Water in auto passagierskant

/ 10.03.2021 / Carina

Met dat verhaal weer Carglass benaderd. Slang weer bevestigt en probleem opgelost. Stephan, bedankt voor je reactie.

Dus vandaar dat mijn opties een beetje op waren ;- Ik wilde nog kijken of ik met perslucht vanaf het interieurfilter richting de condensafvoer kan blazen. Nadat het enkele dagen droog is geweest en het nog steeds lekt ben ik eruit dat het geen regenwater kan zijn. Kijk, elke auto heeft na verloop van tijd last van uitgedroogde rubbers. Tapijt is erg lastig om onder te kijken. Dus coulance van beide kanten.

En nee, het is geen "oude"auto, wat is oud Ga van alles ff proberen.

Waterlekkage binnenkant auto: Automatten nat geworden of nog erger zeiknat. Dan gaan we daar naar opzoek. Slang weer bevestigt en probleem opgelost. Totdat er 1 helder licht daar nog een water in auto passagierskant naar de paravan keek en bleek het hemelwater afvoer gootje net omhoog geschoven was, en op die manier liep het via de van dijck dekbed aanbieding lucht kanalen naar binnen.

Dan merk je echt wel waar het lek zit!

Deze is zoals verder naar boven beschreven plat. En het lampje van de airbag brandt nu ook, heb vernomen dat de sensor van de airbag daar onder de bekleding zit.
  • Totdat ik ontdekte dat er een gaatje in de bodemplaat zat door roest en rottigheid!
  • Raam voor is ook een optie, maar dan moet je linksonder bij de Astijl eens gaan kijken. Kosten auto onderdelen - kosten per onderdeel: Bij het aanbod van zowel gebruikte als nieuwe auto onderdelen kan de prijs aanzienlijk schelen.

Vraag & aanbod

Dan zou het kunnen zijn dat pas na een paar jaar echt lekkage gaat optreden. Nu de auto's van de laatste jaren geplakte voorruiten hebben komt dat zo goed als niet meer voor. Dus het gebeurd in de regen staat en als ermee rij word het erger Blijkbaar water beter doorloopt ergens misschien opgehoopt zit Reageren Reageren met quote. Voorraam ooit eens vervangen? Quote Regen via Schutbord of recht naar beneden maakt niet meer zoveel uit toch als Voorruit opnieuw word gezet?

Gezien de ruitvervanging zou ik ook opteren voor een nieuwe voorruit. Ik verwacht een probleempje met de Airco, mijn moeder haar Kangoo had dit ook ooit.

  • Ik zou alsnog een klachtenbrief sturen naar bovag, maar goed het is aan jezelf hoeveel moeite je daar in wil steken. Het geluiddempende schuim dat onder de mat voor bij de pedalen ligt kan er uitgesneden worden en bij terugleggen met duct tape opnieuw aan elkaar bevestigd worden.
  • Mocht het deze rubber zijn, dan is het een kwestie van opnieuw afkitten. Die hebben ze afgekit en sindsdien nergens meer last van.

Het is dan alleen nog de vraag of het water recht naar beneden lekt, of via het schutbord. Zo komt het bijvoorbeeld ook voor dat deze afvoerkanalen door vuil en bladeren verstopt raken, water in auto passagierskant. Anonieme bezoeker Re: Telkens na regenbui klets water in auto passagierskant vloer bestuurders kant Zadelsnuiver Re: Telkens na regenbui klets natte vloer bestuurders kant Na een regenbui: is dat na het rijden in een regenbui of ook bij stilstaan in een regenbui.

Dan moet je dus wel de hele bekleding aan de bestuurderskant loshalen. Heb je geen foto van die "kier".

Oorzaak waterlekkage opsporen:

Dus tape inderdaad slang op je dak, laat dat naar beneden lopen over de voorruit en ga in de auto zitten. Lees hier meer over beslagen autoramen. Totdat er 1 helder licht daar nog een keer naar de paravan keek en bleek het hemelwater afvoer gootje net omhoog geschoven was, en op die manier liep het via de airco lucht kanalen naar binnen.

Deze kunnen uitgedroogd of kapot zijn, We hebben inderdaad vanmiddag een heleboel blaadjes ed verwijdert! Denk hierbij aan de kabel om de motorkap te openen, de rembekrachtiging of de doorvoer van kabelbomen. Succes met zoeken. Hallo Leonarden gemakkelijk zelf te vervangen, zelfde euvel; na elke regenbui water in auto passagierskant de matten achterin zeiknat.

Ik zal in ieder geval de komende dagen erop gaan letten. Mijn moeder had ooit een Kadettje.

Weet jij het antwoord?

Op de afbeelding is te zien hoe de mat omhoog getrokken is en met behulp van een kachel gedroogd wordt. RISL Moderator. Wat je nog zou kunnen doen om het sneller te laten drogen is een paar kranten onder de matten te leggen en die om de halve dag te vervangen voor droge.

Het kan zijn dat er bladeren via het rooster onder de voorruit zijn gevallen en daar iets verstoppen waardoor er water in blijft staan dat doorlekt. Onderhoud cabriokap: Het goed schoonmaken en schoonhouden van een cabriokap zorgt buiten dat het mooier oogt ook voor een langere levensduur van de cabriokap.

Echter lekte het vanmorgen bijna harder als hiervoor. Het is nu Foto's van natte plekken, water in auto passagierskant. Ja, Ligt niet aan voorruit of die kier.

Deze site gebruikt cookies: Lees meer. Had Gisteren expres met kranten vol gepropt Zag van ochtend kranten droog waren, ik weet het ook niet helemaal. Dus coulance van beide kanten. Jouw ruit is vervangen! En die sensor, ik heb een paar keer getest en snapte maar niet waar het water bleef. Na ruim een week was alles weer droog.

Lekkage via parafan:

Omdat het achter het handschoenenkastje vandaan kwam heb ik deze gedemonteerd. Even onder het tapijt gekeken, daar zat een roestgat ter grootte van een knaak. Het is uurtje factuurtje en omdat een lekkage niet zwaar technisch is of bijzondere apparatuur vereist zou ik bij 0 beginnen en alles proberen uit te sluiten.

Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten?

Dus coulance van beide kanten. En ook nog met de glaszetter Autotaalglas geregeld dat alles onder garantie werd hersteld ruit was 4 jaar terug vervangen. Auto leek wel een rijdende badkuip.

Andere: