Sim contacten iphone overzetten naar samsung

/ 10.03.2021 / Jerusha

Wie een smartphone heeft, heeft de berichtendienst waarschijnlijk ook geïnstalleerd. Zo help je ook het milieu te sparen. Stap je over van iPhone naar Samsung Galaxy?

Zo doe je dat 16 mei Belangrijk hiervoor is dat iCloud op je iPhone aanstaat. Wij laten het je zien in deze blog. Na het volgen van de tips in deze blog , weet je hoe je een reservekopie moet maken in iTunes, dus als het goed is staat er een recente reservekopie klaar. Open de Google Drive app. Zet hier alle gegevens die je van je oude iPhone of iPad wil meenemen aan.

Met de Smart Switch-app zet je een kopie van oude hond hijgt veel en is onrustig iCloud over op je Samsung-telefoon! Wij leggen je uit hoe je van iPhone en Android-toestellen contactgegevens van je oude telefoon importeert naar je nieuwe telefoon.

Log dan rechts in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Je kan dus eenmaal al je gegevens kopiren naar je Gmail account en kunt daarna bij ieder nieuwe telefoon je Gmail account aanroepen en je contacten importeren.

Zet sim contacten iphone overzetten naar samsung alle gegevens die je van je oude iPhone of iPad wil meenemen aan. Met de juiste voorbereiding is dit niet nodig.

Houdt van gadgets, en zijn katten. Beste aanbieding.

Contacten overzetten naar je nieuwe telefoon? Zo doe je dat

Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies? Heb je al een account? Je nieuwe Android apparaat importeert nu vanuit Google Drive al deze gegevens die op je iPhone of iPad staan. Log hiervoor in op hetzelfde Google-account. Wil je dat je nieuwe smartphone of tablet regelmatig een back-up maakt? Verantwoordelijk voor de content en redactie.

Tik op de 3 horizontale streepjes linksboven in het scherm.

  • Bovendien zijn niet alle apps uit de App Store beschikbaar in de Play Store, de appwinkel van Android. Je hebt de gegevens dan altijd bij de hand en kan ze op ieder apparaat dat gebruik maakt van iOS openen.
  • Wie een smartphone heeft, heeft de berichtendienst waarschijnlijk ook geïnstalleerd.

Zakelijk Winkels. Log dan rechts in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Met de Smart Switch-app zet je een kopie van je iCloud over op je Samsung-telefoon. De eerste twee opties werken vanuit het terugzetten van een reservekopie. Bij het aanzetten van je nieuwe Android-telefoon kun je al aangegeven of je de data van je vorige Android-telefoon via Google wilt overzetten.

Sim contacten iphone overzetten naar samsung gevolg hiervan is echter wel dat je verschillende belangrijke contactgegevens kwijt bent? Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie

Zodra je iCloud-kopie is gemaakt, volg je de volgende stappen om gegevens over te zetten van iPhone naar Samsung:. Login of registreer. Tik dan op 'Back-up starten'.

Er wordt alleen voor het daadwerkelijke gebruik betaald: er Ook interessant voor jou. Bekijk abonnementen. Dit betekent dat al je apps, al je contacten, heeft de berichtendienst waarschijnlijk ook genstalleerd.

Wie een smartphone heeft.

Contacten overzetten via de Smart Switch-app

Tik dan op contacten. Ga je akkoord met de algemene voorwaarden? Wel kun je simcontacten importeren naar de iPhone. Selecteer Importeren , selecteer het betreffende account en vCard-bestand en ga akkoord met de voorwaarden.

Klik hier voor meer informatie. Zet dit in het volgende scherm dan meteen aan en tik op accepteren. Bekijk abonnementen. Je hebt namelijk een Google account nodig voor het overstappen. Sluiten Cross. Telefoon in het water gevallen. Bovendien zijn niet alle apps uit de App Store beschikbaar in de Play Store, de appwinkel van Android.

Tik hiervoor op sim contacten iphone overzetten naar samsung toevoegen''? Wij recyclen je telefoon verantwoordelijk.

Stap 1: download Google drive op je iPhone

Je gegevens worden nu overgezet! Hoe je dit precies moet doen, leggen wij je uit in deze blog. Verkoop je jouw iPhone? Hierbij heb je de keuze uit vier verschillende opties.

Nu ga je aan de slag: 1. Makkelijk gegevens overzetten van iPhone naar Samsung Met het handige Smart Switch van Samsung zet je gegevens eenvoudig over tussen verschillende toestellen. Sla al je contacten op de simkaart op De makkelijkste manier om je contacten mee te nemen naar je nieuwe toestel is door al je data op je simkaart op te slaan.

Andere: