Ziggo go app op smart tv

/ 08.04.2021 / Viktoria

Al deze zenders zijn dankzij de Ziggo GO-app nu ook te bekijken op online mediaspelers die door cordcutters veel worden gebruikt. Dus je kunt de app bijvoorbeeld niet gebruiken in een vakantiehuis of andere woning zonder Ziggo. Check onze oplossingen en je kijkt binnen de kortste keren weer naar je favoriete programma.

Andre van Zwet , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 21 juli Zeker nu de kwaliteit van coaxkabels en pluggen belangrijker wordt voor ongestoorde kabelontvangst, is de Ziggo GO-app voor online mediaspelers en Smart TV's een aantrekkelijk alternatief voor kijkplekken buiten de huiskamer. Ziggo Go heeft wel een wat rustigere beginpagina met aanraders en gevolgde series, terwijl je bij NLZiet soms vaak voor sommige opties moet navigeren.

Wat wel enige oefening behoeft is het bedienen van de app met de afstandsbediening van Apple TV. Alles over. Neem dan contact met ons op. Dus je kunt de app bijvoorbeeld niet gebruiken in een vakantiehuis of andere woning zonder Ziggo.

Reacties 2 reactie s. Het kan dus even duren voordat de app zichtbaar is. Druk hiervoor op de link onderaan het inlogscherm van de app. Ziggo GO app streamen naar je televisie. Prijs Gratis bij internetabonnement Ziggo. Druk op  TV Kijken  en kies vervolgens een zender?

  • Je kunt bijvoorbeeld geen video's downloaden om later te bekijken, of beelden van de TV-app naar een ander apparaat AirPlayen of Chromecasten.
  • Voor klanten.

Account Options

Chromecast werkt niet in de Windows 10 app. Het menuoverzicht en de instellingen binnen het menu zijn glashelder, en dat geldt ook voor de gebruiksinterface van de app. De app werkt gemakkelijk en vrij snel. Vooral voor een tweede televisie in huis. De app is verder duidelijk ingedeeld. En dat bespaart weer het wisselen tussen HDMI-kanalen en twee of drie afstandsbedieningen.

  • Let op dat hierbij ook apparaten als iPhones en iPads worden meegeteld als deze gebruik maken van de mobiele versie van Ziggo GO. Verder kan er worden gekeken naar bij Ziggo gehuurde films.
  • Download de app en kijk tv zonder extra mediabox of kabels. Prettig in gebruik De app van Ziggo is overzichtelijk, snel en werkt prettig.

En dat bespaart weer het wisselen tussen HDMI-kanalen en twee of drie afstandsbedieningen. Het kan dus even duren voordat de app zichtbaar is. Apple TV's vanaf de vierde generatie. Er kan ook een algemene storing zijn bij het inloggen. Waar Ziggo slechts uitzendingen uit het recente verleden connie van breukhoven leeftijd voor klanten, kun ziggo go app op smart tv bij sommige NLZiet-series ruim een jaar terugkijken.

Streamen met Chromecast of AirPlay

Op welke apparaten kan ik met Ziggo GO tv kijken? Hoe komt dat? Henny Huisman bijt van zich af na rel met Monique Smit. Maar zeker op een wat kleinere tv, zal de kwaliteit voor veel mensen prima volstaan.

Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Heb je Windows 10. Interactieve TV. Maar met een goed wifi-netwerk kan ook draadloos gekeken worden. Meer eerste indrukken.

Ziggo GO beschikbaar voor Android TV

De app is verder duidelijk ingedeeld. Deze app wordt door het kabelbedrijf gezien als vervanging voor de bruikleendecoders Mediabox Next en Mediabox XL. Die begon ooit als een gebundelde terugkijkdienst voor de grote tv-zenders, maar biedt nu ook al enige tijd toegang aan tot tv-zenders.

Een win-winsituatie voor de aanbieder en de abonnee. Over de gebruiksvriendelijkheid van de app kunnen we kort zijn: deze is zeer goed.

Dit komt mede door afspraken die patroon gehaakte sprei wit contentaanbieders zijn gemaakt.

Dat kan handig zijn. De resolutie voor videostreams ligt bij NLZiet wel hoger: zowel live als tijdens het terugkijken hanteert de dienst een resolutie van p. Lees hier meer over. Recente Fire TV-sticks van Amazon. Reacties 0 reactie s. Dit stel je zo:.

Wat is de Ziggo GO TV app

Voor klanten. Hoe komt dat? Zorg er dan voor dat je store-ID aan het juiste land is gekoppeld. Maar er is wel een versie van de Ziggo GO tv app voor op de smartphone, tablet of laptop beschikbaar.

Altijd weten wat er speelt. Prijs Gratis bij internetabonnement Ziggo. Lees ook Mi TV Stick maakt oude tv's slim 8.

Andere: