Google maps stem wijzigen

/ 06.03.2021 / Siham

Binnen de Google Maps-app is het helaas niet mogelijk om de taal en de stem uitvoer te wijzigen. De ingebouwde voice engine biedt u deze in uw eigen stem, met opties op basis van regio of taal.

Deze verandering zal het veranderen van de stem voor alle apps op uw iPhone, en de keuzes zijn beperkt tot een enkele stem per regio of taal, dus het is misschien niet een handige optie voor de meeste gebruikers tenzij u wilt schakelen tussen engels US of engels UK, bijvoorbeeld. Klik rechtsonder op de weergegeven landnaam bijvoorbeeld Nederland of België.

Kies Taal. Kies een stem en taal. Daarom is een kleine omweg via de systeeminstellingen moet je accepteren - en helaas direct de taal van het gehele apparaat te wijzigen. Voor native speakers, echter, of mensen die minstens zo inzicht in de lokale taal, ze nog steeds kunnen opschieten op hun smartphone en het vertrouwen in zichzelf, om te worden geleid tot die taal door onbekende gebieden, die geen grote problemen zou moeten opleveren.

Help Talen of domeinen voor Google Maps wijzigen Google Maps updaten Meldingen voor Google Maps in- of uitschakelen Toegankelijkheid in Google Maps In Maps plaatsen bekijken die u mogelijk interesseren Routebeschrijvingen en plaatsen verwijderen uit uw geschiedenis De verzameling van locatiegegevens in- of uitschakelen Een eenvoudigere versie van de Google Maps-app gebruiken Consumentengegevens in Google Maps Meldingen wanneer uw gedeelde locatie is geüpdatet Google Maps gebruiken in de incognitomodus.

Binnen de Google Maps-app is het helaas niet mogelijk om josephine baker kledingstuk taal en de stem uitvoer te wijzigen, google maps stem wijzigen.

In plaats daarvan is gebaseerd op de standaard tekst-naar-spraak en taal instellingen worden aangeboden door iOS. Dit wordt automatisch uw hele apparaat taal aan te passen. Feedback verzenden over Tik op Google maps stem wijzigen Tekst-naar-spraak-uitvoer.

Tik op je profielfoto of initiaal    Instellingen. Hoewel Google Maps verschillende stemmen biedt op basis van regio of taal, biedt het geen geslachtsvariaties.

  • Terwijl Google Maps biedt verschillende stemmen zijn gebaseerd op de regio of taal, het niet bieden geslacht variaties. Google Maps stuurt u automatisch door naar een landdomein en geeft plaatsnamen weer in de lokale talen van een land.
  • Feedback verzenden over

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

U kunt terugkeren naar het startscherm van Google Maps. Foto's: editorial. Help Talen of domeinen voor Google Maps wijzigen Google Maps updaten Meldingen voor Google Maps in- of uitschakelen Toegankelijkheid in Google Maps In Maps plaatsen bekijken die u mogelijk interesseren Routebeschrijvingen en plaatsen verwijderen uit uw geschiedenis De verzameling van locatiegegevens in- of uitschakelen Een eenvoudigere versie van de Google Maps-app gebruiken Consumentengegevens in Google Maps Meldingen wanneer uw gedeelde locatie is geüpdatet Google Maps gebruiken in de incognitomodus.

Daarom is een kleine omweg via de systeeminstellingen moet je accepteren - en helaas direct de taal van het gehele apparaat te wijzigen. Tik op je profielfoto of initiaal    Instellingen. U bent momenteel niet in staat om te schakelen tussen een mannelijke of een vrouwelijke stem, en andere stem-opties zijn nog steeds vrij beperkt.

Google Maps Helpforum Engelstalig Forum. Je kunt momenteel niet schakelen tussen een mannelijke of een vrouwelijke stem en andere stemopties zijn nog steeds vrij beperkt. Dat kan moeilijk zijn als je bijvoorbeeld in China, de Chinese.

Source link. Wijzig daarna de taal van de stem van hoe printscreen maken zonder knop Google Assistent zodat deze overeenkomt met de taal van de Google Assistent, google maps stem wijzigen.

Google Assistent op de iPhone

Contents 1 Instellingen voor Google Maps Taal: gaan door de systeeminstellingen 1. Hiermee wordt het menu automatisch gesloten. Als dit een probleem is, gebruikt u misschien liever de Apple Maps-app.

Google Maps werkt met veel verschillende landdomeinen, zoals. In plaats daarvan is gebaseerd op de standaard tekst-naar-spraak en taal instellingen worden aangeboden door iOS.

Wijzigen van tekst-naar-spraak instellingen lijkt niet van invloed is google maps stem wijzigen de stem die je hoort in de Google Maps-app. Kies een stem. Helpcentrum Google Maps. Zeg 'Hey Google.

Google Assistent op je telefoon of tablet

Je moet de Siri-spraakinstellingen wijzigen als je besluit dat te doen. Ja Nee. Tik op je profielfoto of initiaal    Instellingen. Voor de veiligheid, maar het loont de moeite om de weg te herinneren aan de taalinstellingen van het apparaat. Was dit nuttig?

Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' of ga naar de instellingen voor de Assistent op je Android-telefoon of -tablet. Google Help. Hiermee wordt het menu automatisch gesloten. De taal van de stem van de Google Assistent wijzigen Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.

Helpcentrum Google Maps. Als dit een probleem is, is dit van toepassing op al je Google Assistent-apparaten. Als je de steminstelling wijzigt, kunt u de stem en taal van de gesproken routebeschrijving wijzigen. Na kunt google maps stem wijzigen de menu-instellingen te sluiten en selecteer Google Maps! Uw navigatietaal wijzigen Wanneer u naar een plaats navigeert met een mobiel apparaat, google maps stem wijzigen.

Wijzig de Google Maps-stem op Android

Google Maps Helpforum Engelstalig Forum. Help De Google Assistent openen met je stem Je taal veranderen of meerdere talen gebruiken De stem van de Google Assistent kiezen Je woon-, werk- en andere locaties instellen Je bijnaam wijzigen Je betalings- en leveringsgegevens instellen Persoonlijke resultaten toestaan op je gedeelde Assistent-apparaten Persoonlijke resultaten toestaan op het vergrendelscherm van je Android-apparaten Nieuwe Google Assistent-acties proberen vóór de officiële release Toegankelijkheidsfuncties voor de Google Assistent gebruiken De instellingen voor de Google Assistent wijzigen Je telefoonnummer wijzigen Stel je primaire afspeelapparaat in.

Open de Google Maps-app op uw Android-telefoon of -tablet. Google Assistent Helpforum Forum.

De ingebouwde voice-engine biedt dit in uw eigen voorkeurstem, met opties op basis van regio of taal. De ingebouwde voice engine biedt u deze in uw eigen stem, met opties op basis van regio of taal.

Talen of domeinen voor Google Maps wijzigen Google Maps stuurt u automatisch door naar een google maps stem wijzigen en geeft plaatsnamen weer in de lokale talen van een land.

Andere: