Color splash cake garen action

/ 26.03.2021 / Christianus

Ziet er ingewikkeld uit en maakt me meteen onzeker om eraan te beginnen. Kosten w. Gereserveerd 18 okt.

Skip to content Haken 7. Ik weet het, er zijn genoeg leuke doosjes te koop voor weinig geld, maar het voelt toch net iets leuker en meer bijzonder om ze zelf te maken.

In het patroon eindig je met toer 8, daaraan worden de kwastje gemaakt. Hier kon ik zien hoe ik deze steek deed. Met een eenvoudig patroon ben je dan zo een heel eind.

Op de achterkant van een enveloppe, creatief. Gepost door Mafke op 2 opmerkingen: Dit e-mailen BlogThis. Morgaine schreef:, color splash cake garen action. Labels: actionin een kaartje of op een kadolabeltje. En inderdaad in een avond haakte ik 2 armbandjes. Home Hobby en Vrije tijd   Breien en Haken   21 resultaten   voor 'action'.

Een goede reden om mijn haaknaald erbij te pakken om een lekker warme muts te gaan haken. Zie omschrijving 9 okt.
  • Daar gaan we weer… ik waagde me toch weer aan een omslagdoek.
  • Er komt steeds meer leuks bij. Ik kan dan ook bijna nooit leuke stempels laten liggen, vooral wanneer deze maar een klein prijsje hebben.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nu vond ik weer zoiets grappigs dat ik het gewoon moest meenemen. Venlo 8 jul. Gereserveerd 27 sep. Echt, ik blijf me verbazen over het wolaanbod bij de Action. Hoogkarspel 9 okt. Hoe vaker je het doet, des te sneller snap je het begin en weet je of je even over moet of niet.

Udenhout 6 okt. Dit delen: Print E-mail. Met een leuke sleutelhanger eraan zijn ze natuurlijk makkelijker herkenbaar. Kijk gewoon welk je zelf het leukste vind. Zo ook de eerste toeren van deze sjaal. Gereserveerd 2 okt.

Blogarchief

Papiercreaties had ik eigenlijk nog bijna niet gemaakt. Gepost door Mafke op 7 opmerkingen: Dit e-mailen BlogThis! Lisa schreef:.

Gereserveerd 20 aug. Arnhem 18 okt. Ik ben op zoek naar color bundle garen van de action? Wie heeft er voor mij brei garen van de action all weather. Jose Color splash cake garen action Een heerlijk werkje dus om s'avonds lekker bij de open haard te doen en met een schuin oog ook nog tv te kunnen kijken.

Inspiratie

Echt, ik blijf me verbazen over het wolaanbod bij de Action. Groningen Gisteren. Ziet er ingewikkeld uit en maakt me meteen onzeker om eraan te beginnen. Bij mijn favoriete winkel, de Action. Nieuwere posts Oudere posts Homepage.

En een tof patroon. Welkom Hartstikke leuk dat je mijn creatieve blog bezoekt. Er staat bij het blog van Nieuw Ophalen of Verzenden. Duro pro compressor dac 190 delen: Print E-mail. Serieus, het knutselassortiment wordt daar steeds uitgebreider. Ik gebruikte de bollen in de volgorde dat mijn omslagdoek loopt van geel, naar.

Een keer een leuke slinger en color splash cake garen action was het dan.

Ik ben zelfs opnieuw begonnen na 12 toeren omdat er toch iets niet klopte. Zie omschrijving 9 okt. Wie heeft er voor mij brei garen van de action all weather. Maar opnieuw uithalen heb ik toen niet meer gedaan

Garen Outlet Hoogkarspel. Zoals je misschien wel weet heb ik een haat-liefdes verhouding met omslagdoeken en sjaals. Brrrrrr, wat was het koud de afgelopen dagen.

Andere: