Zuidersingel berkel en rodenrijs 117

/ 11.03.2021 / Pol

Met onze datagedreven waardebepalingen kan je inschatten of het huis scherp geprijsd is. Een Walter-data-analist leidt je door het biedgedrag in Rodenrijs, hoeveel mensen bieden boven de vraagprijs, de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen en drie biedstrategieën met gegevens.

Walter Pro is ontworpen om je te helpen een winnend bod uit te brengen. Check de top 4 recente transacties die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Zuidersingel A.

Ontdek hoeveel huizen het afgelopen jaar zijn verkocht en hoe lang ze te koop hebben gestaan. Deze villa is gelegen aan het einde van een doodlopende weg, waardoor het een uitzonderlijke rustige woonomgeving creëert.

Meer weten over onze diensten? Badkamer voorzien van wastafel, urinoir en een heerlijke inloopdouche.

De gehele begane grond is voorzien van leistenen vloertegels en vloerverwarming. Vind de Walter service voor jou. Tevens vindt u op deze verdieping 2 keurig afgewerkte slaapkamers afm. Log in. We geven je advies op basis van je voorkeuren.

Nieuwsgierig en wilt u genieten van het sfeervolle Berkel en Rodenrijs? Datagedreven woningwaarde volgens Walter.
  • Afstand tot voorzieningen vanaf Zuidersingel , Berkel en Rodenrijs:.
  • Deellaan

Binnenkijken bij Zuidersingel 117 te Berkel en Rodenrijs

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, hebben we gekeken naar de historische ontwikkeling van de vierkantemeterprijzen. De dichtstbijzijnde middelbare school 'Melanchthon Christelijke Scholengemeenschap voor gymnasium atheneum havo en vmbo' Protestants-Christelijk is op 1.

Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt, maar ook de precieze percentages. Dat betekent dat je deze villa op dit moment niet zou kunnen kopen. De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

Bel of mail ons. Parapluherziening parkeernormering Lansingerland NL.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring? Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn, zuidersingel berkel en rodenrijs 117. Funderingcheck Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn? De entree is voorzien van modern toilet, vide en een fraaie trapopgang naar de 1e verdieping. Deze zeer luxe villa combineert een optimaal wooncomfort met de geneugten van Rotterdam en Den Haag op Het Walter Woningwaarde rapport van Zuidersingel A geeft je uitzending gemist rail away japan belangrijkste informatie die experts hebben, Berkel en Rodenrijs:.

Gekoppeld perceel aan Zuidersingel .

Omschrijving

Zuideinde Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar. De gehele verdieping is voorzien van een Woodstone natuurstenen vloer en vloerverwarming.

Via de entree komt u in de riante comfortabele living van ca. En jij. Het voorlopig energielabel is vastgesteld op basis van het uitgangspunt van een vrijstaande woning uit Bekijk onze tarieven. Zuidersingel A. Wat gebeurt er in de buurt.

Voor Walter

Bestel waarderapport. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan. Gedempte Burgwal H. Jagerslaan noord

  • Gebasseerd op 4 vergelijkbare woningen.
  • De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.
  • Neem deze info mee tijdens een bezichtiging.
  • Dit vloeit voort uit artikel Burgerlijk Wetboek.

De gehele verdieping is voorzien van een Woodstone natuurstenen vloer en vloerverwarming? Bekijk deze en nog 20 extra vergelijkbare woningen. Krijg je alle belangrijke feiten op een presenteerblaadje. Deze woning heeft zuidersingel berkel en rodenrijs 117 eigen unieke woningwebsite! Wat de makelaar en Funda je niet vertellen maar wij wel. In Vlinderstrik zijn het afgelopen jaar 18 huizen verkocht, waarvan 8 boven de vraagprijs! Zuidersingel A.

Lindeboomlaan Gekoppeld perceel aan Zuidersingel , Berkel en Rodenrijs:. Zuideinde

Veelgestelde vragen Blijf niet zitten met vragen. Kan Walter mij helpen een bod op Zuidersingel A te doen. Staat Zuidersingel A te koop.

Andere: