Restaurant de oude ketting

/ 07.04.2021 / Lore

We komen hier regelmatig eten want het is altijd naar wens geweest. Lekker zoals altijd! Voorwaar hulde.

Mooi terras voor aan de straat maar een nog mooier heerlijk rustig terras aan de achterkant. Goed bezig. Het was niet druk, dat zou een reden kunnen zijn. We werden verrast met een uitgebreide originele en heerlijke lunch. Het bureau maakt dat je prima kunt werken op een van de kamers, dat zowel een- als tweepersoons kamers biedt en over een aantal royale familiekamers beschikt.

Het eten was prima op orde, maar niet dankzij deze ober, maar dankzij de kok.

Ik kom hier mijn geld uitgeven, dus een beetje vriendelijkheid zou leuk zijn! Alle restaurants in Boxtel weergeven. Bovendien beschikt het hotel over een speelkamer voor kinderen. Geert en Ans Verheul. De Oude Ketting 8,6.

En kunnen ze in de tuin genieten van een schommel en een glijbaan. Kortom alles klopte aan het plaatje!
  • Tussen de middag zijn er diverse manieren om van een overheerlijke lunch te genieten.
  • Beoordeeld op 28 december via mobiele applicatie Lunch.

Table Booking

Gezellig eten of drinken? Joost v olphen. Willemien van Kroonenburg. En dat us goed gelukt. Datum van bezoek: september De Oude Ketting 8,6. Ik kom hier mijn geld uitgeven, dus een beetje vriendelijkheid zou leuk zijn.

Voor herhaling vatbaar. Nederlands Boxtel. De Oude Ketting op restaurant de oude ketting januari ? Het hotel is een officieel rolstoelvriendelijk hotel en kent zo dus voor echt niemand een drempel. Ik kom hier mijn geld uitgeven.

Ook voor de kleinste en jongste gasten is er een speciale menukaart? Of via email:.

Hoe was jouw ervaring?

Of via email:. Wil je nog groter en luxer dan kan dat door de suite te boeken. Die weten altijd raad en helpen je bovendien graag. Je kan lekker douchen en de auto's staan prima buiten.

Datum van bezoek: november Engels 1. Beoordeeld op 28 april via mobiele applicatie Gastvrij en lekker. Voorwaar hulde. Is dit een caf. De beste attracties in de buurt Alles weergeven? Lekker eten en verse groente.

Corona informatie

Hotels in de buurt ». Voor het dagmenu is er stempelkaart, bij 10 stempels krijgt u één dagmenu gratis. Dat werd zeer op prijs gesteld. Eten was lauw en kristalvorming in het ijs, geen aanrader. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Lunch gehad via gift for you. En neem je voor je naar bed gaat nog een heerlijk afzakkertje. Ze worden in restaurant de oude ketting keuken op ambachtelijke wijze bereid. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Ja Nee Weet ik niet zeker. Volgend bericht. Het was voor ons de 1e keer.

Eten, Feesten & Vergaderen

En dat us goed gelukt. Het hotel is een officieel rolstoelvriendelijk hotel en kent zo dus voor echt niemand een drempel. Maar deze keer was het wel wat weinig. Het eten was prima op orde, maar niet dankzij deze ober, maar dankzij de kok.

Het luxe borrelhapje viel enorm tegen. De bediening is vlot en vriendelijk maar het eten valt in de categorie veel en vet. Op de kaart vind u gerechten uit de Hollandse keuken.

Andere: