Doris d and the pins funky town

/ 27.03.2021 / Devanté

Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. Dennie Jenner speelde trouwens ook nog in Mama is Boos en een aantal andere Nederlandse films uit die tijd.

Zou dit album best wel willen hebben gewoon als jeugdsentiment. Categorieën : Engels acteur Engels choreograaf Brits danser Brits zanger. In werd ze gevraagd om in Nederland het gezicht te worden van het studioproject Lipps Inc , dat een grote hit scoorde met Funky town.

Ze werkte hierin onder andere met de meidengroep Babe. Eén van mijn leukste ontdekkingen van de laatste tijd.

Hoop wel dat het hier wel haar echte zang betreft en niet bijv Jody Pijper. Let op : In verband met copyright is het op MusicMeter. Aantal luchtige nummers maar ook wat betere popnummers als Midnight. En nog. De eerste single met de nieuwe Pins was "Jamaica" en met de komst van de nieuwe Pins kwam er ook vocaal en muzikaal gezien een nieuw geluid.

Filmography

In bracht Jenner, onder de naam Doris D. En nog. Verder durf ik Upside Down wel tot mijn guilty pleasures te rekenen en Funkytown tot de klassiekers. Na een breuk met The Pins in , die zelfstandig verdergingen onder de naam Risqué , stelde Jenner een nieuwe The Pins samen met danseressen uit Engeland.

Debbie Jenner! Dit was populair toen ik een jaar of 12 was.

Verder durf ik Upside Down wel tot witte vlekken op de longen guilty pleasures te rekenen en Funkytown tot de klassiekers. Debby jenner heette die blonde schoonheid.

Die hitjes staan doris d and the pins funky town nog wel bij. De eerste single met de nieuwe Pins was "Jamaica" en met de komst van de nieuwe Pins kwam er ook vocaal en muzikaal gezien een nieuw geluid!

En deze LP blijk ik ook nog te hebben, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, als ik hem weer eens tegenkom ook maar weer eens naar onderen halen.

Navigatiemenu

Hierna volgden de single Dance on , dat de tweede plaats bereikte, en The Marvellous Marionettes , dat op de achtste plaats bleef steken, gevolgd door een album waarop, behalve Jenner, ook Van den Berg, Jody Pijper en Luv'-zangeres José Hoebee als zangeres te horen waren.

Nadat in een comeback met nogmaals een nieuwe samenstelling van The Pins slechts een bescheiden hitnotering opleverde, gaf zij haar zangcarrière op om zich geheel te richten op choreografie , onder andere voor de Dolly Dots , en aerobicsinstructievideo's. Opvallend aan deze LP is dat op de hoes wel wordt vermeld wie de muzikanten waren, maar niet wie de studiozangeressen waren die door Piet Souer en masse waren ingezet om het toch wat iele geluid van Doris te ondersteunen.

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Dennie Jenner speelde trouwens ook nog in Mama is Boos en een aantal andere Nederlandse films uit die tijd. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, een Britse zangeres en danseres.

Naamruimten Artikel Overleg. Doris D Skegnesssamen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst.

Let op : In verband met copyright is het op MusicMeter. Dame Jenner had Funky Town de dans en playback verzorgd. Zelfs niet voor jong publiek waar het destijds op gericht was en misschien niet zoveel verschillende muziek gewend waren. Anderen mogen mijn e-mailadres zien. Logisch ook wel.

Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Niet alle zangeressen zijn nog te ontmakeren, maar een goed verstaander kan horen dat niet alleen Saskia van Serge te horen is in het achtergrondkoor, doris d and the pins funky town.

Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie van dit album. Mij toch ook wel enigszins eigenlijk. En nummer 1 in januari Hierna stuurde Doris D. Dat was wat? Verder durf ik Upside Down wel tot mijn guilty pleasures te rekenen en Funkytown tot de klassiekers.

Met de nieuwe Pins boterde het echter ook niet lang, zodat Debbie in weer op zoek moest naar een nieuwe set Pins. Wat vliegt de tijd zeg 8 jaar was ik toen dit album uitkwam en verliefd op de zangeres,is nooit wat geworden spijtig genoeg. De groep kreeg de naam Doris D.

De eerste single met de nieuwe Pins was "Jamaica" en met de komst van de nieuwe Pins kwam er ook vocaal en muzikaal gezien een nieuw geluid? Genre s. Hij had het nummer "Shine Up" al kant en klaar op de plank liggen!

Andere: