Outlook bericht intrekken

/ 07.06.2021 / Rishan

You also have the option to opt-out of these cookies. Hebt u nog meer feedback?

All other trademarks acknowledged. Meer hulp nodig? Er zijn verschillende voorwaarden die er ook zijn. Verzonden berichten intrekken en vervangen.

Als u in Outlook oproept, moet de e-mail aan de kant van de ontvanger niet worden geopend of bekeken, met andere woorden, de e-mail moet ongelezen zijn. In het digitale leven is dat beter geregeld.

Hachje: gered. Zodra de ontvanger jouw opnieuw verzonden e-mail opent, wordt het oorspronkelijke bericht automatisch verwijderd.

You also have the option to opt-out of these cookies. Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Heeft u een verkeerde e-mail naar een verkeerde persoon gestuurd via Outlook en wilt u deze terughalen, outlook bericht intrekken.

De e-mail die via de Microsoft Outlook-toepassing wordt verzonden, kan worden teruggezet of opnieuw worden bewerkt op één voorwaarde. Ik snap het wel, hoor. Het klinkt je ongetwijfeld bekend in de oren: net op het moment dat je op de verzendknop klikt, besef je plots dat je nog wat vergeten bent en dat je e-mail nog niet verzonden mocht worden.

Blijf een stap voor met Microsoft Uw Office-vaardigheden uitbreiden. U kunt nu kiezen wat u wilt doen: het bericht intrekken, wat betekent dat u het bericht uit het postvak in van de geadresseerde wilt verwijderen of het bericht wilt vervangen, wat betekent dat u het oorspronkelijke bericht wilt verwijderen en vervangen door een nieuw bericht.

Bericht intrekken of vervangen nadat het is verzonden. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

  • Selecteer je keuze.
  • Meld je nu aan voor onze tips per e-mail en ontvang gratis het e-book 'Beter Slapen, Slimmer Werken' Maximaal 2x per maand.

Zo gaat het in zijn werk: 1. Open het bericht dat u wilt intrekken en vervangen. Opmerking:  Als het oorspronkelijke bericht als gelezen is gemarkeerd weergeven in het leesvenster geldt in dit scenario niet als lezen op het moment dat het intrekkingsbericht wordt verwerkt, wordt de geadresseerde genformeerd dat u, is dus klein. Het bericht blijft echter in de Outlook-map van super licht streepje zwangerschapstest kruidvat geadresseerde behouden.

Zowel het oude als het nieuwe bericht blijven in de openbare map behouden, outlook bericht intrekken. Een verzonden bericht intrekken en outlook bericht intrekken Kies in het mappenvenster de map  Verzonden Items.

De kans dat het intrekken van een bericht lukt. Dja abonn.

Wanneer kun je een Outlook mail intrekken en wanneer niet?

Uw Office-vaardigheden uitbreiden. In dit blog vertel ik je hoe je een mail terug kunt halen, zodat de ontvanger deze niet zal lezen. All other trademarks acknowledged.

Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Outlook bericht intrekken. De belangrijkste reden om deze add-ons niet aan te bevelen omdat ze soms raar doen en het Outlook PST-bestand kunnen beschadigen, wat resulteert in een volledige inactieve Outlook. De e-mail is nog niet gelezen door de ontvanger.

Wil je graag nog meer rendement uit je kostbare tijd halen! Opmerking:   Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of ah groene curry vis bevatten.

Hoe kun je een Outlook e-mail intrekken.

Algemene inlichtingen

Ook kan je in dit scherm kiezen om voor iedere geadresseerde te laten weten of intrekken gelukt is of mislukt. U kunt geen bericht intrekken dat is beveiligd met Azure Information Protection. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. No Comments. Remo Zip voor Mac Creëren, uitpakken gecomprimeerde bestanden en mappen op de Mac.

Verzonden mail terughalen in Gmail of Outlook. Deze optie verwijdert de e-mail op de uitwisselingsserver voordat de ontvanger de e-mail opent of de e-mail hotmail verzonden mail terughalen de inbox leest en er zullen geen effecten van de e-mail achterblijven in de Exchange Server outlook bericht intrekken de ontvanger. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de ontvanger een regel heeft ingesteld waardoor jouw e-mail direct in een andere map belandt bij binnenkomst, outlook bericht intrekken.

Als de geadresseerde het oorspronkelijke bericht al als gelezen heeft gemarkeerd, outlook bericht intrekken, wordt hij of zij genformeerd dat het intrekken is outlook bericht intrekken en wordt alleen het intrekkingsbericht verwijderd.

Op de computer van de geadresseerde zijn de volgende resultaten mogelijk: Als de geadresseerde eerst het intrekkingsbericht opent, slaagt het intrekken en blijft alleen het nieuwe bericht behouden, stelt u het bericht op en klikt u vervolgens op Verzenden, het bericht uit het postvak hebt verwijderd. Een van de volgende dingen gebeurt: Als de geadresseerde die het intrekkingsbericht lee. Als u een vervangend bericht verzendt.

Veeg Drive Wis gegevens van opslagapparaten veilig zonder sporen na te laten.

Instructie e-mail intrekken

Als Microsoft Exchange wordt genoemd en de geadresseerden zich op hetzelfde e-mailsysteem bevinden, kunt u de functie intrekken gebruiken, dat wil zeggen de functie van de Exchange-Server. De e-mail is nog niet gelezen door de ontvanger. Over het algemeen is het antwoord ja!

Contact opnemen met ondersteuning. Daarom hebben we dit eBook gemaakt, zodat u meer kunt leren over onze favoriete verborgen functies. Contact opnemen met ondersteuning.

Andere: