50 jaar getrouwd gedicht uitnodiging

/ 08.06.2021 / Btissam

Jullie zijn Wil je online leuke originele huwelijks jubileumkaarten maken en bestellen kijk dan eens bij de collectie jubileumkaarten van Lillybird. Jullie verdienen meer dan ooit een feest om dit diamanten jubileum te vieren!

Bekijk je eigen collectie. Wij, Jan en Jannie Jansen, nodigen u uit voor een diner om onze gouden bruiloft te vieren. U bent welkom op om Jan en Jannie nodigen u van harte uit voor een diner ter ere van hun Gouden Bruiloft op om Dan horen we het graag: telefoonnummer Voor een feestje zijn we niet te oud Wij zijn nu al 00 jaar getrouwd, Voor een feestje zijn we niet te oud, Daarom geven wij nu een feest, Zo'n groot feest, is er nog nooit geweest!

Het is jullie eerste grote mijlpaal als koppel, dus nodig jullie vrienden en familie uit en maak er samen een feest van!

En dat willen we graag samen met u vieren. U bent van harte welkom op in Zaal 't Leven om Bekijk je eigen collectie. Op om. Jan en Jannie Jansen Wanneer?

Verwijderd uit eigen collectie

We zien u graag vanaf uur op de locatie. Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie. Een kwart eeuw gelukkig getrouwd , dit mag uitbundig gevierd worden. Jan en Jannie nodigen u van harte uit voor een diner ter ere van hun Gouden Bruiloft op om Tot dan!

Maar hoe nodig jij je gasten op een leuke manier uit voor je feest?

  • Jullie zijn bijna een kwart eeuw geleden in het huwelijksbootje gestapt, reden genoeg om iedereen hiervan op de hoogte te brengen!
  • Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden.

OP 50 jaar getrouwd gedicht uitnodiging is het al weer 25 jaar geleden dat wij in het huwelijksbootje stapten Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en dus gaan we dit vieren. Een gouden huwelijk is een heel speciaal moment en vraagt om een uitbundig feest.

Het leven samen is heel bijzonder Zoveel delen met wij met elkaar: Vriendschap, al 00 ja. Op 00 maand jaar Om. Account maken Al een account.

Toegevoegd aan je collectie

Een plek van liefde Een plek voor gein Wij zijn zo trots Om de kinderen van een Gouden Bruidspaar te zijn! Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Welke mijlpaal je ook kiest: geniet er vooral van, samen met je gasten!

Heb je zelf onlangs een belangrijke trouwdag gevierd. Naast de gebruikelijke informatie de namen van het bruidspaar, de tijd waarop de gasten worden verwachten de adresgegevens van de feestlocat. Die hebben altijd veel mogelijkheden qua locatie en activiteiten.

U bent welkom om Jan en Jannie Jansen willen graag hun Gouden 50 jaar getrouwd gedicht uitnodiging met u vieren op .

Kerstkaarten Themafeest Fotokaarten Zelf maken Alle kerstkaarten Verjaardag Verjaardag 80 jaar verjaardag 50 jaar verjaardag 40 jaar verjaardag Samen jaar Alle verjaardagskaarten Zelf maken Jubileumkaarten Jubileumkaarten 60 jaar getrouwd 50 jaar getrouwd 40 jaar getrouwd 25 jaar getrouwd Alle jubileumkaarten Zelf maken Zelf maken Trouwen Trouwen Trouwkaarten Trouwkaart zelf maken Save the date kaarten Bedankkaarten Trouwhuisstijl Verhuizen Extra's Enveloppen bestellen Contact.

Zelf een kaart maken? U bent welkom om

Schreeuw het van de daken en kies voor een leuke uitnodiging om dit nieuws te delen met vrienden en familie. Inloggen op account E-mailadres. Home Trouwen Jubileum Verjaardag Zelf maken. Een parel is rond, net als de trouwring, of stuurt u een mooie kaart om mensen uit te nodigen lange jurk bruiloft grote maat uw gouden bruiloft.

Een twintigjarig jubileum wordt wordt ook een porseleinen huwelijk genoemd, 50 jaar getrouwd gedicht uitnodiging. Vanaf Houdt u het op een mondelinge mededeling.

Onze voorbeelden op een rij:?

Jullie zijn Naarmate de welvaart steeg gedurende de 20 e   eeuw, kwamen er steeds meer vieringen bij. Dat ik jou vond, was een wonder Dat we 50 jaar samen zijn, is ontzettend bijzonder De heer en Mevrouw Janssen nodigen u graag uit om het glas te heffen!

Heb je zelf onlangs een belangrijke trouwdag gevierd. Een voordeel van een schriftelijke uitnodiging is, 50 jaar getrouwd gedicht uitnodiging, dat u alle gegevens - zoals de locatie en de tijd - kunt doorgeven.

Schreeuw het van de daken en kies voor een leuke uitnodiging om dit nieuws te delen met vrienden en familie. Wist je trouwens dat een huwelijksjubileum vaak gelinkt wordt aan materialen.

Andere: