T mobile toestel inruilen

/ 27.03.2021 / Gülseren

Je mag bij de inruil zelf kiezen waar je de inruilwaarde voor benut: De eenmalige kosten van je nieuwe toestel of tablet, alleen als je een abonnement afsluit of vernieuwt een accessoire of ander artikel in de T-Mobile Shop. Voorwaarden voor inleveren Op de website legt T-Mobile uit onder welke voorwaarden je het toestel terug kunt geven.

Je oude telefoon kun je via de nieuwe online tool opsturen, maar je kunt natuurlijk ook nog steeds terecht bij een T-Mobile Shop. Meer lezen Abonnement met en zonder smartphone Grote prijsverschillen bij refurbished smartphones. Je moet minimaal 18 jaar zijn. Dus mét oplader en, als je die nog hebt, ook de originele verpakking.

Vergelijk mobiele abonnementen en kies een abonnement dat bij je past. Dat bedrag brengt T-Mobile in mindering gebracht op de maandkosten van je toestel.

Lever hem in bij een van onze MediaMarkt winkels en ontvang snel en eenvoudig de waarde op een MediaMarkt-cadeaukaart. Je kunt die korting meteen gebruiken bij de aankoop van je nieuwe toestel. T-Mobile Recycle Deal is niet per se voordelig. Nee, tablet of accessoire in de T-Mobile Shop, t mobile toestel inruilen. Of kies je liever een andere provider dan T-Mobile.

Als T-Mobile vindt dat een kras een barst is, dan moet je het gebruikte toestel kopen. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van het model en de conditie van het toestel.

Je oude smartphone inruilen, hoe werkt dat?

Stap 5 — bij het kopen van een nieuwe telefoon lever je de MediaMarkt-cadeaukaart in om korting te krijgen op jouw smartphone. Populaire inruiltoestellen. Bekijk alle telefoons. Het is niet mogelijk om het inruilbedrag contant, op rekening of per cheque te ontvangen. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee naar de T-Mobile Shop. Ja, je kunt maximaal 5 toestellen telefoons of tablets in één keer inruilen.

Zorg ervoor dat je smartphone naar de originele fabrieksinstellingen is gezet! De inruilwaardes voor een oude iPhone zijn als volgt:. Je mag bij het inruilen van je toestel zelf kiezen waar je de inruilwaarde voor benut:. Ander merk gebruikte telefoon inruilen Sluit je een abonnement af nieuw of verlengen en ruil je een oude telefoon in, dan krijg je daar een mooi bedrag voor terug. Inloggen op My T-Mobile, t mobile toestel inruilen.

Inruil korting

Dat is heel simpel: jouw oude telefoon is geld waard. Om de optimale cookies te plaatsen klik je hieronder op 'Ja, optimale cookies accepteren'. Je oude telefoon kun je via de nieuwe online tool opsturen, maar je kunt natuurlijk ook nog steeds terecht bij een T-Mobile Shop.

Aan het eind van de looptijd krijg je een factuur met het restbedrag. Home Info Deals Vergelijk. Bekijk alle telefoons? Heb je liever een goedkoper t mobile toestel inruilen in combinatie met een abonnement. T-Mobile Toestel Inruil Hoge korting op een nieuw toestel bij inruil van je oude.

Je telefoon inruilen bij een T-Mobile Shop Je oude telefoon kun je via de nieuwe online tool opsturen, maar je kunt natuurlijk ook nog steeds terecht bij een T-Mobile Shop. Check je inruilwaarde Bekijk in de kolom ernaast de indicatie van jouw inruilwaarde. Wat moet je doen?

  • De praktijk moet uitwijzen hoe coulant T-Mobile is.
  • Vind een T-Mobile Shop.
  • Waarom is de definitieve waardebepaling in de winkel lager dan de getoonde prijzen op de website?
  • Dit wordt gedaan aan de hand van onderstaande punten: Jouw telefoon moet aan kunnen Jouw telefoon moet simlockvrij zijn Controleer of de belangrijkste functies nog werken.

Ja, je kunt maximaal 5 toestellen telefoons of tablets in n keer inruilen. In de praktijk kan dit inhouden dat de definitieve inruilprijs, onze website te volgen, welke in de winkel wordt bepaald! Alle smartphones kunnen worden ingeruild worden. Lever hem in bij een van onze MediaMarkt winkels pokemon nederlands gesproken ontvang snel en eenvoudig de waarde op een MediaMarkt-cadeaukaart.

Je toestel kun je inruilen bij een T-Mobile Shop voor korting t mobile toestel inruilen een nieuw toestel of accessoires. Vind jouw telefoon Zoek in de tabel hieronder de naam van jouw toestel op.

Je geeft ons ook toestemming om jouw internetgedrag binn, t mobile toestel inruilen.

Beste aankoop van de week

Inloggen Word nu lid. Nee, je hoeft niet een abonnement af te sluiten of te vernieuwen. Als T-Mobile vindt dat een kras een barst is, dan moet je het gebruikte toestel kopen.

Ja, met de online inruilservice krijg. Je moet minimaal 18 jaar zijn. Veelgestelde vragen over toestelinruil.

Andere: