Topografische kaart noord brabant

/ 08.03.2021 / Gerko

Voorzien van een literatuuroverzicht en een register op plaats- en persoonsnamen. Overige kaarten Toon details van deze beschrijving.

Aanbeveling literatuur: Atlassen, landkaarten, etc. We zijn de Achterhoek verder aan het ontdekken. Rechtsboven: I. Onderaan elke kaart staat de precieze datum wanneer de foto genomen is. Mijn Studiezaal inloggen. Cartouche versierd met kroon, wapen van Frankrijk, twee allegorische figuren en een schip.

Rechtsboven kompasroos, midenonder schaal. Kleine verschillen in het kaartbeeld ten opzichte van inventarisnr Met gradenverdeling topografische kaart noord brabant kompasroos.

Delen via Facebook. Met kompasroos en legenda A van geprojecteerde schutsluizen. Een satellietbeeld van de gehele provincie completeert de atlas.

Boven de kaart de titel, linksboven schaal. Delen via Twitter. Hoogtemeting verricht in en
  • Maten in de percelen.
  • Links- en rechtsboven technische gegevens over de co√∂rdinaten van de hoekpunten van het blad, linksmiddenboven overzicht van de aangrenzende kaartbladen, middenboven bladtitel en schaal, rechtsonder: Bijgewerkt tot , middenonder schaal, linksonder verantwoording. Met kompasroos, aantekening betreffende de ligging van Steenbergen ten opzichte van Bergen op Zoom, toelichting op het beleg en inzetkaartje van het gebied ten zuiden en oosten van Bergen op Zoom Caerte van een gedeelte van Brabant.

Kaart op maat

Bestand Aanvraagfuncties niet beschikbaar. De beschrijvingen zijn formeel en globaal. Van heden naar verleden en terug. Linksboven in potlood? Linksonder kader met Nederlandse titel, legende , schaal en verantwoording, daarboven kompasroos. Met legenda A-RR. Overige kaarten.

Samengesteld uit kaarten van de Topografische Dienst, boven de kaart opgeplakt titelkader, topografische kaart noord brabant. Linksboven kader met schaal en tweede verantwoording, schaal. Het is de meest complete verzameling van de oudste topografische kaarten van Nederland die ooit in atlasvorm is verschenen.

Geschikt voor regionaal geinteresseerden in planologie en stadsgeschiedenis. Iedere kleurenfoto beslaat een gebied van 4 bij 4 kilometer. Van heden naar verleden en terug. Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken: Een.

Laatste reviews

Links- en rechtsboven technische gegevens over de coördinaten van de hoekpunten van het blad idem rug , linksmiddenboven overzicht van de aangrenzende kaartbladen, middenboven bladtitel en schaal, rechtsmiddenboven legende, rechtsonder: Hoogtemeting verricht in , middenonder schaal, linksonder verantwoording. Er is een beknopte lijst met bronnen en een uitgebreide illustratieverantwoording. Linksboven legenda, middenboven titel, rechtsboven schaal.

Linksboven Voorburg, rechtsboven Utrecht, rechstonder Lommel, linksonder Brugge.

Gedeeltelijk herzien in tot. Het zijn 'stille getuigen' van een vervlogen tijd, boven de kaart opgeplakt titelkader, van verdwenen landschappen, topografische kaart noord brabant. Linksboven gedrapeerde doek met titel, legende A-Z: a-l:, linksonder schaal?

Gradenverdeling en richtingaanduiding in de rand. Linksboven kader met schaal en tweede verantwoording. Linksboven banderol met. Met afbeeldingen van kerken en molens van de aangrenzende dorpen.

Over deze kaart

Linksboven titelcartouche, rechtsonder cartouche met schaal en legende, daaronder tweede verantwoording, linksonder kompasroos. De kaarten functioneren prima De kaarten functioneren prima. Boven de kaart eerste titel, linksboven cartouche met tweede titel, linksonder cartouche met schaal, linksmiddenop kompasroos.

Topografische kaarten Topografische kaart noord brabant cartouche versierd met allegorische figuren, linksmiddenop schaal. Rechtsboven titel en legende A-U: A-Zwaarvan de nummers corresponderen met die in mooi bosje bloemen kaart. Linksboven in potlood: 2, onderste cartouche eenvoudig versierd, rechtsboven: 18, daaronder kader met gegevens over districten, andere cartouche versierd met wereldbol en fruit.

Linksboven in potl. Met waterpaspunten. Titelcartouche versierd met allegorische figuren en het wapen van Nederland.

Met kompasroos en legenda A-K,N,9: symbolen. Titelcartouche versierd met allegorische figuren en het wapen van Nederland, andere cartouche versierd met wereldbol en fruit. Verkend in , en Rechtsboven: 6, middenlinksonder kompasroos.

Linksboven in blauw potlood:daarboven in potlood kompasnaa. Aanwinsten van en na Toon details van deze beschrijving. Titelcartouche versierd met allegorische figuren en handelswaar van diverse handelsondernemingen.

Andere: