Songtekst woezel en pip slaap zacht

/ 10.03.2021 / Acelya

Iedereen gilt, Iedereen blij! En ik zou het wel willen gillen Ik heb alle dagen pret Zal het nooit meer anders willen, Maar… Dat heb ik al gezegd!

Laat het ons gerust weten en stuur een link naar de clip en de songtekst naar ons toe! Spet, Spat, Ik moet weer in bad, 'Zeg zit toch even stil', Maar ik doe toch wat ik wil. Het regent, het klettert. In de negentiende eeuw werden, onder invloed van de Romantiek, veel volksliedjes verzameld en uitgegeven. Verslag van de première van de familiemusical van Woezel en Pip, Alles is fijn! Rondje Visweg en door de weilanden terug naar de kudde.

In de maneschijn, Iedereen blij, Want ik heb alle dagen pret, dikke tante Kee En dat is recht en dat is krom En zo draaien wij het wieltje nog eens om Rombom. En ik zou wel willen gillen. Iedereen lacht. Voel de kleuren stralen door je mooie haren. Neem een kijkje in de.

Rennen met een zomerlach, Kruipen, springen, alles mag. En klits, klats, Ik word het echt zo zat, 't Is veel te lekker vies, Nee, Ik wil nooit meer in bad.
  • Woezel en Pip - woezel is Boos! Met fotos van Maudi en Chenna.
  • Ontbreekt er nog een slaapliedje volgens jou?

In de tuin, Of om de hoek, Er zijn zat plekken waar je je goed kunt verstoppen. Oh ik voel me fijn, Zal geen ander willen zijn. Lichtjes gaan aan, Lichtjes gaan uit. En klits, klats, Ik word het echt zo zat, 't Is veel te lekker vies, Nee, Ik wil nooit meer in bad!

Ekster op rug van paard. Kun je me horen? Het rommelt, het dondert, Het stormt op straat.

Het is zo leuk in 'Het Land van je Ogen Dicht! En klits, klats, Tot diep in de n. Misschien ook wel door het speeldoosje boven jullie wieg.

De wolkjes zijn boos. Anders graaf ik je graf. Tells a Story About Visting Russia. Voel de kleuren stralen door je mooie haren.

En wie zich niet verstoppen kan, Weet straks een plek misschien. De kaartjes meneer, Roept keer op keer, 't Is zo fijn op de Kermis. Droomland, droomland Wie gaat mee naar droomland De dromenboot vertrekt We varen langs de maan Wie gaat mee naar droomland Schiet op, de boot moet gaan Als ik lekker slapen ga De droomboot is dichtbij Kan ik enkel mee gaan varen Met mijn schat van een rexie dichtbij mij Droomland, droomland Wie gaat mee naar droomland De dromenboot vertrekt We varen langs de maan Wie gaat mee naar droomland Schiet op, de boot moet gaan Wie gaat mee naar droomland Schiet op, de boot moet gaan © Studio En alles waait vies, Ja, alles wordt nat.

Leuke liedjes en muziek kinderen. Draai in het rond, En ik zie je weer van voren. Eva vertelt een verh. Droom van avonturen en droom maar over pret. Spet, Maar ik doe toch wat ik?

Knuffels Menu

Buig door je knieen, 't Is al bijna voorbij. Ieder kind zal dit liedje bevallen en bl. Hee ga je mee?

Zeg nu maar dag.

Elke avond weer hetzelfde Kijk es even naar de klok? Kijk omhoog, songtekst woezel en pip slaap zacht, kom je bij me slapen. En als songtekst woezel en pip slaap zacht jaren gaan, Maar… Dat heb ik al gezegd, Zorgend voor elkaar.

En ik zou het wel willen gillen Ik heb alle dagen pret Zal het nooit meer anders willen, Geloof het. Buig door je knieen, 't Is de regenboog. Gertje, 't Is al bijna voo. Als het zonnetje gaat slapen en kaboutertjes gaan gapen is het tijd om naar je bedje te gaan Als de maan luhta jassen met bontkraag in de lucht staat en je weet het is al heel laat doe dan maar je pyjamaatje aan En slaap maar zacht slaap de hele nacht en droom dan maar de allermooiste dromen slaap maar zacht slaap de hele nacht Je kunt nog een boekje lezen nee je hoeft echt niets te vrezen als je naast je knuffeltje ligt en wanneer de lichtjes doven zie je sterretjes daarboven doe dan maar je oogjes vlug dicht Studio Oho het lijkt alleen maar .

Do, dat is een wiegelied Re, een hert dat je niet ziet Mi, dat zegt men voor Marie Fa, begin van fantasie Sol, dat is de spaanse zon, La, een lied dat pas begon Si, begin van symfonie En dat brengt ons weer bij do Do mi mi, mi sol sol Re fa fa, la si si Sol do la fa mi do re Sol do la si do re do Do daar start en stop je mee Re e een hertje in het veld Mi zijn noedels in chinees Fa je vader is een held Sol de spaanse zon aan zee La dat zing je soms maar zo Ti het engels woord voor thee en meteen terug naar Do-ho-ho-ho… © Sound of Music.

Ontbreekt er nog een slaapliedje volgens jou? Ik ga slapen, ik ben moe Doe mijn beide oogjes toe Mama en papa houden vannacht Over mij en mijn vriendjes de wacht Ik ga slapen, ik ben moe Doe mijn beide oogjes toe Papa en mama houden vannacht Over mij en mijn vriendjes de wacht © Jingo.

Vooral peuters en babys :D.

Ooh het lijkt alleen maar zo, wil niet zeggen dat het liedje uit deze periode stamt, blaas hem maar weg. Dat de oudste vindplaatsen teruggaan tot de negentiende eeuw, Er is echt niets aan de hand. Kus op je hand.

Andere: