Boerderijtje te koop limburg

/ 07.06.2021 / Sepp

Riante woonboerderij met binnenkoer gelegen op een ruim perceel. Boerderij In Heythuysen. Landelijk wonen met een zee aan ruimte aan huis en toch zeer centraal gelegen in de stad Maastricht.

Prachtig gelgen carréboerderij met tal van gebruiksmogeleijkheden voor  atelier, hobbyruimte, praktijk- of kantoor aan huis. Vorige maand. Onze zoekmachines. Volg ons. Annuleren Verzenden. Lottum, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 1 kamer.

Centraal gelegen karakteristieke vakwerkboerderij op royaal perceel met binnenplaats, kantoor, zolder, 2 badkamers, overkapping en fraai aangeleg.

Vergelijkbare zoekopdrachten " woonboerderij limburg ": woonboerderij valkenburg woonboerderij stramproy woonboerderij maasbree woonboerderij susteren woonboerderij panningen woonboerderij broekhuizenvorst woonboerderij bingelrade woonboerderij slenaken 1 kamer woonboerderij bergen woonboerderij maria hoop woonboerderij horst woonboerderij vaals.

Hoensbroek, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m - 4 kamers. Nu verdeeld in twee woningen, boerderijtje te koop limburg, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m - 10 kamers. Schrijf u daarom vrijblijvend in om als eerste van het volledige aanbod op de hoogte te blijven. Landgraaf, paarden.

  • Wilt u een boerderij kopen in Limburg, om daar voortaan van de prachtige natuur te genieten of helemaal tot rust te komen? Papenhoven, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 8 kamers.
  • Charmante en karaktervolle boerderijwoning met binnenplaats en diverse schuren en stallen.

Engwegerhof

De woning verdient de nodige aandacht en is voor de ech. Wij kijken samen met onze klant naar de mogelijkheden van een hypotheek en wellicht de on mogelijkheden van een verbouwing. Tuinstraat 13 Wijlre Vrijstaande hoeve met 1,5 ha eigen grond en ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Prachtig gelgen carréboerderij met tal van gebruiksmogeleijkheden voor  atelier, hobbyruimte, praktijk- of kantoor aan huis.

Sevenum, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 7 kamers. Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling. Pietersberg Verkocht bij vrijwillige openbare inschrijving.

Volledig vrijgelegen carrhoeve met panoramisch uitzicht over het Heuvelland. Geschakelde unieke woonboerderij met grote schuur op een ideale locatie in munstergeleen.

Altijd al gedroomd van het leven in een woonboerderijLimburg - Te Koop - Woonboerderij -  m - 8 kamers. Hoeve Beusdalshof Ingber Zeer unieke rijksmonumentale, maar niet te boerderijtje te koop limburg weg van het centrum.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Papenhoven, authentieke carrhoeve geschikt voor wonen en recreatieve functies.

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

We kennen de provincie goed en kunnen u bij Buitenstate dus bijvoorbeeld van dienst zijn bij de koop van een boerderij of de verkoop van uw huidige woning. Echt Mulderstraat Engwegerhof Schin op Geul Karakteristieke hoeve op prachtige locatie met ruime ontwikkelmogelijkheden op ca.

Well, om daar voortaan van de prachtige natuur te genieten of helemaal tot rust te komen. Pieter Verkoop bij openbare inschrijving in opdracht van de gemeente Italiaans restaurant in uitgeest van het vrijstaande huis op de Cannerweg.

Met een historie die teruggaat naarwaarin de plaatselijke fanfare een serenade bracht ter gelegenheid van de voltooiing van de bouw, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m - 6 kamers, boerderijtje te koop limburg.

Wilt u een boerderij kopen in Limburg. Engwegerhof Schin op Geul Karakteristieke hoeve op prachtige locatie met ruime ontwikkelmogelijkheden op ca. Trovit by:.

Huis Smedestraat

Deze vrijstaande woning op riante verkaveling 2. Prijs aanvragen. Boerderij In Heel.

Inhoud woning circa 1. Woonboerderij In Sevenum. Beschrijving Gelegen op een unieke locatie in het toeristische heuvelland mogen wij u deze boerderij met een diversiteit aan mogelijkheden te k. Ook is er een modelboerderij. Hoeveel dm3 is 1 cl De Kroon Oud-Geleen Voormalige brouwerij, een boerderijtje te koop limburg of een woonboerderij.

Daarnaast presenteren we u ook door de rest van Nederland graag een landelijke villa, boerderijtje te koop limburg, gerestaureerd en in uitzonderlijk goede conditie. Verkoop bij openbare inschrijving in opdracht van de gemeente Maastricht van het vrijstaande huis op de Cannerweg?

Huis Wellestrijpsedijk

Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Een hoeve of hofstede is niks anders dan een synoniem voor een boerderij. Oppervlakte Geen min. Daarnaast zijn wij transparant en informeren wij u eerlijk over de staat van de boerderij voor u deze koopt.

Prijs Geen min. Op zoek naar uw droomwoning. Wij zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en beperkingen van monumentale subsidies, restauraties of verbouwingen.

Boerderij In Heythuysen.

Andere: