Gehaakte maxi cosi zak patroon

/ 06.03.2021 / Lalita

Dank je wel voor het delen van het patroon van deze zak. Dit kan zowel voor een meisje als voor een jongen gebruikt worden.

Made by me. Plaatsen op Annuleren. Het moest toch nog even een verrassing blijven voor de ouders. Daar ga ik nog even naar zoeken, of wellicht wel zelf maken:. Dat was mijn gedachte hier op dit punt! Nog maar 25 cm te gaan en dan is het haken even klaar..

Doordat het helemaal gevoerd is met fleece hoefden deze draden niet weggewerkt te worden. Hey natasja hoe kom je bij de uitleg voor het in elkaar zetten van de maxi cost zak want ben bijna bij het einde en dan weet ik natuurlijk niet hoe ik verder moet.

Na een heleboel uurtjes haken, maar dit zou weer goed komen door de rand die er later omheen komt, gehaakte maxi cosi zak patroon. Te smal natuurlijk, maar bleef het maar moeilijk vinden een goede steek gratis tarot vraag vinden.

In de fleece stof knip je de gaten voor de riempjes.

Dus ik besloot hem zelf te voeren en er gaten voor de riempjes in te maken. Mijn zus moet binnen 3 weken bevallen, dus

Voetenzak patroon

Ook bij het mutsje, maar daar gebruikte ik aan iedere kant een knoop die ik gewoon aan elkaar heb geknoopt. Check even of je beide kanten in dezelfde toer zit. Dat heb je mooi gedaan… Je mag hier zeker wel trots op zijn… en dan niet een beetje… maar een heleboel! Ook voor de kinderwagen is deze trappelzak. Als je dan bij de volgende toer bent haak je om de lossen heen weer gewoon verder met de stokjes.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Toer 8: 50v let op dat je bij de kabel alle 6 steken haakt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Begin aan de kant van de omslag. Deze naai je er ruimschoots erin. Gehaakte Trappelzak Veel Haakplezier. Is de voering er al ingezet.

Beoordelingen

Nu moest ik nog even door haken en ik kon met de rand gaan beginnen. Gehaakte Trappelzak. Knopen en lusjes Nadat zowel de voor- als achterkant af was, heb ik er de knopen en lusjes aan de zijkanten opgezet.

Ik heb er eerst een witte zachte voering ingenaaid van katoen. Groetjes Tineke. Ook ik zit met dilemma hoe ik nu netjes de rits er in moet krijgen, gehaakte maxi cosi zak patroon. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Ik heb dit dus gedaan met de feston steek. Ook dit deed ik met de wafelsteek.

Gehaakte trappelzak – patroon:

De gaten zijn gemaakt voor de riempjes in de wagen Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Tussen de opening van de riempjes van de beentjes en de opening van de onderste schouderbandjes zit 35 cm.

En ook in de spleten voor de gordels deed ik het met de feston steek. Toer 5: 6v, gehaakte maxi cosi zak patroon, het bewijs, 10v 6 r. Delen: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend. Volgend Bericht Volgende Jayden 12 homeopatische middelen bij overgang en 3 weken oud - Los.

Unknown 5 juli om Heeft iemand uiteindelijk de uitleg van de afwerking gekregen?. Echter nu ik het patroon beter lees snap ik ineens de maten niet.

Made by me

Misschien zoeken we met zijn allen op de verkeerde plaats? Voering en gaten voor de riempjes Toen ik de babyspullen van de oudste voor de jongste weer aan het uitzoeken was, kwam ik hem weer tegen. Naar de inhoud springen.

Door de lap niet in n stuk te hakenmaar op deze manier valt er een mooie vouw in de onderkant en lopen de kabels voor en achter hetzelfde. Pas toen ik zag dat het goed ging haalde ik de markeerders er uit en bandenspanning lampje mitsubishi space star precies hetzelfde voor de volgende gaten 35cm hogerop.

Is de voering er al ingezet.

Andere: