Beltoon maken itunes 127

/ 07.06.2021 / Belia

Hier adverteren - Advertise here. Ergens along-the-way is de mogelijkheid erbij ingeschoten om je eigen muziek als beltoon te gebruiken.

Deze methode is afhankelijk van het type app dat je gebruikt, maar over het algemeen kun je een willekeurig muzieknummer gebruiken van je mobiel of PC. Gebruik je muis om een deel te selecteren wat je wilt converteren. Nu zie je de details van de beltoon in kwestie en je kunt de beltoon beluisteren. Onder iOS zal je de telefoon moeten aansluiten op je computer en iTunes opstarten.

Voor zowel iOS als Android zijn er verscheiden ringtone apps om uit te kiezen, zowel gratis als verkrijgbaar via hun respectievelijke online winkels. Klik gewoon op de Save of Set knop en je ringtone zal worden toegevoegd. Je kunt hiervoor elk bestand gebruiken dat in je bibliotheek zit.

Je aanmelding is helaas niet gelukt? Cookies maken wikiHow beter. Er verschijnt een nieuw venster welke zowel het ringtone-bestand als het origineel bevat. Open de Finder op een Mac. Ja, ik ontvang graag:.

Meer informatie. Sla de nieuwe ringtone op je mobiel op. Er is een heel handige app om ringtones te maken.
  • Selecteer het gedeelte dat je wilt gebruiken en klik op OK.
  • Download Audacity.

Uitgelicht

Verander de begin- en eindtijd. Verwijder de AAC-versie van het bestand van iTunes. Als je klaar bent met de instellingen klik je op "Synchroniseer". Het is een beetje vreemd, maar standaard is het niet mogelijk een liedje als ringtone in te stellen op je iPhone.

Kies een optie om de beltoon automatisch in te stellen. Nieuw iOS 13 macOS

  • Overige secties weergeven
  • Start iTunes en verbind je telefoon met je computer.

Maak je eigen beltonen in iTunes. Volg ons. Selecteer je iPhone. Het is een krachtig programma en de kans is groot dat je er nog veel meer toepassingen voor kunt vinden dan alleen maar het maken van een ringtone. Finder staat standaard op een Beltoon maken itunes 127 en is vergelijkbaar met Verkenner op een Windows-computer.

Zoek op internet naar een website waar je ringtones kunt maken. Helaas is dit gedeelte niet toegankelijk voor de gebruiker!!! Indien gewenst, kun je het liedje dupliceren. Tik op deze knop om naar de App Store te gaan.

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Sync de bibliotheek met je telefoon en je ringtone zal worden toegevoegd aan de lijst met ringtones, beltoon maken itunes 127. Portugus: Criar seu Prprio Toque de Celular? Dit gaat niet meer. Heb jij hier misschien een oplossing voor.

Aanbiedingen van iCreate. Als het goed is heb je nu twee versies van het muzieknummer, maar van verschillende lengte. Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram.

Ann-Sophie 20 september om De tip van Josefke werkt perfect bij mij, na lang zoeken. DIt is nou precies de reden waarom ik nooit meer een apple koop. Tik onder 'Geluiden en trillingspatronen' beltoon maken itunes 127 het geluid dat u wilt wijzigen.

Laad het muzieknummer in de app. Workshops iTip: Andere ringtone voor bellen op Mac. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Als dit niet het geval is, zowel online als download.

1. Liedje kiezen

Als je niets met de toon wilt doen, tik je op 'Gereed'. Sleep het. Als een dialoogvenster opent met de vraag of je het zeker weet klik je op ".

Selecteer je beltoon en klik op "Open". Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben.

Andere: