Tol slovenie met caravan

/ 03.03.2021 / Wendy

Camperend Europa in!! Je kunt alleen nog met dit kastje betalen als je zwaarder bent dan kilo. Voor Duitsland heb je geen tolvignet nodig maar wel een milieusticker als je van plan bent in de grote steden te rijden.

Home Slovenië Vignet Slovenië. Vaak is het onvermijdelijk daarbij ook op een stuk snelweg terecht te komen waar vignetplicht geldt, zonder dat dit meteen herkenbaar is aan de borden. Registreren en verkrijgen van de tolbadge is mogelijk bij de servicestations van DARS of online de tolbadge kan opgestuurd worden. Lees hieronder alle regels en ontdek hoe je het vignet voor Slovenië kunt bestellen.

Geef hieronder aan wanneer het vignet in dient te gaan. Indien je met een caravan of aanhangwagen op vakantie gaat naar Slovenië en de caravan of aanhangwagen wordt getrokken door een motorvoertuig met een maximum gewicht van kg hoeven geen extra vignet nodig buiten het vignet voor het motorvoertuig.

De prijzen zijn op basis van de toltarieven uittol slovenie met caravan, Paypal en Kredietkaart v. Wat is de levertijd van een tolvignet. Wij helpen je middels onze automatische tool erachter komen welk tolvignet je nodig hebt en wat de voordeligste constructie is.

N het 1e jaar gratis. Een geldig, deze kunnen inmiddels gewijzigd zijn.

Een verbanddoos is in Slovenië uitsluitend verplicht voor bestuurders van een auto met een Sloveens kenteken. Nieuws Winterkamperen kan ook prima in eigen land. Nieuws Caravan naar de stalling? You also have the option to opt-out of these cookies. Wat kost een vignet voor Slovenië in ?

Boek er dan nu een bij Goboony! Zoals in veel andere landen kun je kiezen uit diverse geldigheidsperiode.

Dan dien je hiervoor apart te betalen, de tol voor deze tunnel is niet inbegrepen bij de vignetprijs. Bekijk aanbod? Je kunt hem ook online bestellen via hun website. Niets is vervelender dan autopech onderweg!

Indien dat niet het geval is kun je natuurlijk zelf alsnog een tolvignet aanschaffen.

Kruimelpad

Veel Nederlanders leggen de tocht naar Slovenië met hun eigen auto af. Houdt er dan rekening mee dat er voor andere landen ook een vignet verplicht kan zijn. Bericht door Marloes » zo 1 jul

Ga je in met de auto naar Sloveni. N het 1e jaar gratis. Zie ook anwb. Let op. Bezoekt u tijdens uw reis met de auto meerdere landen in Europa.

Hoofdnavigatie

Hond mag mee. Dan beloven wij dat we onze premies, website en campagnes nog voordeliger, leuker en aantrekkelijker voor je proberen te maken!

Het belangrijkste is dat het tolvignet goed zichtbaar is. Bij betaling ontvang je een aankoopbewijs het is aan te raden om deze goed te bewaren en mee te nemen op vakantie. Gebruik voor actuele tarieven de tolcalculator op darsgo.

  • Alle campers met een toegestane gewicht tot kilo vallen in vignet klasse 2a.
  • Op een andere manier betalen is niet mogelijk.
  • Bericht door Ab » do 28 jun
  • Noodzakelijk Noodzakelijk.

Kijk voor meer informatie over de tol in Sloveni en de meest actuele toltarieven op de website van DARS. Het zes maanden vignet tol slovenie met caravan geldig voor zes opeenvolgende maandne, bijvoorbeeld 10 juli tot en met 10 januari. Vliegveld transfer Lubljana Airport. N het 1e jaar gratis. Meer inspiratie nodig. Je hoeft in dat geval dus alleen een tolvignet te kopen voor het voertuig dat de caravan of aanhangwagen trekt.

Wil je door de Karawankentunnel rijden.

Voor welke tolwegen heb je een vignet in Slovenië nodig?

Houd er rekening mee dat er in dit land streng wordt gecontroleerd door de overheid. Maar ook campers die zwaarder zijn dan kilo. Zoals in veel andere landen kun je kiezen uit diverse geldigheidsperiode.

Het is aan te raden om te informeren bij de verhuurder of je huurauto wel of niet beschikt over een tolvignet. Dit geldt voor motorvoertuigen tot 3. Ook dat kan bij een servicestation of online.

Andere: