Van den bergh autorijschool

/ 09.06.2021 / Karlien

Roy van Reem 30 Jul Nette rijschool met alles goed geregeld. Na ieder hoofdstuk toetsvragen en aansluitend examens trainen conform CBR methode!

Daarna kun je verder zelf plannen. Meteen in een keer geslaagd voor mijn B rijbewijs!!! Ik ben blij dat ik deze rijschool heb gekozen. Ik moest alleen mijn AVD nog halen voor het motorrijbewijs en met de goeie lessen van Petra en Robbert in 1 keer gehaald. Op 1,04 km afstand Autorijschool Helmig.

Heel van den bergh autorijschool. Duidelijk in de communicatie en ook Robert is een fijne kerel. Studie advies Theorie leren Examens oefenen Herhalingscursus Sleepvragen. Als je jezelf bij ons op kantoor openingstijden etos demer eindhoven kunnen we in overleg met jou direct een proefles inplannen en eventueel al vervolg rijlessen.

Robert, Petra en Marco bedankt. Zeker aan te raden! En probeert het beste uit je te halen, zodat je ook echt in 1x slaagt.

Als je jezelf bij ons op kantoor inschrijft kunnen we in overleg met jou direct een proefles inplannen en eventueel al vervolg rijlessen. Ook kan je de theorie leermiddelen gelijk meenemen als je wil.

Wie mogen we bedanken?

Goede serieuze rijles! Gisteren 19 oktober mijn laatste examen gehaald voor rijbewijs A. Alle examens in 1x gehaald, aanrader! Prettige rijschool met pit. Wanneer het jou uitkomt!

Chat met ons 1. Het kunnen dus altijd een aantal rijlessen meer worden.

  • Joep Waanders 20 May K 28 May
  • Een autorijbewijs geeft je heel veel vrijheid.

Wij kunnen je de middelen aanleveren om te leren en je kan ze ook hier online in onze Theoriewinkel bestellen, van den bergh autorijschool. Dit examen zit in jouw pakket en gaan wij voor je boeken zodra je in boomer pup kopen gelderland bent van de theorie.

Op die manier houden we de tarieven betaalbaar van den bergh autorijschool betaald een ieder alleen voor wat hij of zij bij ons afneemt. Maar geen nood! Perfecte oplossing om snel je scooter rijbewijs te halen.

Helemaal tevreden dus. Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs!! Goed rijexamen en Rijles gehad alles was duidelijk en in 1 keer geslaagd!! Randy A 28 Nov

Ze nemen de tijd voor van den bergh autorijschool en kijken hoe ze het jou het beste kunnen leren? Andere vragen hebben. Je betaalt alleen het examen aan het CBR. Erik Willems 20 Nov Je koopt voordelig binnen dit pakket al jouw eerste 15 uur motorrijles. Daarna de hele planning.

David Van der Vlag 27 Sep Wij zorgen voor onze leerlingen en leveren maatwerk. Bedankt voor alles!

Verbeteren waar mogelijk. Alles zeer duidelijk en volgens de verwachting in 1 keer geslaagd, van den bergh autorijschool. Je betaalt alleen het examen aan het CBR. Een aanrader. Actually Racing 26 Sep Hele fijne rij instructeur die duidelijk is en je goed begeleidt.

Anders kan het zijn dat je je eigen planning niet haalt.

Autorijles in onze Audi's Q2 is geweldig!

Zojuist geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Dat is wel hoe wij onze werkzaamheden zien in ieder geval. Lees deze pagina eens door en kijk of je alle info vindt die je wil.

Damian Ebbers 10 Aug Hier mijn motor rijbewijs A gehaald. Verkeersschool van den Berg     BedrijfsUiterlijk.

Andere: