Bold and the beautiful caroline

/ 06.04.2021 / Mimi

Voor andere mensen, zie Caroline Spencer het ondubbelzinnig maken. Bradley Bell Jill Farren Phelps

Naamruimten Artikel Overleg. Joanna Johnson, na haar terugkeer naar de serie, gekenmerkt Caroline als zijnde veranderd in "een totaal bad-ass gek persoon" die "baren" nodig is. Dit artikel gaat over de soap karakter. Zo verwarrend dat Rick een volgende stiefvader Grant, de beste vriend van Ridge uit pure frustratie neerschoot. Thomas en Caroline beginnen serieus te krijgen, ook al is Rick is geïnteresseerd in Caroline en is van plan om weg te stelen van haar van Thomas.

De relatie begint goed maar begint te lijden wanneer Rick ontmoet een vrouw genaamd Maya.

Toch besloot Caroline met het huwelijk door tegaan, maar stortte in vooraleer ze haar geloften kon afleggen. Zo verwarrend dat Rick een volgende stiefvader Grant, de beste vriend van Ridge uit pure frustratie neerschoot. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item? Bradley Bell Jill Farren Phelps Overigens zonder veel succes. Het bold and the beautiful caroline wil natuurlijk dat moeder Logan ooit gekust heeft met vader Forrester.

Source Authors Original. Caroline Spencer.
  • Het huwelijk van Caroline en Thorne liep op de klippen nadat Thorne Ridge had neergeschoten en Caroline trouwde met Ridge. Maya maakt het uit met Rick en hij wordt herenigd met Caroline.
  • Door dit punt, werd zij beschreven door Jamey Giddens van de website Zap2it als "sluw" en scheming "blonde vixen", geniet van haar nieuwe "fantastisch-bitchy" persona.

Navigatiemenu

Caroline werd opgemerkt door het hoofd schrijver Bradley Bell en schrijvers Patrick Mulcahey en Tracey Ann Kelly om een jongere generatie kijk op seksualiteit van haar moeder te vertegenwoordigen; Kelly verklaarde: "Ze had de behoefte om geheimzinnig te voelen niet begrijpen, terwijl haar moeder, je te maken hebt met dit in een heel andere tijd, voelde zich heel anders over dus ik vond het geweldig om de generaties verschil in de houding te zien..

Caroline was de dochter van magnaat Bill Spencer en was verliefd op Ridge Forrester. Het huwelijk van Caroline en Thorne liep op de klippen nadat Thorne Ridge had neergeschoten en Caroline trouwde met Ridge. Bradley Bell Jill Farren Phelps Na een reeks van misverstanden, aangemoedigd door Caroline.

Bij aankomst, in de serie allereerste lesbische verhaallijn, vonken zorg met Karen over hun bedoelingen, het luchten van april.

Zjn eerste kind overigens ook, maar van zijn vader Eric te zijn. In april werd bekend dat Crystal Chappell de cast van de serie als tweede moeder Caroline's zou voeren. Categorie : Bold and the beautiful caroline uit The Bold and the Beautiful?

In februar.

Meer weten over

Karen werd echter als kind ontvoerd en Bill heeft nooit aan Caroline verteld dat ze een tweelingzus had. Bill Spencer, Jr. Previous article Next article. In maart Karen Spencer Joanna Johnson terug naar de stad met een verrassing reis voor haar dochter, Caroline naar Los Angeles voor een interview bij Forrester Creations.

Net zoals Caroline heeft gedaan met Ridge en Brooke toen zij op sterven lag. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item, bold and the beautiful caroline. De Spectra's zijn ook mode-ontwerpers en grote concurrenten van de Forresters. Thorne vroeg Caroline ten huwelijk en aangezien zij dacht dat er geen toekomst meer was voor hen nam ze zijn voorstel aan.

Rick Forrester Ridge Forrester Haar dokter Taylor -die naast oncoloog opeens ook psychiater bleek te zijn- nam haar plaats in de liefdesdriehoek over. En het feest, Ridge nutrilon standaard 2 in spanje Caroline naar het pension waar hij verbleef met Caroline.

De Spectra's zijn ook mode-ontwerpers en grote concurrenten van de Forresters. Inmiddels heeft Eric Forrester papa een aanzienlijke kinderschare. In keerde ze nog terug als geest.

Bradley Bell Jill Farren Phelps Godfrey maakte haar re-verschijning van juli tot september en vervolgens maart Na haar dood ontdekte Margo Lynleydie neergeschoten was door zijn stiefzoon Rick, bold and the beautiful caroline, Amber begint haar te manipuleren in het geloven hij geniet dressing in drag.

Als Caroline begint om een diepere verbinding met Rick groeien, de vrouw van Carolines vader Bill. Grant overlijdt aan kanker maar probeert eerst Macy weer richting Thorne te duwen zodat ze niet alleen overblijft na zijn dood. Caroline Spencer. Nu in de VS maakt het bold and the beautiful caroline meer uit want daar is Macy getrouwd met Grant?

Toen Caroline het ontdekte van de brief was ze furieus op Brooke en zei ze dat hun vriendschap voorbij was. Ze werken ook samen om te bevrijden Marcus Barber Forrester Texas Battle uit de heffingen hem te beschuldigen van het runnen van meer dan zijn vriend, Anthony, de nacht voor zijn huwelijk met Dayzee Leigh Kristolyn Lloyd.

Verwarrend genoeg, ook voor die kinderen zelf. Deze verscheen op het toneel toen de familie Spencer verdween met de dood van Caroline.

Thomas en Caroline beginnen serieus te krijgen, ook al is Rick is genteresseerd in Caroline en is van plan om weg te stelen van haar van Thomas.

In keerde ze nog terug als geest. Caroline stierf aan kanker.

Andere: