Bioscoop castellum alphen ad rijn

/ 18.03.2021 / Jill

Stap vooral eens bij ons binnen en laat je overtuigen! Deze kaartprijs is inclusief een kopje koffie of thee met een koekje voorafgaand aan de film. Mocht je dringende vragen hebben in de avonden, weekenden of tijdens de feestdagen, kun je het beste direct contact opnemen met desbetreffende bioscoop.

Wacht dus niet te lang met kaarten bestellen, want voor je het weet draait er weer een nieuwe special! In deze bioscoop ziet u de laatste nieuwe topfilms, ook in 3D. Alle zalen hebben ook een VIP rij: de lekkerste stoelen op de beste plekken in de zaal. Halte Aarplein, Toussaintplein en P. Het restaurant ligt aan de waterkant en biedt een prachtig uitzicht over de Oude Rijn.

Heb je een vraag. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf de N11 op richting Alphen aan den Rijn. Inmiddels heeft Cinema Castellum een reputatie opgebouwd van een sfeervolle bioscoop waar regelmatig filmevenementen plaats vinden als Ladies Nights en Special Nights, bioscoop castellum alphen ad rijn.

Of zin in een compleet avondje uit. Onze bioscoop bestaat uit drie reguliere zalen met elk hun eigen unieke sfeer.

Filmkaarten voor CinePlus zijn zowel online als aan de kassa te bestellen.
  • In de theaterzalen programmeert Castellum elk seizoen circa professionele voorstellingen uit alle disciplines van de podiumkunsten.
  • Ook beschikt Castellum over een lift naar de Cinemafoyer. De openingstijden: maandag en dinsdag van 8.

25 jaar lust en leed

Agenda 25 jaar lust en leed 30 oktober om — 25 jaar lust en leed Sinds dit ijzersterke cabarettrio in Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Rondom onze theatervoorstellingen staan onze gastvrije horecamedewerkers voor u klaar.

Blijf rechtdoor rijden totdat u bij de rotonde Raoul Wallenbergplein komt. Op dinsdagavond draait Cinema Castellum één of meerdere specials. Specials zijn films en boekverfilmingen die anders niet in Castellum te zien zouden zijn, maar waar toch vraag naar is. Parkeergarage Castellum onder het stadhuis loopt door tot aan het Rijnplein.

Reserveren Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk te reserveren.

  • Niet langer rennen en haasten om de voorstelling te halen?
  • Bekijk het actuele aanbod.

Want onder hun bezielende leiding kunt u bioscoop castellum alphen ad rijn over de mondiale coronacrisis. Deze kaartprijs is inclusief een kopje koffie of thee met een koekje voorafgaand aan de film. Stuur een locatie in. Voorafgaand aan de meeste theatervoorstellingen kunt u genieten van een overheerlijk driegangen theatermenu in ons sfeervolle restaurant aan de Rijnkant en na afloop kunt u nog heerlijk naborrelen met een Nablijvertje. Of het nu gaat om grote artiesten van internationale allure of aanstormend lokaal talent, het maakt niet uit.

Bioscoopagenda Cinema Castellum

U bevindt zich op de Laan der Continenten. Ook beschikt Castellum over een lift naar de Cinemafoyer. Vooral over onze Special Nights rondom De Eetclub en Gooische Vrouwen waarbij hoofdrolspelers uit beide films aanwezig waren werd nog lang nagepraat in Alphen aan den Rijn.

Toelichting optioneel. We beschikken over 4 zalen die allemaal gelegen zijn op de 1e verdieping. Helaas beschikken wij niet over een invalidentoilet. Filmkaarten voor CinePlus zijn zowel online als aan de kassa te bestellen. De openingstijden: maandag en dinsdag van 8.

Restaurants in Alphen aan den Rijn

Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Het restaurant ligt aan de waterkant en biedt een prachtig uitzicht over de Oude Rijn. Vooral over onze Special Nights rondom De Eetclub en Gooische Vrouwen waarbij hoofdrolspelers uit beide films aanwezig waren werd nog lang nagepraat in Alphen aan den Rijn. In de basis schoolvakanties draaien we ook film in de VSBzaal op het grootste filmdoek van Alphen aan den Rijn. U bevindt zich op de Laan der Continenten.

Theater Castellum! Het aantal bioscoop castellum alphen ad rijn meters m dat nodig is om alle functies onder te brengen is ruim driemaal groter dan het beschikbare kaveloppervlak m. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf de N11 op richting Alphen aan den Rijn! Maar u hoeft geen theater- of filmvoorstelling te bezoeken om te genieten van lekker eten en drinken in Caf Alphens.

Niet langer rennen en haasten om de voorstelling te halen. Glen Mbo ov jaarkaart is in in n klap bij het grote publiek bekend, en er een monsterhit van maakt. Het is mogelijk gebruik te maken van de gratis ondergrondse bewaakte fietsenstalling.

Cinema Castellum Alphen aan den Rijn

Cinema Castellum biedt voor ieder wat wils in een van onze kleurrijke en intieme Cinemazalen. Een romantische komedie, prachtig drama of juist keiharde actie in 3D? Toelichting optioneel. Upload PDF bijlage van je e-ticket.

Want onder hun bezielende leiding kunt u meedenken over de mondiale coronacrisis. Speciaal voor het jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Vue Alphen aan den Rijn is bereikbaar met alle bussen richting het centrum.

Andere: