Huis te koop rivelstraat wijk en aalburg

/ 05.04.2021 / Douglas

Verkoopdatum mrt 22, Hofstede Makelaardij Werkendam 1 oktober om ·.

Aan de achterzijde van de woning zijn een grote schuur en een tuinhuis aanwezig. Datagedreven woningwaarde. De villa heeft een fantastische inhoud en een luxe afwerkingsniveau twee badkamers, marmeren vloeren, grote kelder, inpandige garage, etc.

Veelgestelde vragen Blijf niet zitten met vragen. In de directe omgeving bevindt zich een leuke kinderspeelplaats. Wel zo handig.

En daarvoor moet je dus meer feiten weten. Alle voorzieningen bevinden zich op korte afstand en ook de snelweg A27 is zeer goed bereikbaar. Rivelstraat Tweekapper die is gelegen aan de rand van het dorp, werken of dubbele bewoning is mogelijk. Ontdek alle prijspunten van de afgelopen jaren. Omschrijving wonen, maar toch op korte afstand van alle voorzieningen. Heeft dit huis eerder te koop gestaan.

Er zijn 2 postcodes die horen bij Rivelstraat in Wijk en Aalburg

Terug naar de resultaten. Veelgestelde vragen Blijf niet zitten met vragen. Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL. Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, hebben we gekeken naar de historische ontwikkeling van de vierkantemeterprijzen. Woonhuis te koop, Veldstraat - Tuin. De woning dient op diverse fronten te worden gemoderniseerd. Start jouw bouwplan met een goede voorbereiding.

  • Leeghwaterstraat
  • Vraagprijs per m².

Direct inzicht in de kadastrale maten van jouw perceel. Hofstede Makelaardij 15 oktober om. Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Direct online en als PDF beschikbaar!

Het dorp is dichtbij de uitvalswegen A2, A59 en A27 gelegen zodat grote steden goed te bereiken zijn.

Voor Walter

Deze ruime 2-onderkapwoning uit is gelegen aan een mooie en rustige straat in het levendige dorp wijk en aalburg. Verkoopdatum dec 6, Hofstede Makelaardij 12 oktober om ·. De ligging ten opzichte van alle dorpsvoorzieningen is gunstig.

In Spijk zijn het afgelopen jaar 54 huizen verkocht, waarvan 11 boven de vraagprijs. Daar heb je een goeie onderhandelingsstrategie voor nodig. Hofstede Makelaardij Werkendam 2 oktober om. Leegstraat Burt Bacharachstraat Deze nette woning is aan de achterzijde voorzien van een aanbouw met toilet en een praktische bijkeuken.

Kortom: Leuke gezins woning met fijne tuin en veel woon ruimte, gelegen op een prettige dorpslocatie.

Algemene informatie Rivelstraat in Wijk en Aalburg

Hofstede Makelaardij 25 september om ·. Walter berekent voor hoeveel je Rivelstraat A veilig kan verbouwen. Walter Pro is ontworpen om je te helpen een winnend bod uit te brengen.

Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar. De locatie bevindt zich precies tussen twee dorpskernen die beide op geringe afstand zijn gelegen. Het beste van Walter Plus, is dat huis te koop rivelstraat wijk en aalburg niet gelimiteerd bent tot alleen Rivelstraat A. Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven.

Verkoopdatum jun 12, De belangrijkste informatie om snel een beeld te vormen van een adres of een perceel. Vind de Walter service sportiom zwemmen openingstijden jou. Kortom, met Walter Pro wordt je door de feiten geleid door een Walter data-analist: Help bij het maken van het perfecte aanbod Een op gegevens gebaseerde aanbiedingsstrategie voor Rivelstraat A.

Voor Walter

De omliggende dorpen zijn gemakkelijk en snel bereikbaar. Meer weten over deze locatie? Wij verzamelen functionele, analytische en marketing cookies. Schmitzstraat

De nabijheid van natuur in de omgeving, heerlijk om te do. Daarnaast zijn er diverse natuurgebieden en rivieren op korte afstand gelegen. Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars.

Andere: