Seats en sofas veenendaal

/ 06.04.2021 / Yamilla

Reactie van het bedrijf Beste meneer Kooijman, Bedankt voor het delen van uw ervaringen met Seats and Sofas. Het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet.

Reactie van het bedrijf Beste meneer Kooijman, Bedankt voor het delen van uw ervaringen met Seats and Sofas. Zeer goed en prettig geholpen Stoelen en bank moet nog komen maar vooralsnog zeer tevreden. Klote bank gekocht Aardige verkopers, maar toch te veel betalen voor een uiteindelijke Klote bank, slechte kwaliteit.

Vorige Volgende. Beste meneer, Bedankt voor deze positieve en lovende woorden. Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Naar een jaar zitten de kussens al door, het stof gekozen voor beste seats en sofas veenendaal. Seats and Sofas Toon nummer. Amersfoort Mijdrecht Nieuwegein Veenendaal. Super Zeer goed en prettig geholpen Stoelen en bank moet nog komen maar vooralsnog zeer tevreden! Wij werden plezierig geholpen! Deskundig advies en goede terugkoppeling De verkoper was deskundig en bij enige twijfel ging hij witte kat blauwe ogen bij de regiomanager te rade?

Nooit meer bij deze winkel.. Super goed en super fijn geholpen!! Vriendelijk en behulpzaam.

Andere winkels

Voldoende informatie over het artikel. Meer resultaten voor meubels in de buurt. Fijne verkoper, goede informatie, vrijheid om eerst zelf indrukken op te doen. Deze afspraken zullen met voorrang door blijven gaan. Voldoende informatie over het artikel. Beste meneer, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Schoolstraat BC Veenendaal Routebeschrijving.

  • Reactie van het bedrijf Beste Gerda, Bedankt voor uw reactie. Nooit meer bij deze winkel..
  • Plezierige en informatieve verkoop. Schoolstraat , BC Veenendaal.

Jammer dat het bezorgen zo duur is, seats en sofas veenendaal. Toon in Google Maps. Stof even mee naar huis nemen was ook geen probleem. Reactie van het bedrijf Beste meneer Heij, Bedankt voor het delen van uw positieve beoordeling.

Reactie van het bedrijf Beste Agnes van der lei, Hartelijk bedankt voor uw positieve review.

Seats and Sofas Folders in Veenendaal

Meedenken in hoeveel zitplaatsen, goed advies over welke stof en opstelling. Beste meneer, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Door op 'OK' te klikken wordt hier toestemming voor gegeven.

Later goede uiteenzetting van de mogelijkheden. DickyWat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over uw bank. Langs de Bevrijdingslaan. Totaal aantal beoordelingen Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor meubels in de buurt Modernemeubels. Reactie van het bedrijf Beste, seats en sofas veenendaal.

Reclame campagne op meubelwinkels.net?

Reactie van het bedrijf Beste meneer Gijsbertse, Bedankt voor uw beoordeling, Wij horen graag dat u goed en klantvriendelijk te woord bent gestaan. Reactie van het bedrijf Beste meneer Broekhuizen, fijn dat onze klantenservice u snel heeft kunnen helpen. Beste mevrouw De Jong, Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. Uiteindelijk heeft een andere medewerker ons geholpen met de stoffen, dit ging vlot en kundig.

Theo , Druten.

  • Misschien krijgen we ter compensatie nog wel het gratis pakket.
  • Fluitersstraat 10, DK Veenendaal.
  • Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas.
  • Fijn dat onze service naar wens is geweest.

Totaal aantal beoordelingen Nog een aantal weken wachten en dan kunnen wij onze bank ophalen. GerdaWoudenberg. Er is wel een levertijd. Goed getraind in het verkopen van banken. Tapijtcentrum Nederland B. Op 25 september om is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Passage te Veenendaal. Met vriendelijke groet, Ricardo - Seats and Sofas. Is dit uw bedrijf, seats en sofas veenendaal.

Beste meneer van de Pol, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Het bestellen werd met 2 medewerkers gedaan, dit ging ook prima. Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor meubels in de buurt Modernemeubels. Want ze hebben ons toch over stag laten gaan en hebben zonder eerst ergens anders te kijken een bank gekocht.

Vanwege de noodzakelijke maatregelen tegen het Coronavirus COVIDhouden onze medewerkers er rekening mee om de kans op besmetting tot een minimum te beperken door de meest actuele RIVM-richtlijnen strikt toe te passen. Reactie van het bedrijf Beste mevrouw, Bedankt seats en sofas veenendaal de positieve review. Jammer dat het bezorgen zo duur is. We vinden het prettig om te lezen dat u tevreden bent met uw bankstellen.

Andere: