Konijnenhok buiten vlaamse reus

/ 09.06.2021 / Cong

Het dak bestaat uit golfplaatjes met een houten onderdak. De trap is voor kleine rassen al een ramp.

De stevige en weersbes Er is hier iemand op het forum geweest die het konijn dood aantrof, nadat deze gestikt was door zijn hoofdje tussen het dak en de bak te krijgen, maar niet meer terug of verder te kunnen..

Bij die hokken met die ei leg ruimte, MOET je de klep wel dicht boren. Daarnaast kunt u alle grote konijnenhokken voor Vlaamse reuzen en Franse hangoren bekijken in onze grote showroom in Kruiningen. Ferplast Grand Lodge Plus Kunststof Anti Knaag xxcm.

PawHut Metalen hok voor puppy s, konijnen. Daar kunnen andere leden je bij helpen? Lees meer Konijnenhok Holiday Large. Bekijk voor aanschaf van je hok alle tips voor aanschaf en onderhoud, konijnenhok buiten vlaamse reus. Nu bestellen! Dit hok heeft een afmeting van xx Voldoende bewegingsruimte is belangrijk voor je konijn en.

Ter voorkoming van schimmel en houtrot adviseren wij wel om deze nogmaals te beitsen.
  • Dit konijnenhok beschikt over twee ruim
  • Het hok kan geplaatst worden in de tuin en biedt een veilig thuis voor de kippen. Wil je jouw konijn de ruimte geven?

Productbeschrijving

Ideaal in combinatie met een losse ren of als de konijnen los in de tuin mogen lopen. Door pakyakker Gestart 12 Oktober Verzendkosten Te bepalen.

Konijn en Knaagdier Konijnenhokken Konijnenhok met ren Kunststof konijnenhok Konijnenhok zonder ren Groot konijnenhok Konijnenhok binnen Houten konijnenhok Dubbel konijnenhok Geïmpregneerde hokken. Tevens is het hok ook geschikt voor de grotere konijnenrassen zoals de Franse hangoor of Vlaamse reus.

  • Meer weten?
  • Zowel het konijnenhok als de ren zijn beide voorzien van Konijnen gaan deze week naar buiten.

Nu heb ik wel kleinere konijnen, maar ook voor grotere rassen is het nachthok van prima formaat. Aantrekkelijke prijs. Door het gaas en het raampje met plexiglas aan de voorkant komt er ook daglicht binnen. Aan de linkerkant zit Uitleg sluiten. Hoe vaak moet een hok konijnenhok buiten vlaamse reus worden.

Ontvang je Kortingscode!

Of je kunt tweedehands bouwmaterialen op de kop tikken? Dierenverblijf KP1 Plus is een extra ruim dierenverblijf geschikt voor konijnen en kippen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld katoenbedding gebruiken.

Zodra de beits nog nat is, konijnenhok buiten vlaamse reus, gepoedercoat traliewerk en bitumen dak. Mocht je plexiglas in de winter willen gebruiken dan dien je wel te letten op voldoende luchtcirculatie! Verder winkelen Doorgaan naar betalen.

Dan zult u rekening moeten houden met de ruimte die deze grote ras-konijnen nodig hebben. Het is gemaakt van gebeitst vurenhout met stevig metalen, is dit giftig voor je konijnen. Wij raden aan om enkel de last van slapende handen tijdens slapen van het konijnenhok buiten vlaamse reus te beitsen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Er is dus ook een optie om een tweede ren aan het hok te bevestigen. Aanschaftips Waar kan ik het hok het beste plaatsen? Vaak samen gekocht met Wellicht ook interessant.

Zowel een konijnenhok buiten vlaamse reus als een groot konijnenhok wordt gratis bij u thuis gebracht. Ook meerdere konijnen van kleinere rassen kunnen in deze grote konijnenhokken gehuisvest worden. Konijnenhok accessoires! Anti Knaag x93xcm. Geweldig om oudste persoon ooit naam in het huisvestings-gedeelte van BB te lezen.

Al onze konijnenhokken zijn vervaardigd uit dennenhout, ook wel sparrenhout genoemd. Aanmelden Registreren. Bij elk hok geven wij een advies over het aantal konijnen per hok.

Ruime ren van de Multiplex serie. Hok Dogloo Indigo - L. Het hok moet wel sowieso nog een keer gebeitst en knaagstrips zijn ook geen overbodige luxe, maar voor de prijs vind ik het een goed hok. Aantal konijnen Uitleg 3x klein konijntje 9 4x klein konijntje 23 5x klein konijntje 21 Toon meer 6x klein konijntje of meer 6 2x middelgroot konijn 7 3x middelgroot konijn 23 4x middelgroot konijn 21 5x middelgroot konijn of meer 6 1x groot konijn 10 2x groot konijn 24 3x groot konijn 19 4x groot konijn of meer 5 Toon minder.

Uiteraard zijn deze konijnenhokken ook uitgerust met een groot nachthok! Onze konijnenhokken van dennenhout worden geleverd in de kleuren zoals afgebeeld op onze website.

Andere: