in Welten die u naar eigen smaak kunt afwerken? Heerlen 18 okt. Ontvang nieuwe advertenties per email heerlen welten.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heerlen, kamer per direct te huur 1x en 1x 06 84 whats app aub. Bezoek website 17 okt. Heerlen , Limburg - Te Huur - Appartement - 83 m² - 3 kamers. Veel parkeergelegenheid en veel natuur in de omgeving, evenals. Dit charmante woonhuis is mooi verzorgd, maar moet deels wel gemoderniseerd worden.

  • Geen max.
  • Rapporteren Bekijk huis.

Te koop stille verkoop. Deze keuken is echt een verhaal apart: De kwaliteitsapparatuur doet het hart van elke kok sneller kloppen, bad - en Heerlen 35 tot 50 m, de Dietrich inductiekookplaat en de Quooker! Woonkamer met keukenopstelling, appartement huren heerlen welten. Meer info. Bezoek website 17 okt.

Van de Weijerstraat 16 - Kerkrade

Ik ben opzoek naar een huisgenoot. Vandaag Topadvertentie. Je kunt op elk moment opzeggen. Aan de rand van Heerlen in de geliefde woonwijk Welten ligt deze bijzonder ruime tussengelegen woning in een verkeersluwe straat.

Koop Huur. Neem gerust contact op met de makelaar voor dit pand: Chantal Savelsbergh: Deze website gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren. Het heeft een oppervlakte van. Woonhuis gestoffeerd huren in heerlen. De technische ruimte herbergt de installaties, zoals de HR Appartement huren heerlen welten en de WTW-installatie en biedt ruimte voor uw witgoedopstellingen en daarnaast volop bergruimte om woon- en leefruimten opgeruimd te houden.

Lichtenbergstraat - Kerkrade

Zie omschrijving 17 okt. Op zoek naar een ruime hoekwoning in Welten die u naar eigen smaak kunt afwerken? Deze woning.

  • Momenteel is het pand in gebruik als tandprothetische praktijk.
  • Dit fraaie woonhuis met diepe tuin, oprit, garage en atelier is goed onderhouden en biedt veel mogelijkheden.
  • Een appartement komt beschikbaar in vrieheide-de stack!
  • Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van heerlen welten.

Natuurliefhebbers komen aan hun trekken door de ligging aan de Zuidkant van Heerlen direct grenzend aan de Weltervijver, het typerende Heuvelland op steenworp afstand en de rust en veiligheid van een patiotuin bij zware lamp ophangen complex, appartement huren heerlen welten. Te koop: Riant beleggingspand in het hart van Winkelcentrum Heerlen. Dit fraaie, halfvrijstaande woonhuis met tuin en garage heeft een prettige ligging en moet je zeker zien.

Half vrijstaand woonhuis met grote dubbele garage op ruim appartement huren heerlen welten. Zie omschrijving 20 okt. Dit fraai halfvrijstaand woonhuis met kelderruimte.

Prijs Geen min. Appartement te huur in Heerlen Vrieheide-De Stack Te huur: een 4-kamer appartement van 58m2 oppervlakte.

Fossielenerf

In centrum van brunssum gelegen 1 slaapkamer appartement met berging en liftinstallatie 3e verdieping Dit appartement is gelegen aan de Rumpene. Huisgenoot gezocht Brunssum Ik ben opzoek naar een huisgenoot. Dit huis is werkelijk fenomenaal en uniek.

Dit prachtig vrijstaand woonhuis met tuin, loods en terrein heeft een goede bereikbaarheid in het industrieterrein Abdissenbosch in Landgraaf.

Vorige maand. Rapporteren Bekijk huis. Fraai wonen met uitzicht over de natuur en nabijgelegen kinderboerderij in de rustige wijk De Heeg in Maastricht, goed bereikbaar en voorzieningen!

Andere: