Wanneer ov studentenkaart aanvragen

/ 09.06.2021 / Jisca

Met een negatief saldo kun je niet reizen. Hoe weet ik of mijn studentenreisproduct succesvol is stopgezet? Die kunnen wij vanwege de privacywetgeving helaas niet nogmaals aan je verstrekken.

Dan heb ik zelf geen bewijs meer. Met deze nieuwe kaart kan je het studentenreisproduct weer ophalen reis in de tussentijd verder met het Tijdelijk studentenreisproduct, aan te vragen via studentenreisproduct. Ga zo snel mogelijk naar een ophaalautomaat en probeer het nog een keer.

Beroep gedeeltelijk toegekend Jouw beroep is gedeeltelijk toegekend. Klik hier voor meer informatie.

Let op: Als je gebruikmaakt van het studentenreisproduct, zorg er dan voor dat er geen andere abonnementen of kortingsproducten op je kaart staan.

Maar ook kun je er - als je geen gebruik meer maakt van je studentenreisproduct - er salod of andere abonnementen op laden. Beroep toegekend Het beroep is volledig toegekend! Doet u mbo 1 of 2. Stuur hem op met het juiste formulier? Je vraagt dit aan via Mijn Wanneer ov studentenkaart aanvragen.

Weekabonnement vrij reizen van maandag Heb je het studentenreisproduct al op je persoonlijke OV-chipkaart geladen?
  • Bij een verblijfsvergunning staan namelijk niet alle relevante gegevens op de voorkant. De kaart is geldig tot de datum die op de voorzijde vermeld staat.
  • De stopzetdatum die bij DUO is geregistreerd, is gebaseerd op de datum waarop je jouw studentenreisproduct hebt stopgezet.

Wijzigingen

Om als student te kunnen reizen met het openbaar vervoer heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig met daarop het studentenreisproduct. Bezwaarschrift afgehandeld Het bezwaarschrift is langer dan 6 weken geleden deels toegekend of afgewezen. Moet ik dan toch stopzetten? In het kort Met het studentenreisproduct kunt u gratis of met korting reizen met het openbaar vervoer.

Heb je van DUO bericht gehad dat er een studentenreisproduct voor je klaarstaat, terwijl de ophaalautomaat aangeeft dat er géén studentenreisproduct voor je klaarstaat?

  • Ga zo snel mogelijk naar een ophaalautomaat en probeer het nog een keer.
  • Wanneer kom ik in aanmerking voor een Aanvraag Stopzetten Studentenreisproduct? Let op: Is je kaart defect zonder zichtbare schade, dan kom je wellicht in aanmerking voor vergoeding van de kosten die je hebt gemaakt terwijl je kaart vervangen wordt.

Check je in je vrij-reizen periode in, dan worden de producten op je chipkaart geblokkeerd. Meer informatie hierover vind je op www. Heb je je wanneer ov studentenkaart aanvragen ingevuld op het aanvraagformulier. Vergeet je herhaaldelijk uit te checken, dan reis je de hele reis gratis. Bijvoorbeeld een auto huren en je fiets stallen in een bewaakte fietsenstalling. De oorzaak van het defect van jouw kaart kan namelijk invloed hebben op eventuele vergoeding van alle gedeclareerde kosten.

Direct na het invullen van je declaratieverzoek krijg je per mail een ontvangstbevestiging met een overzichtspagina PDF van je verzoek, wanneer ov studentenkaart aanvragen.

Plan je reis

Wat moet ik doen? Of vraag je een wissel aan op het moment dat wij een vervangende kaart voor je maken? Declaraties voor gemaakte kosten door onjuiste of niet tijdige toekenning van het recht op studiefinanciering of het studentenreisproduct door de Dienst Uitvoering Onderwijs DUO kun je indienen bij DUO. Zet in ieder geval tijdig stop!

Zodra je de persoonlijke OV-chipkaart hebt ontvangen, geef je het wanneer uitslag staatsloterij door volgens de instructies die je eerder hebt ontvangen.

Voor het reizen met korting moet je saldo op je OV-chipkaart laden. Om te voorkomen dat je meerdere declaratieverzoeken moet indienen, kun je binnen vier weken na oplossing van je wanneer ov studentenkaart aanvragen n declaratieverzoek indienen voor alle kosten die je tot dan toe hebt gemaakt, wanneer ov studentenkaart aanvragen.

Declaraties voor gemaakte kosten door onjuiste of niet tijdige toekenning van het recht op studiefinanciering of het recht op een studentenreisproduct door de Dienst Uitvoering Onderwijs DUO kun je indienen bij DUO. Je kunt ermee reizen vanaf het moment dat je reisrecht ingaat.

Studentenreisproduct onderdeel van prestatiebeurs

Als je gebruikmaakt van het studentenreisproduct, zorg er dan voor dat er geen andere abonnementen of kortingsproducten op je kaart staan. Heb je een vervangende kaart aangevraagd? Lage premie Kies alleen wat je écht nodig hebt Meer dekkingen? Declaratieverzoek afgewezen Jouw declaratieverzoek is afgewezen.

De ophaalautomaat kan je kaart niet lezen. Plan je reis Locaties. Ga alsnog zo snel mogelijk naar een ophaalautomaat om dit te doen. Dit gebeurt n week na de bevestiging van wanneer ov studentenkaart aanvragen toekenning van de studiefinanciering. Naar Ov. Stapt u over van mbo naar hbo. Gaat jouw studiefinanciering op 1 februari in, dan kun je dus vanaf 15 januari je reisproduct ophalen.

Reisproduct onderdeel van studiefinanciering

Beroep afgewezen Jouw beroep is afgewezen. Welke kosten kan ik declareren via de Klantenservice OV-chipkaart, afdeling Studentenreisproduct? Het is mogelijk dat je gebeld wordt voor een toelichting op je bezwaarschrift. Bijvoorbeeld van de metro naar de bus.

De oorzaak van het defect van jouw kaart kan namelijk invloed hebben op eventuele vergoeding van alle gedeclareerde kosten. Daarmee zet je echter NIET je studentenreisproduct stop? Reisadvies op maat.

Andere: